U.S.A. vs Japan

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: U.S.A. vs Japan

Post by Drimon »

St. Tselios wrote: Ποιος σου ειπε ρε να παρεις καινουργιο ρε ψαρα?
Θα παρεις ενα καινουργιο αυτοκινητο για να το γαμας?
Τσέλιο θα με τρελάνεις!!!!

Πάρε ένα:
kostas654 wrote:εδω διαφωνω και θα σου εξηγησω αμεσως το γιατι....για wrangler παντα μιλαω...το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει βγει απο το εργοστασιο για να βελτιωθει,τι εννοω,προσπαθησε να οδηγησεις ενα wrangler μαμα με 150-160,αδυνατον με τοσο μαλακο τιμονι που εχει νομιζεις οτι αν οι κινησεις σου δεν ειναι ακριβειας θα σκοτωθεις...το εκαναν ετσι για να βαλεις μεγαλυτερα λαστιχα
Πάρε και δεύτερο:
aggas wrote: Δηλαδή για να καταλάβω- και εδώ ας μας πεί και ο Νικόλας την γνώμη του- να πάω να δώσω 40 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο το οποίο για να πάει εκεί που θα πάει ένα μαμά τζίμνυ θα πρέπει να του ρίξω άλλα 20; Αυτό μου λέτε ή εγώ κατάλαβα λάθος;
Και σε ρωτώ. Σε αυτή την περίπτωση τί έχεις να πείς;;; :roll: :roll: :roll: :roll:
Μην μου πείς να περιμένω για να παλιώσει, στα χέρια ενός γέρου ή μιας γκόμενας, το wrangler που έχω σταμπάρει να πάρω!!!! :| :| :|
Θα σου πετάξω ντομάτες!!!!!!!!
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:]
Δηλαδη το δικο μου δεν σου μοιαζει για Wrangler?
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΝΤΑ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(και ούτε θα μοιάσει ποτέ!!)
kostas654

Post by kostas654 »

Δινεις ρεστα ρε μιχαλοπουλε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτη τη στιγμη πρεπει να εισαι μπροστα στον υπολογιστη και να συχτιριζεις

Λοιπον φιλε Drimon ενας φιλος μου πουλαει το Tj του, 2002 τετραλιτρο 9000 ευρω και 11000 ευρω αν βαλει γκαζι αρα μην το ψαχνεις....υπερτερουμε κατα κρατος και το αμαξι ειναι πενα
Κώστας Γκιαούρης
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ....!!
Γιατί;;;;
Σε ποιά θα βγάλουμε;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

Δηλαδη εσυ πρεπει να παρεις το συγκεκριμενο που εχεις σταμπαρει....πουλανε και αλλα αυτοκινητα στην Ελλαδα :D
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios

Post by St. Tselios »

kostas654 wrote:
Λοιπον φιλε Drimon ενας φιλος μου πουλαει το Tj του, 2002 τετραλιτρο 9000 ευρω και 11000 ευρω αν βαλει γκαζι αρα μην το ψαχνεις....υπερτερουμε κατα κρατος και το αμαξι ειναι πενα
Τωρα ρε Καγκουρακο καταλαβες ή πρεπει να στα γραψουμε Ιαπωνικα για να καταλαβεις?
Image
Drimon

Post by Drimon »

kostas654 wrote: Λοιπον φιλε Drimon ενας φιλος μου πουλαει το Tj του, 2002 τετραλιτρο 9000 ευρω και 11000 ευρω αν βαλει γκαζι αρα μην το ψαχνεις....υπερτερουμε κατα κρατος και το αμαξι ειναι πενα
Νομίζω ότι μηλάγαμε για καινούρια αμάξια!!!
Γιατί άν το πάμε έτσι, jimnάκια βρήσκω και με 4000-5000€ + 7000€ =12000€ και το έχω κάνει τρακτέρ ή μάλλων καλλίτερα "πριόνι"!!!!!!!!!!
kostas654

Post by kostas654 »

Παρτο και στα γιαπωνεζικα ρε καγκουρα γιατι μας τα ζαλισες τα @ρχιδι@

Anata wa kon, matawa rikai shi ta watashi-tachi wa, Chūgoku-go de kaku hitsuyō ga ari masu
Κώστας Γκιαούρης
Drimon

Post by Drimon »

kostas654 wrote:Δηλαδη εσυ πρεπει να παρεις το συγκεκριμενο που εχεις σταμπαρει....πουλανε και αλλα αυτοκινητα στην Ελλαδα :D
Τρόπος του λέγειν ρε πύραβλε και 'σύ!
Αλλά άν καταλάβενες δεν θα έπαιρνες αμερικάνικο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

kostas654 wrote:Παρτο και στα γιαπωνεζικα ρε καγκουρα γιατι μας τα ζαλισες τα @ρχιδι@

Anata wa kon, matawa rikai shi ta watashi-tachi wa, Chūgoku-go de kaku hitsuyō ga ari masu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”