CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

georgexj wrote:καγκουρες καλημερα.εχτες το βραδυ εκανα ενα σουμα μεσα στο μυαλο μου για τον φιλο μας τον drimoni!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :o :o
Υπάρχει;;;;
georgexj wrote: 1)καθε ποτε παει στο βουνο? :o :o :o :o
Εδώ στη Σάμο κάθε σκ σχεδόν. Και τώρα που γράφω περιμένω τηλ από την παρέα για να ανεβούμε βουνό γιατί χιονίζει!!! :D :D :D
georgexj wrote: 2)στα τοσα χρονια που το εχει ποτε το εχει ταλαιπωρησει? ;) ;) ;)
Αρκετές φορές, αλλά δεν σπάει σαν το άχρηστο το δικό σου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj wrote: 3)κατω απο το γκαζι μηπως εχει αυγα? :lol: :lol: :lol:
Έχεις ακούσει κι εσύ ο ίδιος αρκετές φορές τον κόφτη!!! :twisted:
georgexj wrote: 4)οταν μπαινει στο εμποδιο μηπως μπαινει τρικαβαλος οπως λενε οι μηχανοβιοι?οι αλλοι δυο ειναι ο χριστος κ η παναγια!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό θα πει κάγκουρας!!!! :D :D
georgexj wrote: 5)κ οταν παει στο βουνο εκει στην σαμο που ειναι ποιες ειναι οι δυσκολιες του???αλλα τι ρωταω αφου εχουμε δει βιντεακια!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το ότι περνάω ανάμεσα στα δέντρα (υπό κλήση) πράγμα που εσύ δεν μπορείς να κάνεις ούτε στα όνειρά σου!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
georgexj wrote: γι αυτο τον λογο δεν σπαει στο βουνο!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν σπάει γιατί είναι ΙΑΠΩΝΙΚΟ!!! :mrgreen:
georgexj wrote: 2 φορες εχει κανει εκδρομη με καγκουρες κ τις δυο στραβωσε τις αντιστρεπτικες του που ειναι απο το καλαμακι που φτιαχνουνε τα σουβλακια κ κοντεψε να ρθει κ τουμπα γιατι ολο το κραταγανε
Τι λες ρε π@π@ρα; Πυρετό έχεις από την ολονύχτια σκέψη;
Πού στράβωσα αντιστρεπτική;;; Το ένα άκρο έλυσε, γιατί δεν του είχα παξιμάδι ασφαλείας και κλώτσησε το γκρόβερ, το σκ στην Β. Εύβοια. Ποτέ άλλοτε!! ;)

Αλλά εσύ μπαίνεις με αντιστρεπτική σε δύσκολα εμπόδια;;; :roll:
Αν το πάρεις απόφαση και μπεις, θα ρημάξει όλο το μπ@@ρδέλο σου;;; :roll: :roll:
georgexj wrote: κ 1 φορα που οδηγησε με κενο αερος στον εγκεφαλο γιατι ειχε καταπατηθη απο τον αφρο της μπηρας εκοψε κεντρικο!!!
Αν έκανες στο δικό σου την μ@λ@κία που έκανα εκεί, δεν θα είχες χάσει μόνο τον κεντρικό, αλλά συμπλέκτη, σασμάν, μηχανή και γενικά ΟΛΑ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj wrote: κ μην αρχιζεις για το καθε τι να δωσεις απαντηση.την απαντηση μας την ξερουμε.οτι κ να γραφεις ειναι δικαιολογιες!!!
Στο χωριό μου λέμε: Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Και να σου θυμίσω κάτι ακόμα Μιχαλόπουλε!
Την τελευταία φορά που έσπασε το παλιόcherokee σου (νομίζω ότι είναι η τελευταία :roll: ) σ' εκείνο το παλιόρεματάκι (εκδρομή στην Βλαχοκερασιά) μήπως, λέω μήπως, εκεί εσύ έσπασες ενώ εγώ ΠΕΡΑΣΑ χωρίς απώλειες; :roll: :roll: :roll:

Για πες μου;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Λοιπον στην επομενη συναντηση νομιζω πως πρεπει να κανουμε καγκουροτεστ μεταξυ Drimon και Δον για να δουμε ποιος σπαει και ποιος περναει... γιατι μεχρι τοτε Drimon με το καθε τι με το οποιο πιανεσαι θα μας κανεις να σπασουμε τον υπολογιστη στο τελος :lol: :lol: :lol:
Don ελπιζω να αποδεχθεις τη...μονομαχια και να μην λακισεις γιατι ποιος τον ακουει-διαβαζει μετα, ε? :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Drimon

