CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

johny4x4 wrote:Φίλε γιώργο!!!!
Τελικά είσαι πολύ μ@λ@κας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ειχα πει οτι θα σταματήσω να σε κράζω αλλά δυστυχώς με τις μ@λ@κιες που λες δεν μπορώ!!!
Που βούρκωσες μωρη λούλα????
Που τα πουλας αυτα?
Δηλαδή πιστευεις οτι οι κάγκουρες εδω μεσα πιστεύουν αυτά που λες?
Αφου κάνεις κρα για να πάρεις το wrangler και επιτέλους να αποκτήσεις ενα αμάξι με άπειρες μετατροπές!!!
ειλικρινα απορώ πως δεν σε έχουν κράξει όλοι!!!!
Τον φοβάστε ρε μ@λ@κες ή ντρεπόσαστε?
Κράχτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Εγω δεν τον κραζω φιλε Γιωργο ειμαι μαζι σου κ σε συμπονω...........
μεχρι αυριο που θα μου στειλεις τον εργατη....... μετα τηΓ@ΜΗΣΕΣ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johny4x4 wrote:Φίλε lker δεν ξέρω πια ήταν η αφορμή να τα γράψεις αυτά αλλά θα σου πω την γνώμη μου μιας και δεν πιστεύω να έχω κράξει κάποιον για τέτοια πράγματα στα σοβαρα.
Εκτος βέβαια απο τον ήφαιστο που τα θέλει το κωλαράκι του και τον ντριμον που είναι μ@λ@κας και μια κατηγορία απο μόνος του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω νομιζω καταλαβα την αφορμη.......
Για τους αλλους δυο τι να πεις.....τους παρατρωειιιιιιιιιιιι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εδω αρχιζουν τα σοβαρα......
johny4x4 wrote:Εγω πιστεύω οτι ο καθένας με τα λεφτά που θέλει να διαθέσει φτιάχνει και ανάλογα το αμάξι του ή φτιάχνει το αναλογο αμάξι!
Οταν σε ενα αμαξι αλλάζεις σχεδον τα πάντα δεν μπορείς να μιλάς για μάρκες.
Επίσης ο καθένας την βρίσκει αλλιώς με το θέμα του offroad.
Άλλος γουστάρει κατασκήνωση και ενα ολόκληρο σκ στο βουνο και αλλος απλά μια εχτρεμε βόλτα και πίσω σπίτι.
Και θα σου δώσω ενα παράδειγμα γιατι δεν γίνομαι κατανοητος και το ξερω.
Μέχρι πριν την πρώτη συναντηση πηγαίναμε εκδρομες κάναμε καγκουριες πίστευα οτι το εχω φτάσει το αυτοκίνητο (οχι το wrangler) κοντα στα ορια του και Ξαφνικα πήγαμε την εκδρομή και είδα οτι είμαι τελείως γιωτάς! Οπότε ενω εγω έβλεπα τον κάγκουρα στον εαυτό μου ο τσέλιος για παραδειγμα έβλεπε εναν τελειως διαφορέτικο πραγμα.
Απεξω απεξω πιστεύω να κατάλαβες γιατι γίνονται διαφορες μικροπαρεξηγήσεις αλλα και πάλι δεν βλέπω τον λόγο να γίνονται.

Υποτίθετε είμαστε κάγκουρες και έχουμε απο πάνω κάποιους κανόνες. Εγω μπορεί να κράζω αλλά ειμαι σίγουρος οτι δεν παρεκηγούμε απο αυτους που κράζω!
εδω ο Γιαννης εχει δικιο......
οτι αρεσει στον καθενα κ οπως αρεσει.......
κ εγω συνεχιζω να βλεπω τον εαυτο μου ως γιωτα
(Γιαννη καλα θα κανεις να τη συνιθισεις τη λεξη....θα σε συντροφευει για πολυυυυυ καιρο.......νιαουυυυυυυ)
γιωτα καγκουρα αλλα καθε φορα προσπαθω κ λιγο παραπανω.... ειναι κ θεμα αυτοκινητων...... ποσο τα χρησιμοποιεις ποσο μπορεις να τα συντηρησεις ποσο ελευθερο χρονο εχεις για να το κανεις(πρεπει να γ@μησουμε κιολας - Γιαννη οσο μπορεις τωρα γιατι σε λιγες μερες......νιαουυυυυυυυ),το θεμα ειναι να θες να συμετεχεις στη παρεα.....
κ συμετοχη ειναι ''και'' οι συναντησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αα κ δεν μετραμε ποιος την εχει μεγαλητερη αλλα αν δεν πειραξεις κ λιγο τι νοημα εχει??????
ο Drimon εχει ακουσει τα χιλια.....κ δεν εχει παρεξηγηθει ποτε......
johny4x4 wrote:Θα μου πεις ενας απο τους παλιους ο γιατρος που εβαλε το χερακι του σε αυτους τους κανονες όλη την ώρα τρώγεται. Αυτός δεν μετράει θα σου απαντησω είναι παππούς και γκρινιάρης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
+100000 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
johny4x4 wrote:Υ.Γ.: Στις 5.30 το απόγευμα εσυ μας λές καλημέρα??
Τι έκανες ρε μ@λ@κα ολο το βράδυ??????
Δεν μας τα είχες πει αυτά????
Εισαι και εσυ μέλος του κλαμπ των γ@μι@δων?????????????
Γιαννη ο Λευτερης δεν χανει χρονο εσυ.......για πανε γ@μα λιγο γιατι ........νιαουυυυυυ
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Drimon

