Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Nicolas
Site Admin

Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM

Post by Nicolas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μερικές φορές γίνομαι τόσο κάγκουρας στον δρόμο (ελλείψει καγκουροβόλτας)
που αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να το χαμηλώσω και να του βάλω 20άρες ζαντούλες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν χωρίς πλάκα όποιος θέλει τον βάζω στο λεωφορείο του τρόμου να δει πως είναι τα 180 από αυτό το ύψος :mrgreen:
Θα έχω και καινούρια παπουτσάκια, πρωτογενή αυτή την φορά, μην ανησυχείτε καθόλου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Άσχετο...

Χθές πήγαμε με δυό φίλους στον Κάλαμο για ψάρεμα, και όσο αυτοί ψάρευαν με την μέθοδο του ζεν,
εγώ είχα λύσει αντιστρεπτική (στις 2 τα ξημερώματα τώρα...) και καγκούρευα στο λιμάνι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πιστεύω πάντως πως αδίκως κακοχαρακτήρισαν και θεώρησαν υπαίτια την magna flow μου
για την παταγώδη αποτυχία τους :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τελειώνετε με τα κανονίσματα γιατί θα περάσω στα αλήθεια κανέναν έρημο αθώο από πάνω.
ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ
Attachments
IMG_1060.JPG
IMG_1060.JPG (96.23 KiB) Viewed 2155 times
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

ΚΡΥΜΑ ΤΟ ΣΜΑΡΤΑΚΙ κ ηταν ομορφο!!!!!!!!
τις ζαντουλες του τις αναρτησουλες του τις καλες..........
τωρα........
georgexj

Post by georgexj »

Nicolas wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μερικές φορές γίνομαι τόσο κάγκουρας στον δρόμο (ελλείψει καγκουροβόλτας)
που αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να το χαμηλώσω και να του βάλω 20άρες ζαντούλες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν χωρίς πλάκα όποιος θέλει τον βάζω στο λεωφορείο του τρόμου να δει πως είναι τα 180 από αυτό το ύψος :mrgreen:
Θα έχω και καινούρια παπουτσάκια, πρωτογενή αυτή την φορά, μην ανησυχείτε καθόλου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Άσχετο...

Χθές πήγαμε με δυό φίλους στον Κάλαμο για ψάρεμα, και όσο αυτοί ψάρευαν με την μέθοδο του ζεν,
εγώ είχα λύσει αντιστρεπτική (στις 2 τα ξημερώματα τώρα...) και καγκούρευα στο λιμάνι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πιστεύω πάντως πως αδίκως κακοχαρακτήρισαν και θεώρησαν υπαίτια την magna flow μου
για την παταγώδη αποτυχία τους :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τελειώνετε με τα κανονίσματα γιατί θα περάσω στα αλήθεια κανέναν έρημο αθώο από πάνω.
ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ

ρε φιλαρακο νικολα δεν λεμε οτι δεν τα παινει αλλα με αναγομωση λαστιχα δεν γινεται αυτο.θα ειχανε φυγει κ οι ζαντες!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κ μενα οταν πηγαιναμε σκιαθο τον αυγουστο με τα παιδια πηραζαμε κατι γκομενακια στον δρομο κ ξαφνικα αρχισανε κ παταγανε γκαζι,το ιδιο κ μεις οσπου φτασαμε στο σημειο το κοντερ να γραφει 185 χιλιομετρα αλλα φοραγα BF πανω πρωτογενης αλλα κ παλι δεν ειναι πραγματικα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΠΑΛΙΟ ΤΣΕΡΟΚΑ!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

YJ ''The Doctor'' wrote:Μη λέτε βλακείες. Αποκλείεται ο Νικολας να πήγαινε τόσα... Θα τον είχε ο Ντουμανης με σταθερή και θα τον τραβούσε !!! :mrgreen:
εχω ανεβασει κ τη πιεση τωρα κ δεν μπορεις να φανταστεις τι βγαζει..........
μια που θα σου κλεισω τις τεντες κ θα βγεις αραπης απο το περιπτερο σου!!!!!! :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

αλλα εχεις δικιο ειχα παρει τον μετακαυστηρα του Agga!!! ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
γιατι ως γνωστον τα dieselακια τα 230 τα εχουν για πλακα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Αναγνωρίζοντας το μέγεθος της βλακείας μου να πάω με τόσα (εθνική φυσικά δεν πιστεύω να νόμιζε κανείς τίποτε άλλο)
όπως επίσης και να χρειάζομαι λάστιχα σε εποχή που δεν πρέπει να κάνω έξοδα (και αφού θα βάλω τόσο διαφορετικά λάστιχα χρειάζομαι και ζάντες...),
όπως επίσης αναγνωρίζω και την καγκουριά μου,
τα fedima κράτησαν 6000 χιλιόμετρα και τα αλλάζω επειδή και στα δύο πίσω πλέον
λείπουν μεγάλα κομμάτια και έχουν χάσει τόσο πέλμα όσο τρεις εγκοπές στο τακούνι,
ενώ τα μπροστά είναι στρογγυλά σαν γουρούνας.
Η ρεζέρβα είναι εντελώς καινούρια.

Τονίζω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων,
πως αυτό οφείλεται στην κακή χρήση που τους έκανα και μόνο.
Κατά τα άλλα, φοβερό λάστιχο ακόμα και σε βρεγμένη άσφαλτο.

Έχω και μάρτυρες ;)

Εξάλλου γι αυτό τα καινούρια θα είναι 33άρια και όχι 35άρια.
Φοβάμαι πως θα μαζέψω πολλές τούμπες...
kostas654

Post by kostas654 »

διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες διπλοτσεκαρα αν ειμαι στο σωστο forum και οχι στο
peugeot.rallye-saxo.vts.club.gr........... :?:
Κώστας Γκιαούρης
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Ε γι' αυτό σε λέω πρέπει να πάρω την καγκουροδόση μου γρήγορα :lol: :lol:
Έχω γίνει ο κάγκουρας των Πατησίων :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Nicolas wrote: Χθές πήγαμε με δυό φίλους στον Κάλαμο για ψάρεμα...............
Να τα μας!!!!!!!
Αυτό ακριβώς που λέμε.
Δεν γ@.....ας που δεν γ@....ας δεν πας για ψάρεμα;!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Drimon wrote:
Nicolas wrote: Χθές πήγαμε με δυό φίλους στον Κάλαμο για ψάρεμα...............
Να τα μας!!!!!!!
Αυτό ακριβώς που λέμε.
Δεν γ@.....ας που δεν γ@....ας δεν πας για ψάρεμα;!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όχι εγώ ρε φιλαράκι, όχι εγώ.
Ο ένας φίλος περιμένει κορούλα και όπως καταλαβαίνεις το έχει ρίξει λίγο στο ψάρεμα
και εμείς του κρατάμε το χέρι μην παραγγείλει από τώρα το δίκανο :lol: :lol: :lol:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Φαίνεται πολύ πως σήμερα δουλεύω και πως βαριέμαι απίστευτα που δεν έχω φύγει
και πως είμαι μονίμως online? :x :x :x
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”