Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM
να τα μας και τζουμερκα....εγω λεω να την κανουμε για εβρο...τι λετε και εσεις?????και γαμω
Κώστας Γκιαούρης
...εγώ πρώτος πρότεινα την εξαίρετη Πελοπόνησσο αγαπητέ Κώστα....αλλά με κράξατε για άλλη μια φορά.....έπειτα πρότεινα το Καρπενήσι που έχει και πολυ οργανωμένη τοπική λέσχη και η πλειοψηφία των μελών της έχει τζιμνάκια και σαμμάκια.....(το σχόλιο αφορά τους σουζούκι λάβερςςςςς) ....όπως βλέπεις προσπάθησα για πιο κοντά αλλά......ο λόγος μου δεν είναι και τόσο δυνατός..... 

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
μπορεί κάποιος να μου βρεί τι είχα γράψει ακριβώς για την συνάντηση?
είχα πεί κάτι για Νοέμβριο?
μιλάμε ή κλάνουμε?
βρείτε το post μου και τα λέμε. ξανά.

είχα πεί κάτι για Νοέμβριο?

μιλάμε ή κλάνουμε?

if it doesn't break, fix it until it does
...έχω προτείνει επίσης την κεντρική ορεινή Εύβοια (ακόμη πιο κοντά) που είναι τον Νοέμβρη για πολυ -αλλά πολυ σκληρό λέμε- σκληρό όφ-ρόουντιν΄.....αλλά και πάλι δεν εισακούστηκα.....συνεχώς ακούω για Ήπειρο, Γρεβενά, λίμνη Πλαστήρα κλπ....
Last edited by PanosXJ on Wed Oct 06, 2010 13:12, edited 1 time in total.
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
...όχι δεν έχεις πεί κατι για Νοέμβριο επειδή ήσουν στο κρεβάτι του πόνου και δεν ήσουν σε θέση να προτείνεις κάτι επειδή υπέφερες....έτσι όλοι εμείς -υποφέροντας νοερά και γοερά για τον πόνο σου και το μαρτύριό σου- ρίξαμε κάτι ιδέες και μάλλον επικράτησαν το Τζουμέρκα λόγω χιονιού, τσίπρου και σπληνάντερου.... 

XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
βρές το post και ξαναπόσταρέτο.
κάπου είπαμε για Νοέμβριο, για σίγουρα χιόνια, βροχές , κακοκαιρίες, και για να μπορεί και ο Τσουμανάκος.
κάπου είπαμε για Νοέμβριο, για σίγουρα χιόνια, βροχές , κακοκαιρίες, και για να μπορεί και ο Τσουμανάκος.
if it doesn't break, fix it until it does
Εσυ κυρ πάνο καλά τα έλεγες αλλά οι παναυλακιοτες δεν σηκώνονται να κατέβουν προς τα κάτω!!

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
me to 2011johny4x4 wrote:Εσυ κυρ πάνο καλά τα έλεγες αλλά οι παναυλακιοτες δεν σηκώνονται να κατέβουν προς τα κάτω!!

My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

...αυτοί χάνουνε που δεν επισκέπτονται το επίγειο παράδεισο που λέγεται Πελοπόνησσος.....
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
-
antonisxj wrote:μπορεί κάποιος να μου βρεί τι είχα γράψει ακριβώς για την συνάντηση?![]()
είχα πεί κάτι για Νοέμβριο?![]()
μιλάμε ή κλάνουμε?![]()
antonisxj wrote:και για να μην ξεχνιόμαστε...
ξαφνικά πως μας προέκυψαν τα Γρεβενά?
αφού είπαμε να πάμε στου Τσουμάνη.
ΤΕΛΟΣ. δεν θα το συζητάμε πολύ ακόμα...
Νοέμβριος στου Τσουμάνη.
αν θέλετε ενδιάμεσα να πάμε και καμιά άλλη, τότε οκ. μπορούμε να πάμε να κολήσουμε σε καμιά άλλη διοργάνωση να τους τη χαλάσουμε (άκου πικ-νικ...) (πκ-νικ με κάγκουρες... αυτή και αν είναι ιστορία... με όλους τους κάγκουρες συμμετέχοντες![]()
![]()
![]()
![]()
)
αν γουστάρετε πάμε μια βόλτα κάπου ενδιάμεσα Λάρισσα-Ναύπλιο-Αθήνα να βολευτούμε. κάτι light μόνο για χαβαλέ και να την νομάσουμε "προθέρμανση για την Δ' πανελλήνια καγκουροσυνάντηση"