Την επόμενη χτύπα τηλέφωνο.aggas wrote:Χαλαρή βολτίτσα με φίλους απ' το VFR HELLAS CLUB στην Πάρνηθα!!!!![]()
![]()
![]()
Μένω κάτω από το τελεφερικ

Την επόμενη χτύπα τηλέφωνο.aggas wrote:Χαλαρή βολτίτσα με φίλους απ' το VFR HELLAS CLUB στην Πάρνηθα!!!!![]()
![]()
![]()
φιλαρακι δεν θα σου κανω την χαρη.εχω ευχαριστηθει τουλαχιστον 6 εκδρομες κ δεν εχει σπασει!!!Drimon wrote:Τι είναι αυτό εκεί στην βάση της σούστας;;;georgexj wrote:
Τρέξιμο από νερό ή κρακ;;;;
Είμασταν μακρυά απ' το τελεφερίκ!!!!!Nicolas wrote:Την επόμενη χτύπα τηλέφωνο.aggas wrote:Χαλαρή βολτίτσα με φίλους απ' το VFR HELLAS CLUB στην Πάρνηθα!!!!![]()
![]()
![]()
Μένω κάτω από το τελεφερικ
Έλα ρε φιλαράκι!!!!!!!!!georgexj wrote:φιλαρακι δεν θα σου κανω την χαρη.εχω ευχαριστηθει τουλαχιστον 6 εκδρομες κ δεν εχει σπασει!!!Drimon wrote:Τι είναι αυτό εκεί στην βάση της σούστας;;;georgexj wrote:
Τρέξιμο από νερό ή κρακ;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι τέζα ανισόρροπος γι αυτό δεν σε παρεξηγώ!!!georgexj wrote: φιλαρακι δεν θα σου κανω την χαρη.εχω ευχαριστηθει τουλαχιστον 6 εκδρομες κ δεν εχει σπασει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ώπα φιλαράκι............δεν είναι άχρηστος..................είναι κολλητός του KING!!!!!!!!!!!!!!Drimon wrote:Είσαι τέζα ανισόρροπος γι αυτό δεν σε παρεξηγώ!!!georgexj wrote: φιλαρακι δεν θα σου κανω την χαρη.εχω ευχαριστηθει τουλαχιστον 6 εκδρομες κ δεν εχει σπασει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν στο έγραψα για να σε κράξω, το έγραψα για να το τσεκάρεις μην έχεις ντράβαλα μετά.
ΠΑΠΑΡΑ, Ε, ΠΑΠΑΡΑ!!!!
Και μετά λες ότι εγώ σε γκαντεμιάζω.![]()
![]()
Αφού είσαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!!!!!!
Παραδέξου το!!!![]()
![]()
'Η μηπως ο επομενος διαδοχος? Ε?aggas wrote: Ώπα φιλαράκι............δεν είναι άχρηστος..................είναι κολλητός του KING!!!!!!!!!!!!!!