Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Έχω πολλές ενστάσεις σχετικά με την ψήφο κλπ κλπ κλπ
όμως κάγκουρες είμαστε εκτός θέματος.
Τα παράπονά σας εδώ
viewtopic.php?f=58&t=4510&start=340
Ρε Αντώνη με συγκινείς ρε πιπίδη.
Θα δω τί θα κάνω...
Θα τα πούμε και στο τηλέφωνο.
όμως κάγκουρες είμαστε εκτός θέματος.
Τα παράπονά σας εδώ
viewtopic.php?f=58&t=4510&start=340
Ρε Αντώνη με συγκινείς ρε πιπίδη.
Θα δω τί θα κάνω...
Θα τα πούμε και στο τηλέφωνο.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Ναι κ μετα θα περπατησει πολυ ο υπποποταμος!!!!!!antonisxj wrote: μεχρι και ο συνταξιουχος των 3000ευρω να νιωσει τη πουτσα στον κωλοτου οπως τον συνταξιουχο των 500ευρω.
αυτοι θα περνανε μια ζωη καλα κ εμεις εισφορες!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Εγω βλεπω φιλε μου πως ο Ελληνας δεν νοιαζεται για τιποτα γενικως.
- Δεν τον νοιαζει ποιος τον κυβερνει.
- Δεν τον νοιαζει η κοινωνια που ζει.
- Δεν τον νοιαζει το μελλον της πατριδας του.
Και οταν φτανει να του παρουν την μπουκια απο το στομα.........ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ
.
.
.
.
Γι'αυτο σου λεω δεν μας νοιαζει τιποτα και ειμαστε ολοι μας αξιοι της μοιρας μας
Και οταν φτανει να του παρουν την μπουκια απο το στομα.........ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ
.
.
.
.
Γι'αυτο σου λεω δεν μας νοιαζει τιποτα και ειμαστε ολοι μας αξιοι της μοιρας μας
αν έτσι τα βλέπεις φίλε μου, τότε δυστυχώς δεν συμφωνούμε σε πολλά.YJmud wrote:Εγω βλεπω φιλε μου πως ο Ελληνας δεν νοιαζεται για τιποτα γενικως.
.
.
.
.
τους περισσότερους μας νοιάζει ποιός μας κυβερνά. αλλά τα υπαρχον κόμματα δεν μας εκφράζουν.
τους περισσότερους μας νοιάζει η κοινωνία που ζούμε. αλλά συναντάμε συνέχεια τα "συμφέροντα" μπροστάμας
τους περισσότερους μας νοιάζει το μέλλον της πατρίδας. όταν αυτή η πατρίδα δεν αποτελεί γκέτο και όταν η γνώμη μου αξίζει όσο η γνώμη του γείτονα.
επίσης οι περισσότεροι απο εμάς, την μπουκιά απο το στόμα την έχουμε δωρίσει άάάάπειρες φορές σε όσους την χρειάστηκαν.
όταν μας κλέβουν όμως... θα βγω να φωνάξω με ρόπαλο στο χέρι.
έτσι έχουν τα πράγματα για μένα...
if it doesn't break, fix it until it does
οπως ειπε κ ο νικολας ειμαστε εκτος θεματος.η εκτακτη εισφορα σε ολους εχει ερθει αλλα θα ειμαι κ γω ενας απ αυτους που δεν θα την πληρωσω.ειρθε το εκκαθαριστικο.γιατι δεν τα βαλανε ολα μαζι???τι ειναι αυτο??το δωρακι τους??κ οπως λεει κ ο βασιλιας τους γραφω στα αρχιδια μου κ να πανε να γαμηθουνε???κ ρε φιλε yjmud οποιος κ να μας κυβερναγε τωρα τα ιδια θα εκανε γιατι εφτασε ο κομπος στο χτενι.εκεινο ομως που δεν εχουν καταλαβει ειναι οτι οσο ποιο πολλα ζητανε τοσα ποιο λιγα θα παρουνε γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουνε!!ετσι για να κλεισει εδω το θεμα κ να ασχοληθουμε με την συναντηση μας!!!
Υ.Γ.το μονο πραγμα που δεν προκειται να μου επιρεασει την διαθεση για την συναντηση ειναι η εκτακτη εισφορα!!!κατι αλλο μπορει!!

