εγω του ελεγα να παρει land cruiser!!!!!

Nai σωστα μου ακουγοντε αυτα που λες για ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ αλλα εδω ειμαστε ΕΛΛΑΝΤΑ κ εχω την εντυπωση οτι ειναι περισσοτερα τα wrangler!!
Δεν συμφωνεις???

Κ σκεψου ποσοι καυλωμενοι(συγνωμη

XJ ''The Doctor'' wrote:viewtopic.php?f=15&p=29146#p29146
PanosXJ wrote:viewtopic.php?f=15&t=2648&p=29136#p29136
Για πολυ γελιο λεμε...PanosXJ wrote:...πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι το ΕΞ ΤΖΕΙ δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο όχημα.....έχετε πέσει όλοι στην γνωστή παγίδα και προσπαθείτε απεγνωσμένα να το συγκρίνετε με διάφορους τρόπους και με διάφορα οχήματα και διάφορες κατασκευές!!!
...το ΕΞ ΤΖΕΙ είναι ασύγκριτο και ανυπέρβλητο...δεν υποτιμάται, δεν ξεπερνιέται και δεν συγκρίνεται....
Όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλοκουβέντα έτσι για να περνάει η ώρα....
ΟΥΓΚ!!!
WRANGLER = Ο κάου-μπόυ (βλέπε γελαδάρης που εργάζεται σκληρά και κάθε Σ/Κ μεθυσμένος χτυπιέται αλύπητα με άλλους συναδέλφους του στο σαλοον της γειτονιάς του μέχρι τελικής πτώσης-κάθε δεύτερο Σ/Κ πλένεται με ζεστό νερό και επισκέπτεται κοκκινομάλα τροτέζα διπλανού πορνείου) σε μεξικάνικο γλωσσικό ιδίωμα...
CHEROKEE = Ο ινδιάνος που ανήκει στη Μεγάλη φυλή των Τσέροκιις (φυλή σκληρών πολεμιστών αλλά επίσης φυλή με μεγάλη και ιδιαίτερη σοφία για την ύπαρξη, τη ζωή και τον άνθρωπο και μεγάλη αγάπη για τη φύση και τη γή....)
Μπορούμε να σκεφτούμε για λίγο τα παραπάνω στοιχεία και να προσπαθήσουμε να ξανα-συγρίνουμε τα τζίπ.....
St. Tselios wrote::XJ ''The Doctor'' wrote:viewtopic.php?f=15&p=29146#p29146