Agga, xτυπησες ''πεφτοντας'' η το ειχες παθει απο πριν?XJ ''The Doctor'' wrote: ( μην παρεξηγηθω, εννοειται οτι τα παραπανω ειναι για πλακα, πρωτιστως ο χαβαλες!!!)

Agga, xτυπησες ''πεφτοντας'' η το ειχες παθει απο πριν?XJ ''The Doctor'' wrote: ( μην παρεξηγηθω, εννοειται οτι τα παραπανω ειναι για πλακα, πρωτιστως ο χαβαλες!!!)
όχιι ρε κάγκουρα.St. Tselios wrote:To mono kalo pou evgale auti i xwra kai exei pagwsmiws sevasmo einai to...Jeep...kai tipote allo
Aααα,τι ειναι αυτα βασιλια...?antonisxj wrote:ότι νά'ναι.
καλά θα είναι.΄
κάτσε πρώτα να βρεθούμε.
εγώ παιδάκια έχω θέμα.
δεν έχουν έρθει ακόμα τα ανταλακτικά απο Αγγλία και ο υποπόταμος είναι ακόμα στο αναβατόριο και ασχολούμαι κάθε βράδυ χωρίς αποτέλεσμα αφού οι εδώ "μάστορες-ξερόλες-τεράστιοι-προμηθευτές-έμποροι" μου δίνουν διαφορετικά πράγματα απο αυτά που θέλω. περίμενα δυό μέρες ένα γαμωσωληνάκι φρένου και η λαλακία που μου έφτιαξαν έχει λάθος ρακοράκια, μα πόσο λέλοι είναι? και όταν εγώ κάθομαι το βράδυ να φτιάξω τ'αμάξι, πώς θα βρώ αυτά που θέλω? την τύχη μου τη χεσμένη. τα πήρα παλι και συγχύστηκα.
μου φαίνεται πως θα ξαναβάλω αυτά που έβγαλα και όταν φτάσω Αγ. Κων/νο θα θρουλίσει ο υποπόταμος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:ρε το βλέπω το όνειρο.
θα σέρνω κομμάτια και θα φτάνω στον Αγ. Κων/νο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έτσι θα έρθω.
http://www.youtube.com/watch?v=sIvo9oYkBp8![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()