CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by St. Tselios »

toro wrote:Για ελατε να......συμπληρωσουμε......ΟΜΑΔΑ!!!!!!!! (ΤΣΕΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ωχ παναγια μου!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;) ;) ;) ;) ;)

Ασε γιατι εχουμε και οικογενειες να αφησουμε πισω... :lol: :lol: :lol:

Που θελετε να πατε ρε Καγκουρες?
Θελετε να γραφουν ολα τα περιοδικα και τα forum για εσας...για κανενα χρονο? :lol: :lol: :lol:
Image
georgexj

Post by georgexj »

λοιπον μιλαγα με τον τσελιο πριν λιγο!!!κ τι μου λεει!!!

παιζω μπιλιαρδο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εχω κατι χρονια κ μου ηρθε σημερα να παιξω!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εεεε λοιπον.τι να πεις!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

toro wrote: Δεχομαι προταση απο....ΑΝΑΛΟΓΟ καγκουρα, για......ΟΜΑΔΑ!!!!!!...(Ιαπωνες,....ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ !!!!!!!!!)
Και ποιός θ' ακολουθήσει τον ρυθμό σου; Ποιός το έχει για σπάσιμο;;; :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj wrote:να έρθω συνοδηγός?
Μόνο από εσένα θα το περίμενε κανείς. :lol: :lol: :lol:
antonisxj wrote: στα πρώτα μέτρα μετά την εκκίνηση, στοπ, κατεβαίνουμε κάτω και αρχίζουμε να πετάμε πράγματα ο ένας στον άλλο.
Γιατί τα έχετε σπάσει όλα! Τα έχετε κάνει όλα αλεύρι!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:λοιπον μιλαγα με τον τσελιο πριν λιγο!!!κ τι μου λεει!!!

παιζω μπιλιαρδο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εχω κατι χρονια κ μου ηρθε σημερα να παιξω!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γιατί ρωτάς;;;;
Τώρα που η βενζίνη πάει στα 2ευρώ και το αγελαδάμαξο ρουφάει τον πάτο του, τι θέλεις να κάνει ο άνθρωπος;;; :roll: :roll: :roll:
Άντε Σταύρο, καλά το πας. Τουλάχιστον το καινούριο σου χόμπι σου έρχεται φθηνότερα! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

ρε μαλακα αμα δεν σχολιασεις καθε φραση του καθενος θα σκασεις!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

Nicolas wrote:
aggas wrote: Ρε μαμακιασμένα...........μονοφαγάδες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Μόνοι σας τα πιτσοσούβλακα ρεεε;;;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πιτσοσούβλακα δεν θα έχει
(γιατί έχει δίαιτα μέχρι να φύγει η μπάκα :lol: :lol: :lol: )
αλλά όπως και να έχει το σπίτι μου είναι ανοιχτό για όλους τους κάγκουρες 24-7 ;) .
Περιμένω επίσημη πρόσκληση και θα φέρω και το τάπερ με χορταράκια του βουνού!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
toro

Post by toro »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Λοιπον,.....επανερχομαι.!!!!!!!! Wrangler,......ψιλοφτιαγμενο , και με ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟ πληρωμα, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (στα....σπασιματα) ζηταει δευτερο τουτου, (αναλογων προσοντων ) για να κανουμε....ΟΜΑΔΑ!!!!!!(Αφου ο...Τσελιος τελευταια την βρισκει με.....play-mobil!!!! ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.....
aggas

Post by aggas »

toro wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Λοιπον,.....επανερχομαι.!!!!!!!! Wrangler,......ψιλοφτιαγμενο , και με ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟ πληρωμα, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (στα....σπασιματα) ζηταει δευτερο τουτου, (αναλογων προσοντων ) για να κανουμε....ΟΜΑΔΑ!!!!!!(Αφου ο...Τσελιος τελευταια την βρισκει με.....play-mobil!!!! ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.....
Ο Πάντζας στο "Μαριχουάνα Στόπ" έλεγε: "Ο ένας cousin! Να και ο άλλος cousin!!! Τα cousinakia!!!!!!"
Eσάς τώρα με τα προσόντα που βάζεις πως να σας πούμε ρε Μάνουελ;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
toro

Post by toro »

[quote="aggas"

Ο Πάντζας στο "Μαριχουάνα Στόπ" έλεγε: "Ο ένας cousin! Να και ο άλλος cousin!!! Τα cousinakia!!!!!!"
Eσάς τώρα με τα προσόντα που βάζεις πως να σας πούμε ρε Μάνουελ;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]......Πεστε μας οπως θελετε!!!!! Αρκει να ....βρεθει δευτερη ομαδα που να .....διαθετει το.....ιδιο ηπιο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:και...... cool ταπεραμεντο!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:( Andonis, γιατι επιτρεπεις τετοιον.....χλεβασμο, απο τους.....υπηκοους ΣΟΥ????) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:λοιπον μιλαγα με τον τσελιο πριν λιγο!!!κ τι μου λεει!!!

To'grapse re Kagoura... :lol: :lol: :lol:
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”