Και πέρα από το χαβαλέ ... η πρόταση του Πάνου για ένα διήμερο διάσχισης με κατασκήνωση κιόλας, με βρίσκει πολύ σύμφωνο! Αν δε σας τα λέει αυτό τότε προτείνω και εγώ Κρήτη
Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ!!!!!
Εκεί είναι που πέρασε το Ράνγκλερ του Αλέξη με σλίκ λάστιχο και μετά το Jimnaki μου με ταλαιπώρια μεν ... αλλά πέρασε
Και πέρα από το χαβαλέ ... η πρόταση του Πάνου για ένα διήμερο διάσχισης με κατασκήνωση κιόλας, με βρίσκει πολύ σύμφωνο! Αν δε σας τα λέει αυτό τότε προτείνω και εγώ Κρήτη
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
-
St. Tselios
Ειναι μεγαλη ευκαιρια να παμε Κρητη...lker wrote:...Αν δε σας τα λέει αυτό τότε προτείνω και εγώ Κρήτη...
Για χειμωνα δεν το βλεπω...αρα αν αποφασισουμε αλλη φορα να παμε θα ειναι μετα απο ενα χρονο.

Οι γυναίκες θα λυσσαξουνε μου φαίνεται!
Εκτος αν κανονισουνε για αντίποινα να πάνε μύκονο!!!

-
St. Tselios
Παρ'την μαζι σου...johny4x4 wrote:Οι γυναίκες θα λυσσαξουνε μου φαίνεται!

St. Tselios wrote:Παρ'την μαζι σου...johny4x4 wrote:Οι γυναίκες θα λυσσαξουνε μου φαίνεται!
Σύνελθεεεεε...
Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό με την δικιά μου είναι να υπογράψει παρουσία συμβολαιογράφου
την πρόταση sit down, fasten up and shut the fuck up.
Που και πάλι δηλαδή δεν μου εξασφαλίζει τίποτα αλλά λέεεεμε τώρα
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
-
St. Tselios
Μαλλον δεν καταλαβατε κατι που εγραψα εξ'αρχης:"Να το συνδιασουμε με διακοπες"
Αν παμε για μια βδομαδα...μονοι μας θα παμε?

- XJ ''The Doctor''
Για εμενα μια απο τα ιδια, θα ειναι ποοοοολλλλυυυυυυ δυσκολο! Πρεπει να αφησω και καπου 3 παιδια.......
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
-
St. Tselios
Παρτα και εσυ μαζι σου...XJ ''The Doctor'' wrote:Για εμενα μια απο τα ιδια, θα ειναι ποοοοολλλλυυυυυυ δυσκολο! Πρεπει να αφησω και καπου 3 παιδια.......
Τι λεωφορειο εχεις?

εχτες δεν ειχατε γραψει ουτε μια σελιδα κ σημερα γ......τε!!!
ΛΟΙΠΟΝη δικια μου η γνωμη εχει ως εξης!!!
1)κυρ πανο καλη η πελ/σος αλλα οχι τωρα.πολυ η σκονη ρε αδερφε κ δεν γινετε εμεις να ειμαστε στα βουνα κ τα κ@λαρακια να λιαζονται!!!!
2)κρητη ειμαι μεσα αλλα ως εξης
χωρις τζιπ κ με το γιοταχι
εκτος δρομου στον πλατανια ολη μερα!!!!ξερετε τι ημιαξονια κοβεις εκει???ουτε που θα το καταλαβεις!!!
αντωνιε εκει κρατας τους τυπους σου αλλα μαζι μας δεν πρεπει να το εχεις αυτο!!!!
ειναι αναγκη η δ καγκουροσυναντηση να εχει χωμα???δεν μπορουμε να ειμαστε φυσιολατρες σε αυτη την εκδρομη στην αμμο στα βοτκολεμονα τα μεσημεριατικα μετα μουσικης απο τα υπεροχα μπαρακια που εχει ο πλατανιας, στο φαγοποτι μας κ στα νυχτερινα snaps των φανταστικων μαγαζιων που προσφερει εκει η περιοχη????
7 μερες κρητη.το πρωτο 15νθημερο του αυγουστου που ειναι σχεδον ολα κλειστα!!!!τι λετε????
ΛΟΙΠΟΝη δικια μου η γνωμη εχει ως εξης!!!
1)κυρ πανο καλη η πελ/σος αλλα οχι τωρα.πολυ η σκονη ρε αδερφε κ δεν γινετε εμεις να ειμαστε στα βουνα κ τα κ@λαρακια να λιαζονται!!!!
2)κρητη ειμαι μεσα αλλα ως εξης
χωρις τζιπ κ με το γιοταχι
εκτος δρομου στον πλατανια ολη μερα!!!!ξερετε τι ημιαξονια κοβεις εκει???ουτε που θα το καταλαβεις!!!
αντωνιε εκει κρατας τους τυπους σου αλλα μαζι μας δεν πρεπει να το εχεις αυτο!!!!
ειναι αναγκη η δ καγκουροσυναντηση να εχει χωμα???δεν μπορουμε να ειμαστε φυσιολατρες σε αυτη την εκδρομη στην αμμο στα βοτκολεμονα τα μεσημεριατικα μετα μουσικης απο τα υπεροχα μπαρακια που εχει ο πλατανιας, στο φαγοποτι μας κ στα νυχτερινα snaps των φανταστικων μαγαζιων που προσφερει εκει η περιοχη????
7 μερες κρητη.το πρωτο 15νθημερο του αυγουστου που ειναι σχεδον ολα κλειστα!!!!τι λετε????
-
St. Tselios
Συμφωνω απολύτως με τον Μ Ι Χ Α Λ Ο Π Ο Υ Λ Ο...