CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Nicolas
Site Admin

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Nicolas »

Nicolas wrote:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
Nicolas wrote:Για δείτε...

viewtopic.php?f=10&t=3813
εγω παιζει να τα καταφερω.........
κ πλεον εχω κ εργατη εγγυηση ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ :D :D :D :D :D
Δεν εχω λαστιχα βεβαια.... :( :( :( :(

Χεστήκαμε για τα λάστιχά σου :lol: :lol: :lol:
(Μιά χαρά θα είσαι. Εγώ δεν έχω εργάτη ;) )

Λοιπόν

lker-Martha
Tsoumanis-Sotiria
Nicolas-Mpoumpou

Να δώσω τα στοιχεία μας??????

Επίσης να συμπληρώσω πως μπορώ να φιλοξενήσω μέχρι και δύο μέλη της ομάδας μου για όσο θέλουν-χρειάζονται ;) ;)
Έχω και extra parking :mrgreen:

Αχιλλέα ακούς ε??
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
aggas

Post by aggas »

lker wrote:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-J ... ccessories

Nic εσύ που σκαμπαζεις απο δαύτα για δώσε καμιά πληροφορία/κρίση ...
H φτύστρα αδελφέ είναι από ντιζελάκι man!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Υπάρχει όμως κιτάκι για τον μπενζίν ;) ;) ;) ;) ;) και φτάνει τα 135 αδάμαστα!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

Nicolas wrote:
lker wrote:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-J ... ccessories

Nic εσύ που σκαμπαζεις απο δαύτα για δώσε καμιά πληροφορία/κρίση ...

Μεγάλη κουβέντα.
Γιατί δεν έρχεσαι το απόγιομα από το σπίτι να το κουβεντιάσουμε :?: :?: ;) ;)
Ρε μαμακιασμένα...........μονοφαγάδες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Μόνοι σας τα πιτσοσούβλακα ρεεε;;;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

aggas wrote: Ρε μαμακιασμένα...........μονοφαγάδες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Μόνοι σας τα πιτσοσούβλακα ρεεε;;;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πιτσοσούβλακα δεν θα έχει
(γιατί έχει δίαιτα μέχρι να φύγει η μπάκα :lol: :lol: :lol: )
αλλά όπως και να έχει το σπίτι μου είναι ανοιχτό για όλους τους κάγκουρες 24-7 ;) .
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!ΝΑ ΠΕΙΞΕΙΣ!!!
Χαίρεσαι εσύ γιατί θα γλιτώσεις το κράξιμο;;; :twisted: :twisted: :twisted:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
georgexj wrote: ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!ΝΑ ΠΕΙΞΕΙΣ!!!
Χαίρεσαι εσύ γιατί θα γλιτώσεις το κράξιμο;;; :twisted: :twisted: :twisted:

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!ΝΑ ΠΕΙΞΕΙΣ Κ ΠΑΛΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
toro

Post by toro »

[quote="Nicolas".... :( :( :( :

:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Διαθετω .....ΔΥΟ.....εργατες, πανω σε.....αρκετα.... μαχιμο.....Wrangler tj 03!!!!!!! (Oδηγος με......ΣΥΝΕΣΗ!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεχομαι προταση απο....ΑΝΑΛΟΓΟ καγκουρα, για......ΟΜΑΔΑ!!!!!!...(Ιαπωνες,....ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ !!!!!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

toro wrote:[quote="Nicolas".... :( :( :( :

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Διαθετω .....ΔΥΟ.....εργατες, πανω σε.....αρκετα.... μαχιμο.....Wrangler tj 03!!!!!!! (Oδηγος με......ΣΥΝΕΣΗ!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεχομαι προταση απο....ΑΝΑΛΟΓΟ καγκουρα, για......ΟΜΑΔΑ!!!!!!...(Ιαπωνες,....ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ !!!!!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
βρεεεεεεε.... σαν τα χιόνια.
να έρθω συνοδηγός?
μας φαντάζεσαι στο ίδιο αμάξι?
στα πρώτα μέτρα μετά την εκκίνηση, στοπ, κατεβαίνουμε κάτω και αρχίζουμε να πετάμε πράγματα ο ένας στον άλλο. σταυρούς, βίδες, παξιμάδια, κατσαβίδια, επικρατεί ένα χάος... και ξαφνικά εμφανίζεται ο Μιχαλόπουλος με το νέο του πρότζεκτ. χαλαρός και τύφλα στη μεθιά λέει "κουλάρετε ρε μάγκες... πιείτε ένα τσιπουράκι να στανιάρετε. άντε και αν είστε καλά παιδιά... εδώ πιό κάτω αφήνουμε τον αγώνα και πάμε στα στριπτιτζάκια που με περιμμένουν... αρντάν κατάσταση"
κυρ-Μανώλη, να έρθω συνοδηγός? :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
toro

Post by toro »

antonisxj wrote:

να έρθω συνοδηγός?
στα πρώτα μέτρα μετά την εκκίνηση, στοπ, κατεβαίνουμε κάτω και αρχίζουμε να πετάμε πράγματα ο ένας στον άλλο. σταυρούς, βίδες, παξιμάδια, κατσαβίδια, επικρατεί ένα χάος... και ξαφνικά εμφανίζεται ο Μιχαλόπουλος με το νέο του πρότζεκτ. χαλαρός και τύφλα στη μεθιά λέει "κουλάρετε ρε μάγκες... πιείτε ένα τσιπουράκι να στανιάρετε. άντε και αν είστε καλά παιδιά... εδώ πιό κάτω αφήνουμε τον αγώνα και πάμε στα στριπτιτζάκια που με περιμμένουν... αρντάν κατάσταση"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ε!!!!!! Το ρωτας ;;;;;;;; :D :D :D :D Χαμος!!!!!!!! ΕΚΛΕΙΣΕ!!!!! Για ελατε να......συμπληρωσουμε......ΟΜΑΔΑ!!!!!!!! (ΤΣΕΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ωχ παναγια μου!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;) ;) ;) ;) ;)
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:

να έρθω συνοδηγός?

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”