YJ ''The Doctor'' wrote:ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑantonisxj wrote:...... και ετοιμαστείτε για "ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"![]()
![]()
![]()
Οχι "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ΄'' θα γινει χειμωνα στο Ζηρρο!!!!!!!

YJ ''The Doctor'' wrote:ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑantonisxj wrote:...... και ετοιμαστείτε για "ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"![]()
![]()
![]()
Με ενα Chivas το εχεις!!!!!!!georgexj wrote:εγω θελω ενα μπλουζακι με την φατσα του βασιλια!!!μπορεις?
μαλακία Τσουμάνη.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:...Για τα μπλουζακια λεω να το κανουμε ετσι.........
...και συνεχίζεις τις μαλακίες ρε Τσουμάνη...Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Με ενα Chivas το εχεις!!!!!!!georgexj wrote:εγω θελω ενα μπλουζακι με την φατσα του βασιλια!!!μπορεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρερμηνευσα με συγχωρεις!!!!! Νομισα ηταν για σενα οτι επεσε η κοιλια σου κ επεσες 1νουμερο!!!!!!antonisxj wrote:μαλακία Τσουμάνη.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:...Για τα μπλουζακια λεω να το κανουμε ετσι.........
Αν πάρω XXL της Μαρίας, θα είναι σαν να φοράει φούστα-μπλούζα μαζί![]()
![]()
![]()
![]()
Κ ξερω κ ποια φωτογραφια θα του δωσω!!!!!!!!!!antonisxj wrote:...και συνεχίζεις τις μαλακίες ρε Τσουμάνη...Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Με ενα Chivas το εχεις!!!!!!!georgexj wrote:εγω θελω ενα μπλουζακι με την φατσα του βασιλια!!!μπορεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σοβαρέψου...