St. Tselios wrote:georgexj στις αγγελιες wrote:Πουλήθηκαν όλα.να διαγραφεί η αγγελία.ευχαριστώ!!
Μ ι χ α λ ο π ο υ λ ο ς
α
ν
τ
ρ
α

St. Tselios wrote:georgexj στις αγγελιες wrote:Πουλήθηκαν όλα.να διαγραφεί η αγγελία.ευχαριστώ!!
Μ ι χ α λ ο π ο υ λ ο ς
α
ν
τ
ρ
α
Μπράβο ρε Δονgeorgexj wrote:καλημερα καγκουρες!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!εχτες ξεπουλησα!!!
aggas wrote:Μπράβο ρε Δονgeorgexj wrote:καλημερα καγκουρες!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!εχτες ξεπουλησα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Έβαλες τα γυαλιά στον έτερο Τσουράκη με την ταχύτητα που ξεπούλησες..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σου πώ..........μην βάλεις τώρα και εσύ καμμιά φωτό με το κουφάρι για θα χεστούμε.......τ' ακούς;;;![]()
![]()
![]()
Μ ι χ α λ ο π ο υ λ ο ς
α
ν
τ
ρ
α
georgexj wrote:aggas wrote:Μπράβο ρε Δονgeorgexj wrote:καλημερα καγκουρες!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!εχτες ξεπουλησα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Έβαλες τα γυαλιά στον έτερο Τσουράκη με την ταχύτητα που ξεπούλησες..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σου πώ..........μην βάλεις τώρα και εσύ καμμιά φωτό με το κουφάρι για θα χεστούμε.......τ' ακούς;;;![]()
![]()
![]()
φιλε δεν θα εχεις αυτη την τυχη να το δεις το κουφαρι σε γερανο.το κουφαρι πουληθηκε οπως ειναι επειπλομενο με χιλιαδες αναμνησεις φορτωμενο!!!
http://www.youtube.com/watch?v=pQ9UoxK9 ... re=related
ο ιδιωκτητης ειναι dj σε μεγαλα κλαμπ της πατρας.τι νομιζεις οτι ετσι θα κατασραφοτανε αυτο το αυτοκινητο???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μικρή κινέζα joshua, ή αλλιώς beatrice, ή όπως αλλιώς σε λένε...joshua wrote:Πρόσφατα με ένα πολύ μεγάλο κατάστημα υποδημάτων (edited by Nicolas - Σιγά μην του κάνω και την χάρη) Ανακαλύφθηκε που ειδικεύεται σε μεγάλα και μικρά μεγέθη και ακόμη πολλά παπούτσια από τα αποθέματα, θα δούμε σύντομα. Στην ιστοσελίδα τους έχω δει μερικά μοντέλα που μου αρέσει ακόμα. Και σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι μόνο ένα μέρος του φάσματος σε αυτόν τον ιστότοπο (χμμ, ένα κομμάτι από ένα περίεργο φράση).
Ποιος ξέρει που μπορώ να επίσης να υποβάλλουν προτάσεις για τα εμπορικά σήματα που δεν έχουν.
Vans της μάρκας Θα χαιρόμουν edited by Nicolas - Σιγά μην του κάνω και την χάρη,
τα αγοράζουν για εμένα, διότι πολύ άνετα.
Εδώ έχετε το σύνδεσμο, ελπίζω να έχουν κάποιο όφελος.
Put this into your translator tooantonisxj wrote: μικρή κινέζα joshua, ή αλλιώς beatrice, ή όπως αλλιώς σε λένε...
θα σου έλεγα να πάρεις τ'αρχίδι@ μου αλλά μάλον θα πάρεις τ'αρχίδι@ του Nicolas, να μη σε βαραίνω κι'εγώ.
Nicolas wrote:Κοιτάχτε τί βρήκα...