κ κοιτατε τον οκτωμβριο ποσο εκτος προυπολογισμου θα εχουνε πεσει εξω απο το ποσο που πιστευανε οτι θα περνανε με την εκτακτη εισφορα!!!

Υ.Γ.το μονο πραγμα που δεν προκειται να μου επιρεασει την διαθεση για την συναντηση ειναι η εκτακτη εισφορα!!!κατι αλλο μπορει!!

κ κοιτατε τον οκτωμβριο ποσο εκτος προυπολογισμου θα εχουνε πεσει εξω απο το ποσο που πιστευανε οτι θα περνανε με την εκτακτη εισφορα!!!

Δόν...
τα λεφτά της έκτακτης εισφοράς, σου είπα τι θα τα κάνουμε!!!!
ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΚΙΑ!!!!!
ΜΑΑΑΑΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!!!!!!

τα λεφτά της έκτακτης εισφοράς, σου είπα τι θα τα κάνουμε!!!!
ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΚΙΑ!!!!!
ΜΑΑΑΑΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!!!!!!

τι να τα φανε αυτοι τι να τα φαμε εμεις!!!το ιδιο δεν ειναι???
κ αν μας ρωτησουνε γιατι δεν πληρωσαμε??
εμεις θα τους πουμε.μα σας παρακαλω πληρωσαμε κ με το παραπανω ολα τα μπουρδελα που υπαρχουνε.αρα την ελλαδα δεν πληρωσαμε???στο κρατος δεν πηγανε???
Ωχ......................antonisxj wrote:........ακόμα και στο δωμάτιο θα σε βάλω νύχτα να κοιμηθούμε αγκαλίτσα αν χρειαστεί. ακόμα και τον καφέ μου αν θές του βάζω δυό καλαμάκια να τον πίνουμς παρέα. ακόμα και το φαγητό να μας το σερβίρουν με δυό πιρούνια.

Αμάν........................

Τι βλέπουν τα ματάκια μου;;;;

Τι αγκαλίτσες και φιλάκια είναι αυτά;;;;
Δεν άντεξες Αντωνάκη και την πέφτεις ανοιχτά στον Νικολή;;;

Στο κόλλησε κι αυτό ο φίλος σου ο Δον;;

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Εκεί που συναντιέστε, μήπως αντί για κολόμπαρα πάτε για ψωνιστήρι σε στρατόπεδα;;;;

Ντριμόνη...
άντε ρούφα το μίλκο σου
Παπάρα!
άντε ρούφα το μίλκο σου
Παπάρα!
Νικολάκη τα έχουμε πει και παλιά. Κάποτε πρέπει να ξεκινήσει αυτή η γαμοεπανάσταση.Nicolas wrote: Εγώ εκτός...
Μου ήρθε η εισφορά αλληλεγγύης

Τώρα είναι η ευκαιρία!!!!!!

Σκίσε το κωλόχαρτο και ΤΕΛΟΣ!!!

Με το να βγαίνουμε σε πλατείες, δρόμους και μπαλκόνια και να "γαβγίζουμε" δεν βγαίνει άκρη (σου θυμίζω πως "σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει"). Μόνο όταν τους δείξουμε ότι δεν συμμορφωνόμαστε στις αποφάσεις τους θα προβληματιστούν.

Ξεκινάμε από την έκτακτη εισφορά, συνεχίζουμε στα τέλη κυκλοφορίας και μετά ότι μας φωτίσει!!!

Εγώ ετοιμαζόμουν να περάσω ΚΤΕΟ τον "ταρζάν" αλλά με αυτά που βλέπω μου πέρασε η κάψα. Επειδή δεν έχω σκοπό να πληρώσω τα τέλη λέω να μην περάσω ούτε και από το ΚΤΕΟ.

Και το κακό είναι ότι πριν πέντε μέρες πλήρωσα την ασφάλεια. Πήγανε πεταμένα 260 ευρώ.