Καγκουρο-Project... περιπτερο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο-Project... περιπτερο

Post by antonisxj »

τι λέ ρε ψώνιο?
εγώ είμαι ο καλύτερος...
τώρα ο μπαμπάς μου θα μου αγοράσει όλο το mac donald και θα ανοίγω ένα κατάστημα όπου ανοίγεις περίπτερο. θα σε κλείνω όπου πηγαίνεις. μέχρι να σε πτωχεύσω να σε κάνω σαν τον Βασιλάκη Καϊλα. ο μικρός για τις δουλειές :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
kostas654

Post by kostas654 »

antonisxj wrote:τι λέ ρε ψώνιο?
εγώ είμαι ο καλύτερος...

εππππππππππππππππ

σε επιασα...μπορει να εισαι καλος αλλα Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

ειναι μονο ο ΜΙ-ΧΑ-ΛΟ-ΠΟΥ-ΛΟΣ
Κώστας Γκιαούρης
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

εγώ είμαι ο καλύτερος...
τώρα ο μπαμπάς μου θα μου αγοράσει όλο το mac donald και θα ανοίγω ένα κατάστημα όπου ανοίγεις περίπτερο. θα σε κλείνω όπου πηγαίνεις. μέχρι να σε πτωχεύσω να σε κάνω σαν τον Βασιλάκη Καϊλα. ο μικρός για τις δουλειές :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
καλα-καλα αρχι ψωνιο....σκατα εισαι.
Εγω θα του πω να μου αγορασει τα goodys και τα everest και τα λεμε τοτε, θα σε στειλω στο ΔΝΤ :lol: :lol: :lol:
Και θα καταληξεις με ασπρη ποδια που θα εχει σημα καγκουρας κλαμπ και καπελακι για να τονιζονται τα αυτια σου για να μην τρομαζουν τα παιδακια και θα πουλας τσιχλες,γκοφρετες, θα τυλιγεις γυρο με πιτα, θα ψηνεις σουβλακια και θα καθαριζεις και τα πτυσσομενα τραπεζακια γυρω απο το περιπτερο μου :mrgreen:
Τον υ-πποποταμο θα τον κανουμε αποθηκη για τα γαριδακια :mrgreen:

Α και πουσαι, ΧΕΣΕ ΜΕ :mrgreen:
Last edited by YJ ''The Doctor'' on Fri Jan 14, 2011 11:09, edited 1 time in total.
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

kostas654 wrote:
εγώ είμαι ο καλύτερος...

εππππππππππππππππ

σε επιασα...μπορει να εισαι καλος αλλα Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

ειναι μονο ο ΜΙ-ΧΑ-ΛΟ-ΠΟΥ-ΛΟΣ
ταπεινά συγνώμη...
παραφέρθηκα.
όλοι είμαστε ένα τίποτα μπροστά στον Μιχαλόπουλο.
και παίρνω πίσω ότι έχω πεί στο παρελθόν γιατί πρόσφατα έμαθα ότι στις ταινίες του μιχαλόπουλου ο ηθοποιός που τον ντουμπλάρει είναι ο Σβατζενέγκερ.
δεν είναι να παίζουμε τώρα με τα σίδερα...
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:
εγώ είμαι ο καλύτερος...
καλα-καλα αρχι ψωνιο....σκατα εισαι.
Εγω θα του πω να μου αγορασει τα goodys και τα everest και τα λεμε τοτε, θα σε στειλω στο ΔΝΤ :lol: :lol: :lol:
Και θα καταληξεις με ασπρη ποδια που θα εχει σημα καγκουρας κλαμπ και καπελακι για να τονιζονται τα αυτια σου για να μην τρομαζουν τα παιδακια και θα πουλας τσιχλες,γκοφρετες, θα τυλιγεις γυρω, θα ψηνεις σουβλακια και θα καθαριζεις και τα πτυσσομενα τραπεζακια γυρω αποτο περιπτερο μου :mrgreen:
Τον υ-πποποταμο θα τον κανουμε αποθηκη για τα γαριδακια :mrgreen:

Α και πουσαι, ΧΕΣΕ ΜΕ :mrgreen:
Ε!!! ΧΕΣΕΜΕ!!!
εσύ έχεις σκοπό να με καταστρέψεις.
σκατά...
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:[δεν είναι να παίζουμε τώρα με τα σίδερα...

και οταν κουραζοτανε εβαζαν τον Σταλλονε...και αυτες δικες του ειναι :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

κ οι πρωτες εργασιες ξεκινησανε με πολυ γρηγορους ρυθμους!!!πεταει η ομαδα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

κ περα απο την πλακα πολυ ευκολο αυτοκινητο για να δουλευεις πανω σε αυτο!!!!ουτε καλλωδια ουτε τιποτα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Ότι και να φτιάξεις πάλι αμερικάνικο , θα είναι μου είπε κάποιο πουλάκι….εγγλέζικο ;) .
Μην αλλάξεις τα λάστιχα γιατί όπως τα βλέπω είναι για μεγάλες κανκουριες…. :lol: :lol: :lol:

Δεν ανοίγεις κανένα συνεργείο να φτιάξουμε και τα δικά μας , βλέπω το πας το γράμμα… :o :o :o :o :o :o
georgexj

Post by georgexj »

pc4x4n wrote:Ότι και να φτιάξεις πάλι αμερικάνικο , θα είναι μου είπε κάποιο πουλάκι….εγγλέζικο ;) .
Μην αλλάξεις τα λάστιχα γιατί όπως τα βλέπω είναι για μεγάλες κανκουριες…. :lol: :lol: :lol:

Δεν ανοίγεις κανένα συνεργείο να φτιάξουμε και τα δικά μας , βλέπω το πας το γράμμα… :o :o :o :o :o :o

για αμερικανικα πολυ ευχαριστως χρηστο.για εγγλεζικα με τιποτα.!!!!αυτα ειναι αυτοκινητα κουλτουρας κ μονο εσεις την εχετε να πεις στο εγγλεζικο πουλακι που ειχε απλωσει τις τεντες του προχτες!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ αν κ να σου την αληθεια δεν χρειαζεται πολλα εργαλεια για τα δικα σας τα αυτοκινητα.ενας πριτσιναδορος κ ενα ψιλο τριπανακι για τα ξετριπωματα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

κ το χρωμα ειναι αυτο!!!αλλα γυαλιστερο η ματ????

http://image.fourwheeler.com/f/28894356 ... angler.jpg
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”