Εγω δεν τον κραζω φιλε Γιωργο ειμαι μαζι σου κ σε συμπονω...........johny4x4 wrote:Φίλε γιώργο!!!!
Τελικά είσαι πολύ μ@λ@κας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειχα πει οτι θα σταματήσω να σε κράζω αλλά δυστυχώς με τις μ@λ@κιες που λες δεν μπορώ!!!
Που βούρκωσες μωρη λούλα????
Που τα πουλας αυτα?
Δηλαδή πιστευεις οτι οι κάγκουρες εδω μεσα πιστεύουν αυτά που λες?
Αφου κάνεις κρα για να πάρεις το wrangler και επιτέλους να αποκτήσεις ενα αμάξι με άπειρες μετατροπές!!!
ειλικρινα απορώ πως δεν σε έχουν κράξει όλοι!!!!
Τον φοβάστε ρε μ@λ@κες ή ντρεπόσαστε?
Κράχτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μεχρι αυριο που θα μου στειλεις τον εργατη....... μετα τηΓ@ΜΗΣΕΣ

Εγω νομιζω καταλαβα την αφορμη.......johny4x4 wrote:Φίλε lker δεν ξέρω πια ήταν η αφορμή να τα γράψεις αυτά αλλά θα σου πω την γνώμη μου μιας και δεν πιστεύω να έχω κράξει κάποιον για τέτοια πράγματα στα σοβαρα.
Εκτος βέβαια απο τον ήφαιστο που τα θέλει το κωλαράκι του και τον ντριμον που είναι μ@λ@κας και μια κατηγορία απο μόνος του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τους αλλους δυο τι να πεις.....τους παρατρωειιιιιιιιιιιι

εδω αρχιζουν τα σοβαρα......
εδω ο Γιαννης εχει δικιο......johny4x4 wrote:Εγω πιστεύω οτι ο καθένας με τα λεφτά που θέλει να διαθέσει φτιάχνει και ανάλογα το αμάξι του ή φτιάχνει το αναλογο αμάξι!
Οταν σε ενα αμαξι αλλάζεις σχεδον τα πάντα δεν μπορείς να μιλάς για μάρκες.
Επίσης ο καθένας την βρίσκει αλλιώς με το θέμα του offroad.
Άλλος γουστάρει κατασκήνωση και ενα ολόκληρο σκ στο βουνο και αλλος απλά μια εχτρεμε βόλτα και πίσω σπίτι.
Και θα σου δώσω ενα παράδειγμα γιατι δεν γίνομαι κατανοητος και το ξερω.
Μέχρι πριν την πρώτη συναντηση πηγαίναμε εκδρομες κάναμε καγκουριες πίστευα οτι το εχω φτάσει το αυτοκίνητο (οχι το wrangler) κοντα στα ορια του και Ξαφνικα πήγαμε την εκδρομή και είδα οτι είμαι τελείως γιωτάς! Οπότε ενω εγω έβλεπα τον κάγκουρα στον εαυτό μου ο τσέλιος για παραδειγμα έβλεπε εναν τελειως διαφορέτικο πραγμα.
Απεξω απεξω πιστεύω να κατάλαβες γιατι γίνονται διαφορες μικροπαρεξηγήσεις αλλα και πάλι δεν βλέπω τον λόγο να γίνονται.
Υποτίθετε είμαστε κάγκουρες και έχουμε απο πάνω κάποιους κανόνες. Εγω μπορεί να κράζω αλλά ειμαι σίγουρος οτι δεν παρεκηγούμε απο αυτους που κράζω!
οτι αρεσει στον καθενα κ οπως αρεσει.......
κ εγω συνεχιζω να βλεπω τον εαυτο μου ως γιωτα
(Γιαννη καλα θα κανεις να τη συνιθισεις τη λεξη....θα σε συντροφευει για πολυυυυυ καιρο.......νιαουυυυυυυ)
γιωτα καγκουρα αλλα καθε φορα προσπαθω κ λιγο παραπανω.... ειναι κ θεμα αυτοκινητων...... ποσο τα χρησιμοποιεις ποσο μπορεις να τα συντηρησεις ποσο ελευθερο χρονο εχεις για να το κανεις(πρεπει να γ@μησουμε κιολας - Γιαννη οσο μπορεις τωρα γιατι σε λιγες μερες......νιαουυυυυυυυ),το θεμα ειναι να θες να συμετεχεις στη παρεα.....
κ συμετοχη ειναι ''και'' οι συναντησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αα κ δεν μετραμε ποιος την εχει μεγαλητερη αλλα αν δεν πειραξεις κ λιγο τι νοημα εχει??????
ο Drimon εχει ακουσει τα χιλια.....κ δεν εχει παρεξηγηθει ποτε......
+100000johny4x4 wrote:Θα μου πεις ενας απο τους παλιους ο γιατρος που εβαλε το χερακι του σε αυτους τους κανονες όλη την ώρα τρώγεται. Αυτός δεν μετράει θα σου απαντησω είναι παππούς και γκρινιάρης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Γιαννη ο Λευτερης δεν χανει χρονο εσυ.......για πανε γ@μα λιγο γιατι ........νιαουυυυυυjohny4x4 wrote:Υ.Γ.: Στις 5.30 το απόγευμα εσυ μας λές καλημέρα??
Τι έκανες ρε μ@λ@κα ολο το βράδυ??????
Δεν μας τα είχες πει αυτά????
Εισαι και εσυ μέλος του κλαμπ των γ@μι@δων?????????????