johny4x4 wrote:Ακολουθεί μήνυμα με πολύ υβριστικό περιεχόμενο
Παρακαλείτε όποιος δεν γουστάρει να ακουει βλέπει βρισιές να προχωρήσει στο επόμενο ποστ γιατι θα ξενερώσει.
Νικόλα σορρυ πέφτει βρισίδι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον καταρχήν κόψε τις μ@λακίες και παραδέξου ένα πράγμα................
Οτι τα cherokee είναι για τον Π..ΤΣΟ ρε μ@λ@κα
Ρε Μ@Λ@ΚΑ όπως λέει και ο κολλητός σου που κανονικά θα πρέπει ολοι οι κα΄γκουρες να βγουν και να σε κράξουν αλλα δεν το κάνουν γιατί ντρέπονται οπότε θα το κάνω εγω γι αυτούς, επειδή μας έχεις ζαλίσει τα @ρχίδια με το παλιοχρέπι
Ρε Μ@Λ@ΚΑ που έκραζες τα wrangler χειρότερα απο τον φίλο σου το γιατρό και wrangler θα πάρεις και εσυ
Εκει προσκυνας και εσυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε περιμενω να βάλεις και εσυ την κλασική φωτογραφία με το wrangler και εσενα πάνω στο καπό χεσμένος απο τη χαρά σου που πήρες αμάξι σίγουρος πλέον οτι δεν θα το πετάξεις όπως τη γρια γιατι δεν σταματάει να φτιάχνετε.
ΑΑΑΑΑΑ ξέχασα (ρε π@υστη θα σε ξεφτιλισω) και εκει που μιλάγαμε στο τηλέφωνο μου λέει: τα wrangler είναι τα καθαρόαιμα jeep ρε φίλε που τα κάνεις ότι θέλεις τι να λέμε τώρα.
Τι του λες εκει????????????????
Λοιπον τέλος εγω πάω να πάρω cherokee........αντε το πολύ samurai (jimny έχω)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μωρη μαυρη σαυρα της ερημου!!!
τοσες μερες συζηταμε διαφορα κ με το που απολογηθηκα αρχισες!!!!εγω φταιω που καθομαι κ κανω παζαρια κ για εσας!!!
θα σε γ@μησω το βραδυ!!!
sorry nicolas!!!