Ενα ειναι το project, ΔΟΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗjohny4x4 wrote:Ευτυχώς που πάω τώρα για να γλιτώσω απο το ιο "project" που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό!!!!![]()
![]()
![]()
Τον κωστάκη δεν ξέρω αν θα γλιτώσει ή θα αρπάξει καμια πούντα και αυτός!!!
Ο Κωστακης θα παρει προικα
Ενα ειναι το project, ΔΟΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗjohny4x4 wrote:Ευτυχώς που πάω τώρα για να γλιτώσω απο το ιο "project" που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό!!!!![]()
![]()
![]()
Τον κωστάκη δεν ξέρω αν θα γλιτώσει ή θα αρπάξει καμια πούντα και αυτός!!!
Χρονια Πολλα Agga μου, αστα.....σημερα συνηλθα απο το φαι και το...κρασιaggas wrote:Καγκουράκια καλησπέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά σε όλους!!!!!!!!!!
Ελπίζω να μην ξεκοιλιαστήκατε στην μάσα το Σ/Κ;![]()
![]()
![]()
Μιχαλόπουλε...........άντε και καλή αρχή στο πρότζεκτ!!!!!!!!
Γιατρέ πως πάει το χτίσιμο;;;
Αντώνη τα βρήκατε με τον Ιάπωνα η είσαστε ακόμη μαλωμένοι;;;![]()
![]()
![]()
Σταυράκο.....έρχετε και δεύτερο κύμα χιονιά!!!!!!!!Άντε και αυτή τη φορά με τον Τζιμάκο!!!!!!
Γιαννάκη μετράς αντίστροφα;;;Πές μας και που παρουσιάζεσαι για να σου έρθουμε στην ορκωμοσία!!!!!!!!!!![]()
![]()
Ντριμόνη..........κουνάει η βάρκα ή είσαστε αραχτοί;;;;;![]()
![]()
![]()
Λευτεράκο είσαι εδώ ή στο χωριό και κάνεις παρέα του Σταύρου;;;
Νικολάκι...........άστ' το ποντίκι ρε κάγκουρα!!!!!! Θα το θρουλίσεις στο τέλος!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Απανταχού Γιαπωνεζάκια σας θέλω όλους μάχιμους![]()
![]()
![]()
babis patrol wrote:Kαλημερα παληκαρια
Πως τα πατε με τα φτιαξηματα;
Doctor βαλε καμια φωτογραφια να δουμε και εμεις σε ποιο σταδιο ειναι το project σου
Πρεπει να εχεις τελειωσει,ε;
YJ ''The Doctor'' wrote:
No Babis, δεν ξεκινησε καν
babis patrol wrote:[Κανε γρηγορα να δουμε κανενα ομορφο Jeep γιατι βαρεθηκαμε να βλεπουμε παλιοσιδερα
babis patrol wrote:Ναι Doctor υπαρχουν ικανα αλλα ειναι παλιοσιδερα
Δεν μου απαντησες γιατι δεν ξεκινησες
Εχεις προβλημα;
Eεεε....καλά..........πές μας εσύ που παρουσιάζεσαι και άσε να κρίνουμεjohny4x4 wrote:Αγγελε καλημέρα!
Είναι λίγο μακρυα δεν πολυ συνφερει να έρθετε!!!!