B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
XJ ''The Doctor''

Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by XJ ''The Doctor'' »

Ok καγκουρο-boys, τουλαχιστον εαν ειναι δυνατο να ειμαστε ολοι εκει το αργοτερο 20:00 για να ξεκινησουμε τη βραδυνη γυρω στις 20:30, αλλιως μαλλον τη χανουμε μιας και θα χρειαστουμε τουλαχιστον 2 ωριτσες ( ισως και παραπανω εαν δεν μπορουνε τα αργομαζουτοκαυστα να ανεβουν τις ανηφορες με λασπη :mrgreen: )
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
kostas654

Post by kostas654 »

XJ ''The Doctor'' wrote:, αλλιως μαλλον τη χανουμε μιας και θα χρειαστουμε τουλαχιστον 2 ωριτσες ( ισως και παραπανω εαν δεν μπορουνε τα αργομαζουτοκαυστα να ανεβουν τις ανηφορες με λασπη :mrgreen: )
γιατι εχεις κανονισει τιποτα για μετα και μας το κρατας εκπληξη, ή μηπως δεν αντεχεις μετα τις 10? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κώστας Γκιαούρης
XJ ''The Doctor''

kostas654 wrote: γιατι εχεις κανονισει τιποτα για μετα και μας το κρατας εκπληξη, ή μηπως δεν αντεχεις μετα τις 10? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ποιος εισαι εσυ παλι? Α, ο cherokoγαμιας, ε? :twisted:
Με βρηκατε ησυχο και καλο και με πειραζετε , ε?.....

Μετα τις 10 θα εχω κατεβει απο το βουνο και θα πινω το ποτο μου στα Καμμενα Βουρλα, εσας σκεφτομαι που θα
δεν θα καταφερετε να ξεκολλησετε απο τις λασπες πριν τις 03:00 και θα με καθυστερησετε το επομενο πρωι :mrgreen:

Χαζοκαγκουρακια που θελετε να βαλετε και με τον επιτημο :twisted:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
kostas654

Post by kostas654 »

XJ ''The Doctor'' wrote:[Ποιος εισαι εσυ παλι? Α, ο cherokoγαμιας, ε? :twisted:
Με βρηκατε ησυχο και καλο και με πειραζετε , ε?.....

Μετα τις 10 θα εχω κατεβει απο το βουνο και θα πινω το ποτο μου στα Καμμενα Βουρλα, εσας σκεφτομαι που θα
δεν θα καταφερετε να ξεκολλησετε απο τις λασπες πριν τις 03:00 και θα με καθυστερησετε το επομενο πρωι :mrgreen:

Χαζοκαγκουρακια που θελετε να βαλετε και με τον επιτημο :twisted:

πες οτι θες αν δεν κραταω κακια μια φορα σε wranglerα,δεν κραταω 2 φορες σε συνηδητοποιημενο cheroka,αφου πλεον εισαι δικος μας :mrgreen:
Κώστας Γκιαούρης
XJ ''The Doctor''

kostas654 wrote:αφου πλεον εισαι δικος μας :mrgreen:

Μπα....ξεκινησε ηδη project αναβαθμισης του XJ :mrgreen:
kostas654

Post by kostas654 »

θυμασαι τον κουρκουλο που ελεγε σε μια ταινια..."οχι αλλο καρβουνο" τι αλλο θα κανεις ρε τρελε? :o
Κώστας Γκιαούρης
XJ ''The Doctor''

kostas654 wrote:θυμασαι τον κουρκουλο που ελεγε σε μια ταινια..."οχι αλλο καρβουνο" τι αλλο θα κανεις ρε τρελε? :o

Κατσε πρωτα να δωσω κινητηρα/σαμαν/διαφορικα/λαστιχα και ολα γινονται :mrgreen:
kostas654

Post by kostas654 »

XJ ''The Doctor'' wrote:Κατσε πρωτα να δωσω κινητηρα/σαμαν/διαφορικα/λαστιχα και ολα γινονται :mrgreen:
Σου μιλαω ειλικρινα αν επαιζε ρευστο θα τα επαιρνα ολα εγω,αλλα δεν εχω στον ηλιο μοιρα,μαντυλι να κλαψω...εκτος αν θες να μου τα κανεις δωρο? :mrgreen:
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:
XJ ''The Doctor'' wrote:Κατσε πρωτα να δωσω κινητηρα/σαμαν/διαφορικα/λαστιχα και ολα γινονται :mrgreen:
Σου μιλαω ειλικρινα αν επαιζε ρευστο θα τα επαιρνα ολα εγω,αλλα δεν εχω στον ηλιο μοιρα,μαντυλι να κλαψω...εκτος αν θες να μου τα κανεις δωρο? :mrgreen:
να κοψεις τα κωλομπαρα φιλαρακι για να σου μεινουνε.δεν γινετε να τα εχεις ολα!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lker

Post by lker »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”