toro wrote:Ακου να.....σου πω ΚΑΓΚΟΥΡΟΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Θα....το ΠΑΛΕΨΩ!!!!!! Προσεξε ομως μη πας.....ΠΡΩΤΟΣ για......ΥΠΝΟ!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αιντε ΜΠΟΥΛΗ...ε ΜΠΟΥΛΗ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
(Γαμω το 44αρι μου γαμω!!!! Ασχετο!!!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τέτοια λες και με κάνεις να γελάω!!!!
toro wrote:Ακου να.....σου πω ΚΑΓΚΟΥΡΟΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Θα....το ΠΑΛΕΨΩ!!!!!! Προσεξε ομως μη πας.....ΠΡΩΤΟΣ για......ΥΠΝΟ!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αιντε ΜΠΟΥΛΗ...ε ΜΠΟΥΛΗ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
(Γαμω το 44αρι μου γαμω!!!! Ασχετο!!!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα 'θελες να είχες τα χρόνια μας για να μπορείς ν' ακούς καλήτερα, εεε;!!!toro wrote: (Ζηλευω και χαιρωμαι την.....ΗΛΙΚΙΑ σας ΡΕ..Ε..Ε..Ε!!!!!!)
Min rwtas filaraki...tha eprepes na peis:"Tha ferw"georgexj wrote:να φερω στην συνατηση μας 5 με 6 φιλες μου απο θεσσαλονικη?????

Τώρα με γ______ς! Άσε που έχω και το τέρας στους τάκους αυτή την στιγμή και χωρίς εξάτμισηSt. Tselios wrote:Nai re sy Aggele....kati prepei na ginei gia na'rtheis.
Simera stin Larisa itan o "lker".
Eftiakse to Jimny tou ston Daga kai meta pigame volta gyrw sta 10 autokinita....Doctor,Xaris,Papaterios kai alloi.
Perasame wraia...
Ypomoni...aggas wrote:...Άσε που έχω και το τέρας στους τάκους αυτή την στιγμή και χωρίς εξάτμιση![]()
![]()
![]()
![]()
Βλέπεις η γυναίκα μου κατάφερε να την σπάσει σε δύο σημεία και περιμένω καινούργια από Αγγλία![]()
![]()
![]()

Και παραείνε!!!!!!!!!!!!!!!Μου έχει κάνει τις πιο απίστευτες ζημιές και στα δύο αυτοκίνητα. Και στο τέλος μου έρχετε και ήρεμη σαν της συνέβη το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο!!!Πως είναι ας πούμε ο Αρχί όταν κόβει ημιαξόνιο; Ένα τέτοιο πράγμαSt. Tselios wrote:Ypomoni...aggas wrote:...Άσε που έχω και το τέρας στους τάκους αυτή την στιγμή και χωρίς εξάτμιση![]()
![]()
![]()
![]()
Βλέπεις η γυναίκα μου κατάφερε να την σπάσει σε δύο σημεία και περιμένω καινούργια από Αγγλία![]()
![]()
![]()
![]()
Ma kala...pws egine?Einai kai i gynaika sou...Kagourina?