YJ ''The Doctor'' wrote:Σημερα τελειωσε το πισω και σχεδον ''εκατσε'' στους τροχους του το αμαξι
παιδια, ενα σας λεω...ο Νταγκας το στηνει λες και εχει στησει αλλα εκατο...Και η αναρτηση ΔΕΝ ειναι ετοιματζιδικη για να κουμπωσει σε στανταρ σημεια
οταν εχεις δαμαντια στα χερια σου φτιαχνει κοσμηματα ο καθενας
οταν ο καθενας ειναι ο Νταγκας ........ εχουμε CRAZYYYY
Μπραβο ρε συνεχισε να ανεβαζεις!!!!!!!
Ρε μάγκα μου...........τι να πώ τώρα εγώ ο ταπεινός ασχετίδης για αυτό το παιδί που λέγεται ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΓΚΑΣ;; Απλά απίστευτα ταλαντούχος και ειλικρινά το λέω είναι τιμή μου και καμάρι μου που μπορώ να λέω ότι τον γνώρισα από κοντά και ανταλλάξαμε μία κουβέντα!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΗΣΤΟ.......
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
johny4x4 wrote:Τι συνέβη μόλις τον γνώρισες aggas?
Για πες μας?
Απλά μου άρεσε αυτό το low profile που έχει στον χαρακτήρα του, και το ότι δεν είναι από αυτούς που τους αρέσει η τρελλή προβολή!!! Πολύ ταπεινός - αν μου επιτρέπετε η έκφραση - και ζεστός. Με λίγα λόγια αν τον γνωρίσεις κάπου έξω δεν πάει το μυαλό σου ότι την μαστορική την έχει δεύτερη φύση του!!!!!! Γιατί η πρώτη είπαμε είναι η ταπεινότητά του!!!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
ρε γιατρε παντα το εβλεπα και το ειχα απορια...αυτες οι λαμαρινες που αγκαλιαζουν ολο το πισω κομματι το αυτοκινητου,τι ειναι ...πατρον για να κοψεις την λαμαρινα απο κατω και το βαζεις για ενισχυση εξτρα για τα χτυπηματα?
kostas654 wrote:ρε γιατρε παντα το εβλεπα και το ειχα απορια...αυτες οι λαμαρινες που αγκαλιαζουν ολο το πισω κομματι το αυτοκινητου,τι ειναι ...πατρον για να κοψεις την λαμαρινα απο κατω και το βαζεις για ενισχυση εξτρα για τα χτυπηματα?
Περιπου.....
Κοιτα, ο στοχος ειναι να μεγαλωσει το μεταξονιο ωστε να μην αλλαξει η σχεση υψους/μηκους και χασει το αμαξι την ισοροπια του. Κανοντας το ο μονος τροπος ( χωρις να κοπει σασι ) ειναι να μετακινηθει ο πισω αξονας απο την αρχικη του θεση και για να χωρεσουν οι τροχοι πρεπει να κοπει το φτερο αρκετα. Επειδη ομως θελω να μοιαζει οσο γινεται στο αρχικο του σχημα ως αυτοκινητο ( δεν το ηθελα ''αγωνιστικο ) μπαινουν αυτα τα ''πατρον''-γωνιες τα οποια εχουν αντιστοιχο ανοιγμα για τους τροχους αλλα παραπισω απο το αρχικο φτερο...
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club