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote:Λοιπον στην επομενη συναντηση νομιζω πως πρεπει να κανουμε καγκουροτεστ μεταξυ Drimon και Δον για να δουμε ποιος σπαει και ποιος περναει... γιατι μεχρι τοτε Drimon με το καθε τι με το οποιο πιανεσαι θα μας κανεις να σπασουμε τον υπολογιστη στο τελος :lol: :lol: :lol:
Don ελπιζω να αποδεχθεις τη...μονομαχια και να μην λακισεις γιατι ποιος τον ακουει-διαβαζει μετα, ε? :mrgreen:
Για να ξέρεις γιατρέ, και για την ιστορία, όταν είδα να ενδιαφέρεται για την εκδρομή που θα έκανε η λέσχη σας είπα ότι θα πάω. :mrgreen:
Του το είπα και τηλεφωνικά, του το είπα και αυτοπροσώπως (το βράδυ που ανέβαινα για Αθήνα) να έρθει, αλλά αυτός τίποτα. :twisted:
Και σαν να μην έφτανε αυτό, έπαιρνε τηλ τον Σταύρο (και μπορεί να το διαβεβαιώσει κι ο ίδιος ;) ) να με μπάζει σε εμπόδια "για να μου μείνει εκεί μέσα". :twisted: :twisted:

Αλλά φίλε Μιχαλόπουλε ο αυτοκράτορας βγήκε ΠΑΝΤΟΥ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Αμαν :shock: :shock: :shock:
Τι διαβαζω Δον???
Μεχρι και ιντριγκες για να χωσεις τον Drimon ασχημα????? :lol: :lol:

.... Δον, σου το εριξε ασχημα το γαντι, οποτε φροντισε στην επομενη να ανταποκριθεις :lol: :lol:

Αλλα, Drimon αγαπητε μην παιρνεις φορα και γραφεις με κεφαλαια οτι περασες απο παντου γιατι το αποκλειω οτι ο Τσελιος και να του ειπε ο Δον αυτα οτι θα το εκανε ποτε. Οποτε απο οπου βγηκες θα ηταν παιδικο περασμα και οχι καγκουροπερασμα :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
lker

Post by lker »

Κάγκουρες καλημέρα απο τη χιονισμένη αθήνα :D

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ορισμένα θεματα (τοποθετούμαι εδώ ως χώρο γενικής συζήτησής μας) και έχω την αμυδρή εντύπωση πως μερικές φορές οι κόντρες μεταξύ ορισμένων, καθώς και κάποια σχόλια για ορισμένα παιδιά που ειτε δεν έχουν την δυνατότητα να μας παρακολουθήσουν απο κοντά (οχι γιατι δεν το επιθυμούν αλλά γιατί δεν μπορούν για τους χ ψ λόγους) ειτε ακολουθούν αλλά κρατούν μια πιο ήπια παρουσία στο χώμα, πως ξεπερνάνε το όριο του χαβαλέ και του πειραγματος ...
Άλλο πραγμα να έχεις αίσθηση του χιούμορ και να δεχεσαι το χαβαλέ και άλλο να σου τη λένε με τροπο ...
Θα παρακαλέσω λοιπόν όλους να έχουμε και ένα υποτυπώδες μέτρο σε αυτά που λέμε γιατί ώρες ώρες ξεφεύγουμε χωρίς ίσως να το καταλαβαίνουμε κιόλας ...

σας φιλώ και παω να φτιαξω κανά χιονάνθρωπο :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
georgexj

Post by georgexj »

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΤΑ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΑ Κ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΙΛΟ ΒΟΥΡΚΩΣΑ!!ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ Κ ΜΙΛΑΓΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΤΟΥ ΛΕΓΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ :lol: :lol: :lol: .ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΣΟΥ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ,ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΤΛ ΚΤΛ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ :cry: :cry: :cry: :cry: !!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ Κ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑ.ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ.ΕΓΩ Κ Η ΓΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΚΑΤΙ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ!! :lol: :lol: :lol:
johny4x4

Post by johny4x4 »