Post by Drimon »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: (Γιαννη καλα θα κανεις να τη συνιθισεις τη λεξη....θα σε συντροφευει για πολυυυυυ καιρο.......νιαουυυυυυυ)
(Γιαννη οσο μπορεις τωρα γιατι σε λιγες μερες......νιαουυυυυυυυ),
Γιαννη ο Λευτερης δεν χανει χρονο εσυ.......για πανε γ@μα λιγο γιατι ........νιαουυυυυυ
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

[quote="johny4x4"]Υποτίθετε είμαστε κάγκουρες και έχουμε απο πάνω κάποιους κανόνες. Εγω μπορεί να κράζω αλλά ειμαι σίγουρος οτι δεν παρεκηγούμε απο αυτους που κράζω!
Θα μου πεις ενας απο τους παλιους ο γιατρος που εβαλε το χερακι του σε αυτους τους κανονες όλη την ώρα τρώγεται. quote]

Υποτιθεται και σκατα. Ο κανονας μπηκε για τον απλο λογο οτι το ποσταρισμα ειναι απροσωπο και πολυ ευκολα γινονται παρεξηγησεις. Οποιος δεν το αντιλαμβανεται τι να κανουμε θα ειναι αλλοι οι λογοι.

Εγω οσο γερναω γινομαι και ολοενα πιο ξεκουτης και παραξενος.
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
johny4x4

Post by johny4x4 »

Ρε τσουμανη τι νιαου και μ@λ@κίες είναι αυτές??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Που λες τωρα δεν είμαι γιωτάς ξέχασα να το διευκρυνίσω. Τώρα έχω γίνει πολύ αντρας και χεράς και κάτι μπλε τσεροκακια και κάτι ασημι jimnakia (εκτος του lker) τα τρώω:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
YJ ''The Doctor''

Johnny ποτε πας φανταρακι?
The Donkey tube chassis
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

johny4x4 wrote:Ρε τσουμανη τι νιαου και μ@λ@κίες είναι αυτές??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Που λες τωρα δεν είμαι γιωτάς ξέχασα να το διευκρυνίσω. Τώρα έχω γίνει πολύ αντρας και χεράς και κάτι μπλε τσεροκακια και κάτι ασημι jimnakia (εκτος του lker) τα τρώω:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ααα εγω φιλε ακομα γιωτας αλλα σε μολις ξεψαρωσω θα σας παταω ολους με τα παλιο wrangler σας.......
γιατι μεχρι τοτε δεν θα εχει μεινει ουτε ενα cherokee.......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

georgexj wrote:κ ηρθε η ωρα να απολογηθω!!!!

επειδη εχετε αρχησει ολοι να παιρνεται τηλεφωνο γιατι σας ξαφνιασανε οι αγγελιες μου το σχεδιο εχει ως εξης!!

1)αναγκαστηκα λογο του γαμημενου του κρατους που ζουμε,κ επειδη για 10 κυριακες τον χρονο δεν αξιζει να πληρωνω συνολικα 1680 ευρω σημα ασφαλεια κ οδικη χωριζω με την γρια μου cherokaπου τοσο αγαπω!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
παραδηδω πινακιδες κ την κανω κομματια!!!μετα απο μια μετατροπη πριν 5 μηνες!!!
2)αγοραζω κατι σε επαγγελματικο αυτες τις μερες!! ;) ;) ;) ;)
3)το project θα εχει ως εξης!!!μουρη κ κωλο απο jimny για να μην σπαει!!!ντριμονης!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
μοτερ ταμπλο απο το μωρο μου το γερικο!!παντα μια πινελια θα υπαρχει απο cherokee
σασι απο περιπτερο
αξονες απο διαστημοπλοιο της NASA που το εχουνε αποσυρει!! :lol: :lol: :lol: :lol:
κινηση σε σασμαν κτλ κτλ απο μπουλντοζα που δουλευε στην σεληνη(το συστημα που λεγαμε doctor) :lol: :lol: :lol: :lol:
φωτισμος νεας τεχνολογιας σε LED.βρηκα το τηλεφωνο της Ρονας κ μου τα κανει δωρο απο το μαγαζι που δουλευε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rall cage κολλωνα ανωξηδοτη μιαμιση ιντζα για πολλες χρησης :lol: :lol: :lol: :lol:

ξεχασα τιποτα????
Giorgo μη το χαλας αλλο.......
δες τη μετατροπη που πρεπει να κανεις.......
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

με τι σασι θα τα κάνει αυτά ρε αχιλεα??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
George 10 Ιανουαρίου φεύγω!!!!
Image
YJ ''The Doctor''

johny4x4 wrote:με τι σασι θα τα κάνει αυτά ρε αχιλεα??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
George 10 Ιανουαρίου φεύγω!!!!

Τοσο συντομα?
Και καθεσαι και ξοδευεις την ωρα σου εδω? Αντε τραβα να γ@μησεις και ασε τις παπαριες :lol:
The Donkey tube chassis
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

YJ ''The Doctor'' wrote:
johny4x4 wrote: George 10 Ιανουαρίου φεύγω!!!!
Τοσο συντομα?
Και καθεσαι και ξοδευεις την ωρα σου εδω? Αντε τραβα να γ@μησεις και ασε τις παπαριες :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”