CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
johny4x4 wrote:Θα βγάλουμε γαμώ τα είδη Μαυρο γατόσαυρο

μμμμμμμμααααααααααααννννννννννννν!!!!!
johny4x4 wrote:Ρε τεο όταν δεν θα μπορώ να σε γ@μ@ω με αύτο το σεταπ κάτι θα βρω να κάνω.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!johny4x4 wrote: Εγω δεν είμαι κολλημένος με τα ιαπωνικα (τουλάχιστον όχι με όλα) αν είναι για να σε πατάω φτιάχνω και πατίνι (το επομενο σου αμάξι![]()
![]()
![]()
)

- YJ ''The Doctor''
ΔονYJ η gerogeYJ (πως να σε λεω? ) αστους να λενε
Ειμαι σιγουρος οτι με τα μυαλα που κουβαλας θα δουμε κατι απο περιπτερο που θα μοιαζει με τσεροκι στο τελος
Αντε με το καλο

Ειμαι σιγουρος οτι με τα μυαλα που κουβαλας θα δουμε κατι απο περιπτερο που θα μοιαζει με τσεροκι στο τελος

Αντε με το καλο

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Φίλε τρελογιατρε το όνομα μου είναι georgexj η δονxj.δεν αλλάζουν αυτά!!YJ ''The Doctor'' wrote:ΔονYJ η gerogeYJ (πως να σε λεω? ) αστους να λενε![]()
Ειμαι σιγουρος οτι με τα μυαλα που κουβαλας θα δουμε κατι απο περιπτερο που θα μοιαζει με τσεροκι στο τελος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε με το καλο

δονxj προχώρα...επιτέλους παίρνεις αυτοκίνητο jeep και όχι τετρακίνητη limo για να πηγαίνεις το σο'ι' βόλτα στα πανηγύρια.....άσε που δεν θα χρειάζεσαι 8αράκι πλέον...

Η μ@λ@κια φίλε commance είναι οτι τον τελευταίο καιρό εχει δώσει κανα 500αρικο σε εργαλεία. Οπότε αναγκαστικά θα τα πέρνει μαζί του

φιλαρακι κ το οκταρακι θελουνε κ την κασετηνα ολοκληρη θελουνε αμα το μυαλο σου την ωρα του εμποδιου εχει κενο αερα μεσα!!!comanche wrote:δονxj προχώρα...επιτέλους παίρνεις αυτοκίνητο jeep και όχι τετρακίνητη limo για να πηγαίνεις το σο'ι' βόλτα στα πανηγύρια.....άσε που δεν θα χρειάζεσαι 8αράκι πλέον...![]()
![]()

XRONIA POLLA STON AGGA
- YJ ''The Doctor''
Να τα εκατοστησεις Agga μας

The Donkey tube chassis