Φίλε γιώργο!!!!
Τελικά είσαι πολύ μ@λ@κας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ειχα πει οτι θα σταματήσω να σε κράζω αλλά δυστυχώς με τις μ@λ@κιες που λες δεν μπορώ!!!
Που βούρκωσες μωρη λούλα????
Που τα πουλας αυτα?
Δηλαδή πιστευεις οτι οι κάγκουρες εδω μεσα πιστεύουν αυτά που λες?
Αφου κάνεις κρα για να πάρεις το wrangler και επιτέλους να αποκτήσεις ενα αμάξι με άπειρες μετατροπές!!! ειλικρινα απορώ πως δεν σε έχουν κράξει όλοι!!!!
Τον φοβάστε ρε μ@λ@κες ή ντρεπόσαστε?
Κράχτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Φίλε lker δεν ξέρω πια ήταν η αφορμή να τα γράψεις αυτά αλλά θα σου πω την γνώμη μου μιας και δεν πιστεύω να έχω κράξει κάποιον για τέτοια πράγματα στα σοβαρα.
Εκτος βέβαια απο τον ήφαιστο που τα θέλει το κωλαράκι του και τον ντριμον που είναι μ@λ@κας και μια κατηγορία απο μόνος του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω πιστεύω οτι ο καθένας με τα λεφτά που θέλει να διαθέσει φτιάχνει και ανάλογα το αμάξι του ή φτιάχνει το αναλογο αμάξι!
Οταν σε ενα αμαξι αλλάζεις σχεδον τα πάντα δεν μπορείς να μιλάς για μάρκες.
Επίσης ο καθένας την βρίσκει αλλιώς με το θέμα του offroad.
Άλλος γουστάρει κατασκήνωση και ενα ολόκληρο σκ στο βουνο και αλλος απλά μια εχτρεμε βόλτα και πίσω σπίτι.
Και θα σου δώσω ενα παράδειγμα γιατι δεν γίνομαι κατανοητος και το ξερω.
Μέχρι πριν την πρώτη συναντηση πηγαίναμε εκδρομες κάναμε καγκουριες πίστευα οτι το εχω φτάσει το αυτοκίνητο (οχι το wrangler) κοντα στα ορια του και Ξαφνικα πήγαμε την εκδρομή και είδα οτι είμαι τελείως γιωτάς! Οπότε ενω εγω έβλεπα τον κάγκουρα στον εαυτό μου ο τσέλιος για παραδειγμα έβλεπε εναν τελειως διαφορέτικο πραγμα.
Απεξω απεξω πιστεύω να κατάλαβες γιατι γίνονται διαφορες μικροπαρεξηγήσεις αλλα και πάλι δεν βλέπω τον λόγο να γίνονται.
Υποτίθετε είμαστε κάγκουρες και έχουμε απο πάνω κάποιους κανόνες. Εγω μπορεί να κράζω αλλά ειμαι σίγουρος οτι δεν παρεκηγούμε απο αυτους που κράζω!
Θα μου πεις ενας απο τους παλιους ο γιατρος που εβαλε το χερακι του σε αυτους τους κανονες όλη την ώρα τρώγεται. Αυτός δεν μετράει θα σου απαντησω είναι παππούς και γκρινιάρης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ.: Στις 5.30 το απόγευμα εσυ μας λές καλημέρα??
Τι έκανες ρε μ@λ@κα ολο το βράδυ??????
Δεν μας τα είχες πει αυτά????
Εισαι και εσυ μέλος του κλαμπ των γ@μι@δων?????????????
Image
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote:Φίλε γιώργο!!!!
Τελικά είσαι πολύ μ@λ@κας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ειχα πει οτι θα σταματήσω να σε κράζω αλλά δυστυχώς με τις μ@λ@κιες που λες δεν μπορώ!!!
Που βούρκωσες μωρη λούλα????
Που τα πουλας αυτα?
Δηλαδή πιστευεις οτι οι κάγκουρες εδω μεσα πιστεύουν αυτά που λες?
Αφου κάνεις κρα για να πάρεις το wrangler και επιτέλους να αποκτήσεις ενα αμάξι με άπειρες μετατροπές!!! ειλικρινα απορώ πως δεν σε έχουν κράξει όλοι!!!!
Τον φοβάστε ρε μ@λ@κες ή ντρεπόσαστε?
Κράχτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πόσο ακόμα ρε Γιάννη; Πόσο;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι ένα ακόμα:
Μιχαλόπουλε, τώρα με το περίπτερο, θα έχεις και στιγμιαίους καφέδες; Για να περνώ να παίρνω από εσένα το καφεδάκι μου, όταν πηγαίνω για το χωριό.
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lker

Post by lker »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ασε τρελε και εχθές γ@μούσ@ απο το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα με ένα μικρό διάλειμα για σνακ και αναψυκτικό το απογευμα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Στο τέλος βρεθήκαμε στο χαραμα με μια κουβερτα στο μπαλκόνι και χαζεύαμε το χιόνι που έπεφτε καθότι και αισθηματίαι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όσον αφορά τα υπολοιπα φίλε ειλικρινά δε θελω να επεκταθώ περαιτέρω και θα ήθελα όλοι να κρατήσουμε την παράκληση επί του μέτρου χωρίς σε κανένα σημείο να διαπραγματευόμαστε την καγκουριά μας ... πιστεύω ότι ήμουν όσο πιο αναλυτικος μπορούσα για το γιατί ...
Να ξέρεις πάντως οτι η προσεγγισή σου με βρισκει στο 100% συμφωνο και είναι και ένας απο τους λόγους που έγραψα και ότι έγραψα ...

Υ.Γ.: Δον εγώ σε πιστεύω τρελόπαιδο ... μόνο που το ήθελε ο κωλαρακος σου το βούρκωμα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”