Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
lker

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by lker »

St. Tselios wrote:Nai re sy Aggele....kati prepei na ginei gia na'rtheis.
Simera stin Larisa itan o "lker".
Eftiakse to Jimny tou ston Daga kai meta pigame volta gyrw sta 10 autokinita....Doctor,Xaris,Papaterios kai alloi.
Perasame wraia... :D
Όντως :mrgreen: Παρασκευή βράδυ έφυγα σφαίρα (τρόπος του λέγειν :lol: :lol: :lol: ) και έφτασα χωριό ... σάββατο πρωί άφησα το αμάξι στο Χρήστο και η μετατροπή ολοκληρώθηκε επιτυχώς ... ήπιαμε καφέ με το Σταύρο το Γιατρό και το Θάνο και μετά βούρ για δοκιμή όπου και βρήκαμε Papaterios και άλλους τοπικούς κάγκουρες ... εντυπωσιαστηκα να πώ την αλήθεια μου με το αυτοκίνητο και πιστεύω ότι με τα Simex θα εντυπωσιαστώ ακόμη περισσότερο :mrgreen: Τέλος οι εποχές του καμένου συμπλέκτη :lol: :lol: :lol:
Γενικά πέρασαμε πολύ όμορφα και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την άψογη φιλοξενία τους!!! και πιστεύω σύντομα να ξαναβρεθούμε για να περάσουμε ακόμη καλύτερα μιας και ο χρόνος αυτή τη φορά ήταν περιορισμένος!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
St. Tselios

Post by St. Tselios »

lker wrote:...και πιστεύω σύντομα να ξαναβρεθούμε για να περάσουμε ακόμη καλύτερα μιας και ο χρόνος αυτή τη φορά ήταν περιορισμένος!
Dystixws ola ta kala exoun mikri diarkeia... :( :oops: :cry: :evil: :|
Image
alexis

Post by alexis »

Σταυρο οντως ολα τα καλα κραταν λιγο...
γυρο στις 3 προσπαθειες η γυρο στα 30''.μετα σπαει...
ε?
Image
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:....θελουνε λεει μονο cherokee....
Κάτι ξέρουν!
Φαίνεται δεν θέλουν να πολυταλεπορηθούν σε εμπόδια και σκαρφαλώματα!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Γιατί πολύ απλά τα λεωφορία δεν μπορούν!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

alexis wrote:Σταυρο οντως ολα τα καλα κραταν λιγο...
ε?
Εαν ειναι Wrangler ναι, ετσι :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

lker wrote: Γενικά πέρασαμε πολύ όμορφα και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την άψογη φιλοξενία τους!!! και πιστεύω σύντομα να ξαναβρεθούμε για να περάσουμε ακόμη καλύτερα μιας και ο χρόνος αυτή τη φορά ήταν περιορισμένος!
Και εγω περασα ωραια και ομολογω οτι ειδα τον αυτοκρατορα πολυ βελτιωμενο σε συγκριση με πως τον ηξερα ;)
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
St. Tselios

Post by St. Tselios »

alexis wrote:Σταυρο οντως ολα τα καλα κραταν λιγο...
ε?
File,an ypologisoume pws i sexoualiki idoni krataei 10" ...tote kala ta 30" pou sou kratise.
Filoi Kagoures o Alexis einai enas neos katoxos enos Wrangler YJ 4.0L.
Apo oti fenete omws einai kai Kagouras,san emas.
To prwi to pire...kai to mesimeri tis idias meras to espase.
Den to xarike oute misi wra voltas.
Den peirazei omws...neos einai...tha mathei na exei poio evgenikes sxeseis me to gazi tou 4.0L...giati mexri xthes eixe Jimny...me 82 alogakia.
Perastika Alex......kalws irthes sto Club twn Amerikanwn... :D

Y.G. Elpizw na katalaves gia ti tha douleveis apo'dw kai pera. :mrgreen:
Image
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:....einai kai Kagouras,san emas....
.....To prwi to pire...kai to mesimeri tis idias meras to espase....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρέ τον Κάγκουρα!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios wrote:...giati mexri xthes eixe Jimny...me 82 alogakia.
Perastika Alex......kalws irthes sto Club twn Amerikanwn...
Ντροπή Άλεξ!!!!
Πρόδωσες τον Αυτοκράτορα για έναν αμερικλάνικο ξυλοπόδαρο;!!! :evil: :evil: :evil: :( :( :( :( :( :( :(
Τότε καλά να πάθεις!!! Περαστικά σου!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Tha sas pw mia ataka tou Alexi gia tin dynami tou Wrangler:
Agio to gazi......les kai einai ateleiwto!!!
Kai tou apantw:
Distixws....teleiwnoun alla prin auto.
Image
lker

Post by lker »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μια χαρά του το πες :mrgreen:
Αλέξη καλώς ήρθες στους κάγκουρες! Κάτσε να μπεί και ο Βασιλιάς για το επίσημο καλωσόρισμα :lol: :lol: :lol:

Η αλήθεια πάντως είναι ότι μπήκες και με αρκετά την τελευταία φορά παρασυρόμενος από τη μηδενική άρθρωση του αυτοκινήτου ... και πιστεύω ότι θα μπορούσες να το έχεις αποφύγει το γκάπ ... τουλάχιστον σε αυτή τη βόλτα ... γιατί όπως σ έκοψα δε θα το γλύτωνες με τίποτα :lol: :lol: :lol:
XJ ''The Doctor'' wrote:
lker wrote: Γενικά πέρασαμε πολύ όμορφα και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την άψογη φιλοξενία τους!!! και πιστεύω σύντομα να ξαναβρεθούμε για να περάσουμε ακόμη καλύτερα μιας και ο χρόνος αυτή τη φορά ήταν περιορισμένος!
Και εγω περασα ωραια και ομολογω οτι ειδα τον αυτοκρατορα πολυ βελτιωμενο σε συγκριση με πως τον ηξερα ;)
Η αλήθεια είναι πως πήρε πραγματικά τα πάνω του! Ελπίζω και με τα σιμεξ να γίνει ακόμη πιο τερατάκι! Αλλά τώρα που το ξανασκέπτομαι ... ρε Γιατρέ ? Είπες καλή κουβέντα για τον Αυτοκράτορα ? Είσαι καλά ? :lol: Ήπιες τίποτα και δεν κερνάς ? :lol: Ή μήπως αρχίζεις να αναγνωρίζεις την αξία του!?!?! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”