CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Έτσι...έτσι......Nicolas wrote:kostas654 wrote:εγιναν και τα 2 διαδοχικαaggas wrote:Τελικά τι αγώνας έγινε;; Για αυτοκίνητα ή για το ποιός θα γίνει πιο κουρούμπελο απ' τα ξύδια;;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι.
Πρώτα η καγκουροδιασκέδαση και μετά η κουρελοδιασκέδαση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως κάνουμε πάντα![]()
![]()
![]()
![]()

Γνήσιοι κάγκουρες ρε παιδάκι μου!!!!!!!!!!

....kostas654 wrote:Όχι φίλε καθόλου ρεζιλιδες, εγώ το πιστεύω ότι είμαστε πρώτοι με διάφορα!!!!!!!!

Ρε που είναι το Cayenne ωεοοοο.......;;;toro wrote:....kostas654 wrote:Όχι φίλε καθόλου ρεζιλιδες, εγώ το πιστεύω ότι είμαστε πρώτοι με διάφορα!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
....To....επιβεβαιωνω και 'γω!!!!!! Πρωτοι στη....ΤΡΕΛΛΑ, πρωτοι στους......ΧΡΟΝΟΥΣ, πρωτοι σε......ΟΛΑ!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
...Και απο....πλοηγηση????? Ενας και με......διαφορα!!!!!! ΔΟΝ........ΚΙΧΩΤΗΣ!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Ευχαριστω για το βιντεακι Κωστη!!!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ρε που είναι το Cayenne ωεοοοο.......;;;aggas wrote:[q:lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.......Περιμενει πιο.....αγριες...καταστασεις, Αγγελε!!!!!!!

Έτσι......έτσι.......toro wrote:.......Περιμενει πιο.....αγριες...καταστασεις, Αγγελε!!!!!!!aggas wrote:[q:lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε που είναι το Cayenne ωεοοοο.......;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

[quote="kostas654"..
[/quote]
τώρα να δεις που κουβεντιαζουμε με τον μιχαλοπυλο μπας και πάμε έβρο τον άλλο μήνα αλλα θέλω να δω πρώτα πόσο θα στοιχίσει όλο το πανυγηρι[/quote] ......Διαβασε στην ανακοινωση της λεσχης του...ΕΒΡΟΥ!!!!!

επειδη θυμαμαι παρολο που τα ειχα πιειmanos4x4 wrote:antonisxj wrote:μου μυρίζει βρωμοδουλειά...manos4x4 wrote:Γιατί ρε κάγκουρα δέν λές σε αυτούς πού δέν ήταν παρόν στήν απονομή γιά πιό λόγο πήρατε το κύπελο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για πές ρε Μάνο...
θα περιμενω να τα πει μονος του,αλλιως θα βγαλω την κουκουλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μας φωναξε στο μικροφωνο ο doc για να μας δωσει το μεταλλιο που μας τα φορεσε ο αθανασιου κ μετα κατι συνενοηθηκε εκει με τον προεδρο μας κ μας δωσανε κ το κυπελλο της καγκουριας!!!το πηραμε δικαιος!!

μετα ανεβηκαμε οταν ανακοινωσε για την ομαδικοτητα κ δεν κατεβαιναμε που ητανε κ ο νικολας επανω για το κυπελο.εκει φωναζαμε δεν μας δωσεις κ αλλο κυπελο δεν κατεβαινουμε.θελαμε το κυπελο της ομαδικης καγκουριας!!!

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
επειδη θυμαμαι παρολο που τα ειχα πιειgeorgexj wrote:θα περιμενω να τα πει μονος του,αλλιως θα βγαλω την κουκουλαantonisxj wrote:μου μυρίζει βρωμοδουλειά...manos4x4 wrote:Γιατί ρε κάγκουρα δέν λές σε αυτούς πού δέν ήταν παρόν στήν απονομή γιά πιό λόγο πήρατε το κύπελο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για πές ρε Μάνο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μας φωναξε στο μικροφωνο ο doc για να μας δωσει το μεταλλιο που μας τα φορεσε ο αθανασιου κ μετα κατι συνενοηθηκε εκει με τον προεδρο μας κ μας δωσανε κ το κυπελλο της καγκουριας!!!το πηραμε δικαιος!!

μετα ανεβηκαμε οταν ανακοινωσε για την ομαδικοτητα κ δεν κατεβαιναμε που ητανε κ ο νικολας επανω για το κυπελο.εκει φωναζαμε δεν μας δωσεις κ αλλο κυπελο δεν κατεβαινουμε.θελαμε το κυπελο της ομαδικης καγκουριας!!!

ΚΟΥΡΕΛΟΚΥΠΕΛΟ δεν ειχε????
Last edited by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ on Thu Mar 17, 2011 23:38, edited 1 time in total.
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894