ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ!!!!!ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΤΙΤΛΟ JIMNY TRIAL!!!!
U.S.A. vs Japan
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: U.S.A. vs Japan
http://www.youtube.com/watch?v=iBN8L2zPkP4&NR=1

-
St. Tselios
Κολάω στο πεζοδρόμειο!!!St. Tselios wrote: Esy kaneis tipota?....i kollas stin asfalto?
Tελικά νομίζω ότι το αδικούμε το Τζιμνάκι όταν το συγκρίνουμε με τα μεγάλα.

Καλά εγώ νόμιζα οτι θα πουμε δυο σοβαρά πράγματα σε αυτήν την ενότητα αλλά τελικά ο καθενας υποστηρίζει το μπρίκι του!!
Drimon το να το κανεις τουμπανο τελειως με 7000 χιλιαρικα πως σου ήρθε δεν ξέρω.
Μοτερ, βοηθητικά, σασμαν, αξονες, μπλοκε, εργάτες, ανάρτηση, λάστιχα, ζάντες, και λοιπές ενισχύσεις. Αν είναι ετσι να μου πεις τι παίζει να φτιάξω το δικο μου!
Και τελειώνοντας το δικό μου είναι το καλύτερο γιατι είναι κόκκινο είναι 2.5 και είναι τέζα.
Τι να μας πει και ο Τσέλιος και ο Αρχι και ο βασιλιάς!!!

Drimon το να το κανεις τουμπανο τελειως με 7000 χιλιαρικα πως σου ήρθε δεν ξέρω.
Μοτερ, βοηθητικά, σασμαν, αξονες, μπλοκε, εργάτες, ανάρτηση, λάστιχα, ζάντες, και λοιπές ενισχύσεις. Αν είναι ετσι να μου πεις τι παίζει να φτιάξω το δικο μου!
Και τελειώνοντας το δικό μου είναι το καλύτερο γιατι είναι κόκκινο είναι 2.5 και είναι τέζα.
Τι να μας πει και ο Τσέλιος και ο Αρχι και ο βασιλιάς!!!

Μέχρι τώρα του έχω ρήξει 3000€ και για το επόμενο βήμα υπολογίζω άλλα 2000€. Σου υπολόγησα και αέρα άλλα 2000€ για πράγματα που ίσως να μην έχω υπολογίσει ακόμα ή που δεν τα κρήνω αναγκαία εγώ να γίνουν.johny4x4 wrote: Drimon το να το κανεις τουμπανο τελειως με 7000 χιλιαρικα πως σου ήρθε δεν ξέρω.
Άσ' τους Άγγελε, δεν πειράζει, είναι μαθημένο το κακόμηρο.aggas wrote:Tελικά νομίζω ότι το αδικούμε το Τζιμνάκι όταν το συγκρίνουμε με τα μεγάλα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα!!!
johny4x4 wrote: Και τελειώνοντας το δικό μου είναι το καλύτερο γιατι είναι κόκκινο είναι 2.5 και είναι τέζα.
!!!
Κι ένα τελευταίο!
Προχθές πάω να βάλω βενζίνη κι όταν βλέπω με πόσα € γέμισε ο τζιμάκος, ένιωσα ένα σφίξιμο στην καρδιά. Έρχεται τότε ο βενζινάς (κάτοχος ενός wrangler 4.0) και μου λέει:
- Καλά είσαι. Εγώ τις προάλλες γέμησα με 85€ και μετά την μεσημεριανή βόλτα στο βουνο ήταν άδειο! Ήθελε πάλι γέμισμα!!!
Η δική μου απάντηση;
- Ήθελες 4.0λιτρο αμερικλάνικο περίπτερο, καλά να πάθεις!!!!!!
Προχθές πάω να βάλω βενζίνη κι όταν βλέπω με πόσα € γέμισε ο τζιμάκος, ένιωσα ένα σφίξιμο στην καρδιά. Έρχεται τότε ο βενζινάς (κάτοχος ενός wrangler 4.0) και μου λέει:
- Καλά είσαι. Εγώ τις προάλλες γέμησα με 85€ και μετά την μεσημεριανή βόλτα στο βουνο ήταν άδειο! Ήθελε πάλι γέμισμα!!!
Η δική μου απάντηση;
- Ήθελες 4.0λιτρο αμερικλάνικο περίπτερο, καλά να πάθεις!!!!!!