B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- XJ ''The Doctor''
Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Ok καγκουρο-boys, τουλαχιστον εαν ειναι δυνατο να ειμαστε ολοι εκει το αργοτερο 20:00 για να ξεκινησουμε τη βραδυνη γυρω στις 20:30, αλλιως μαλλον τη χανουμε μιας και θα χρειαστουμε τουλαχιστον 2 ωριτσες ( ισως και παραπανω εαν δεν μπορουνε τα αργομαζουτοκαυστα να ανεβουν τις ανηφορες με λασπη
)

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
γιατι εχεις κανονισει τιποτα για μετα και μας το κρατας εκπληξη, ή μηπως δεν αντεχεις μετα τις 10?XJ ''The Doctor'' wrote:, αλλιως μαλλον τη χανουμε μιας και θα χρειαστουμε τουλαχιστον 2 ωριτσες ( ισως και παραπανω εαν δεν μπορουνε τα αργομαζουτοκαυστα να ανεβουν τις ανηφορες με λασπη)

Κώστας Γκιαούρης
- XJ ''The Doctor''
Ποιος εισαι εσυ παλι? Α, ο cherokoγαμιας, ε?kostas654 wrote: γιατι εχεις κανονισει τιποτα για μετα και μας το κρατας εκπληξη, ή μηπως δεν αντεχεις μετα τις 10?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Με βρηκατε ησυχο και καλο και με πειραζετε , ε?.....
Μετα τις 10 θα εχω κατεβει απο το βουνο και θα πινω το ποτο μου στα Καμμενα Βουρλα, εσας σκεφτομαι που θα
δεν θα καταφερετε να ξεκολλησετε απο τις λασπες πριν τις 03:00 και θα με καθυστερησετε το επομενο πρωι

Χαζοκαγκουρακια που θελετε να βαλετε και με τον επιτημο

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
XJ ''The Doctor'' wrote:[Ποιος εισαι εσυ παλι? Α, ο cherokoγαμιας, ε?![]()
Με βρηκατε ησυχο και καλο και με πειραζετε , ε?.....
Μετα τις 10 θα εχω κατεβει απο το βουνο και θα πινω το ποτο μου στα Καμμενα Βουρλα, εσας σκεφτομαι που θα
δεν θα καταφερετε να ξεκολλησετε απο τις λασπες πριν τις 03:00 και θα με καθυστερησετε το επομενο πρωι![]()
Χαζοκαγκουρακια που θελετε να βαλετε και με τον επιτημο
πες οτι θες αν δεν κραταω κακια μια φορα σε wranglerα,δεν κραταω 2 φορες σε συνηδητοποιημενο cheroka,αφου πλεον εισαι δικος μας

Κώστας Γκιαούρης
- XJ ''The Doctor''
kostas654 wrote:αφου πλεον εισαι δικος μας
Μπα....ξεκινησε ηδη project αναβαθμισης του XJ

θυμασαι τον κουρκουλο που ελεγε σε μια ταινια..."οχι αλλο καρβουνο" τι αλλο θα κανεις ρε τρελε? 

Κώστας Γκιαούρης
- XJ ''The Doctor''
kostas654 wrote:θυμασαι τον κουρκουλο που ελεγε σε μια ταινια..."οχι αλλο καρβουνο" τι αλλο θα κανεις ρε τρελε?
Κατσε πρωτα να δωσω κινητηρα/σαμαν/διαφορικα/λαστιχα και ολα γινονται

Σου μιλαω ειλικρινα αν επαιζε ρευστο θα τα επαιρνα ολα εγω,αλλα δεν εχω στον ηλιο μοιρα,μαντυλι να κλαψω...εκτος αν θες να μου τα κανεις δωρο?XJ ''The Doctor'' wrote:Κατσε πρωτα να δωσω κινητηρα/σαμαν/διαφορικα/λαστιχα και ολα γινονται

Κώστας Γκιαούρης
να κοψεις τα κωλομπαρα φιλαρακι για να σου μεινουνε.δεν γινετε να τα εχεις ολα!!!!kostas654 wrote:Σου μιλαω ειλικρινα αν επαιζε ρευστο θα τα επαιρνα ολα εγω,αλλα δεν εχω στον ηλιο μοιρα,μαντυλι να κλαψω...εκτος αν θες να μου τα κανεις δωρο?XJ ''The Doctor'' wrote:Κατσε πρωτα να δωσω κινητηρα/σαμαν/διαφορικα/λαστιχα και ολα γινονται

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk