CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
aggas

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by aggas »

[quote="XJ ''The Doctor''"]H ΑΠΟΛΥΤΗ ξεφτιλα οχι μονο του κρατικου μηχανισμου, αλλα και η δικη μας ως πολιτων. Εννοω με ολα αυτα που ΔΕΝ κανουμε για την προστασια του περιβαλλοντος που ζουμε και που οταν εμεις φυγουμε θα μεγαλωνουν τα παιδια τους τα παιδια μας.
Για τους ''υπευθυνους'' οι οποιοι ΠΟΤΕ δεν φταινε τι να σχολιασεις? Δεν μπορω να δεχτω οτι καποιοι ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιοι η ΤΟΣΟ αδιαφοροι....μαλλον αλλα συμφεροντα ειναι στη μεση. Το ακουσατε οτι τα πυροσβεστικα ΔΕΝ εσβηναν τη φωτια σε μια χαραδρα αλλα προστατευαν τις μπουλντοζες μεγαλοεργολαβου που εχει παρει κρατικο εργο? Και σιγουρα, πολλα πυροσβεστικα αντι να κανουν τη δουλεια τους θα ηταν σε επιφυλακη εξω απο σπιτια υπουργων, βουλευτων, Γενικων Διευθυντων υπηρεσιων κλπ, για να μην καουνε τα παρανομα κτισματα τους.

Τα 400 χρονια τουρκοκρατιας μας εχουν αφησει πολλα

Να συμπληρώσω εδώ ότι το πιο ωραίο το είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος....... ότι για την καταστροφή αυτή φέτος φταίνε τα πεύκα :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

XJ ''The Doctor'' wrote:H ΑΠΟΛΥΤΗ ξεφτιλα οχι μονο του κρατικου μηχανισμου, αλλα και η δικη μας ως πολιτων. Εννοω με ολα αυτα που ΔΕΝ κανουμε για την προστασια του περιβαλλοντος που ζουμε και που οταν εμεις φυγουμε θα μεγαλωνουν τα παιδια τους τα παιδια μας.
Για τους ''υπευθυνους'' οι οποιοι ΠΟΤΕ δεν φταινε τι να σχολιασεις? Δεν μπορω να δεχτω οτι καποιοι ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιοι η ΤΟΣΟ αδιαφοροι....μαλλον αλλα συμφεροντα ειναι στη μεση. Το ακουσατε οτι τα πυροσβεστικα ΔΕΝ εσβηναν τη φωτια σε μια χαραδρα αλλα προστατευαν τις μπουλντοζες μεγαλοεργολαβου που εχει παρει κρατικο εργο? Και σιγουρα, πολλα πυροσβεστικα αντι να κανουν τη δουλεια τους θα ηταν σε επιφυλακη εξω απο σπιτια υπουργων, βουλευτων, Γενικων Διευθυντων υπηρεσιων κλπ, για να μην καουνε τα παρανομα κτισματα τους.

Τα 400 χρονια τουρκοκρατιας μας εχουν αφησει πολλα καταλοιπα με τα οποια ''βολευομαστε''........
Να συμπληρώσω εδώ ότι το πιό ωραίο το είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.......ότι για την καταστροφή φέτος φταίνε τα πεύκα :!: :!: :!: :!: :!:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι που "κυβέρνησαν" και "κυβερνούν" θα πρέπει να απολογηθούν ενώπιον του Ελληνικού λαού και να λογοδοτήσουν.....και η τιμωρία τους θα πρέπει να είναι σκληρή και παραδειγματική!!!
Η ανθΕλληνική στάση και η δοσίλογη και προδοτική συμπεριφορά τους θα πρέπει να τιμωρηθεί και η τιμωρία να χαρακτηρίζεται απο ακραία σκληρότητα!!!
...άλλα δεν θα ήθελα να γράψω περισσότερα γιατί έχω ποστάρει μερικές σκέψεις στο χώρο "νομικά-φορολογικά"...εκτός αυτού είναι και καλός μου φίλος Τσέλιος που αμέσως μετά τα ποσταρίσματά μου με επαναφέρει στην πραγματικότητά μας με πολυ σκληρό και αντιρομαντικό τρόπο..... :cry: κι αυτό μου προκαλεί βαθειά θλίψη....
Last edited by PanosXJ on Thu Aug 27, 2009 12:25, edited 1 time in total.
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
papaterios

Post by papaterios »

TO MONAΔΙΚΟ ΘΥΛΗΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η .......ΦΥΣΗ δυστηχωs καποιοι δεν θελουν να το καταλαβουν
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...έχω δυο δουλίτσες στη Λάρισα....σωληνάκια υψηλής "made by Tselios" (τώρα μόλις το διάβασα στο AthensJeepClub).... και δισκόφρενα πίσω απο Ford Explorer...(by crazy Dagas?)...δεν έγραψες καμμιά λεπτομέρεια Γιατρέ, τι έτος το Explorer, τι άξονα κλπ.....(άν και έχω άρθρα και φωτό απο Αυστραλία για τη μετατροπή αυτή....http://go.jeep-xj.info/)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
...Τσέλιος δεν ήξερα ότι είσαι μηχανικάρα...μπράβο παιδί μου...συγχαρητήρια!!!
...Γιατρέ, να αρχίσω να ψάχνω για πίσω άξονα απο Explorer;
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....'ντάξει άστο Γιατρέ...βρήκαμε άκρη με τον Πρόεδρο!!! Οι γνώσεις του είναι ατέρμονες και ατελευτητες!!!!!!!!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
friar

Post by friar »

PanosXJ wrote:...κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι που "κυβέρνησαν" και "κυβερνούν" θα πρέπει να απολογηθούν ενώπιον του Ελληνικού λαού και να λογοδοτήσουν.....και η τιμωρία τους θα πρέπει να είναι σκληρή και παραδειγματική!!!
Η ανθΕλληνική στάση και η δοσίλογη και προδοτική συμπεριφορά τους θα πρέπει να τιμωρηθεί και η τιμωρία να χαρακτηρίζεται απο ακραία σκληρότητα!!!
Μεγάλο παιδί είσαι,
ακόμα καλαμιές λές??????

Φόρα πρώτα το κράνος σου και μετά δες αυτό --> http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/6697329.stm
και για κάτι πιο δραστικό --> http://www.cbsnews.com/stories/2007/05/ ... 0989.shtml
αλλά εντώ αγκάπη μου.........
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
St. Tselios

Post by St. Tselios »

PanosXJ wrote:...Τσέλιος δεν ήξερα ότι είσαι μηχανικάρα...μπράβο παιδί μου...συγχαρητήρια!!!
Ποιος σου ειπε οτι ειμαι μηχανικος???
Καμια σχεση:Υδραυλικά Συστήματα Υψηλής Πιέσεως - Μηχανουργείο
Image
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...ε λοιπόν; η ενασχόλησή σου αυτή δεν χρειάζεται σκέψη που να εδράζεται στη μηχανική;
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...δεν ξέρω τι κάνουν οι διάφοροι στα διάφορα μέρη του κόσμου....και δεν με ενδιαφέρει έως και καθόλου να πώ;...με ενδιαφέρει μόνον αυτό το χάλι που συμβαίνει εδώ...αυτή η ανείπωτη και ανίερη ξεφτίλα....και συμβαίνει κάμποσα χρόνια....κάποια στιγμή -νομοτελειακά- θα επέλθει η στιγμή της κρίσης και τότε κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του....απλά εύχομαι να ζώ και να λάβω ενεργά μέρος στην κρίση αυτή αγαπητέ μας Φρίαρ....
XJ RULZZZZZZ!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”