CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Λοιπών καγκούρια κοιτάξτε μια φωτό που βρήκα εχθές. Είναι σαν τον αυτοκράτορα σε έκδοση αντίσκηνου (ούτε καν περίπτερο).

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
ειναι πολυ τυχερος που του βγαινει η προσγειωση στη ραμπα διαφορετικα θα σκορπουσε.........
να το δοκιμασεις κ εσυ αυτο!!!!!!

να το δοκιμασεις κ εσυ αυτο!!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

lker wrote:Είχε ένα ντοκιμαντέρ με "παράξενα" ζώα και το έβαλε στους τίτλους τέλους ... ε λόγω ονόματος το έψαξα άμεσα στο νέτ και έχω λιώσει στα γέλιαjohny4x4 wrote: ...
...
...
Που το βρήκες αυτό ρε λευτέρη????
...
...
...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το συμπάθησα με μιάς απο τα αυτιά πλατφόρμες που εχει γιατί μου θύμησαν το βασιλιά μας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δηλαδή μωρή λουλού lker, είδες το καγκουροπιντίκι ή αλλιώς καγκουρίκι και σύνδεσες τα αυτιά του με εμένα?
θα τα πούμε απο κοντά μωρή Λόλα. απο κοντά...
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj wrote:δηλαδή μωρή λουλού lker, είδες το καγκουροπιντίκι ή αλλιώς καγκουρίκι και σύνδεσες τα αυτιά του με εμένα?
Δεν έχει κι άδικο ο άνθρωπος!
Αμήν και πότε φίλε ... αμήν και πότε ... αλλά ... τι μου θύμησες τώραantonisxj wrote:δηλαδή μωρή λουλού lker, είδες το καγκουροπιντίκι ή αλλιώς καγκουρίκι και σύνδεσες τα αυτιά του με εμένα?
και ...
και όχι δεν φταίω εγώ που σκέφτηκα το προφανές
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
This is a WARNing.............
If you keep sending messages like this i will find you and send you Don in a package to f@ck your mother, your father, your sister, your daughter, and finally your @ss!!!!

-
St. Tselios
Drimon wrote:Λοιπών καγκούρια κοιτάξτε μια φωτό που βρήκα εχθές. Είναι σαν τον αυτοκράτορα σε έκδοση αντίσκηνου (ούτε καν περίπτερο).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα και σε βρηκα Drimon να κανεις προπονηση:

δεν καταλαβες ρε μαλακα ποιος ειναι αυτος...ειναι αυτος με εκεινο το fat girl πως σκατα το λεει.αυτο το αμαξακι ειναι παιδικο
Κώστας Γκιαούρης