CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
lker

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by lker »

Drimon wrote:
lker wrote:Μακάρι φιλε ... μακάρι :D
Τελικά ονομα χρωματα εγκρινονται ?
Αφού έχεις δηλωθεί στου Ναυπλίου ως brat. :evil:

Να το αλλάξεις ΑΜΕΣΟΣ αν θες να είμαστε team!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Θόδωρα το ονομα brat για την ομάδα δεν το δήλωσα εγώ ... πιθανόν τα παιδιά απο το ναυπλιο είδαν το url κατω απο την υπογραφή μου και το έβαλαν ...
Το τωρινό δήλωσα εγώ ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ούτως η άλλως τα χρώματα του Β.R.A.T. ειναι και θα είναι παντα στο αυτοκινητό μου και τα τιμώ ως τη μεγαλύτερη κληρονομιά που έχω αποκτήσει απο τη λιγοστή εμπειρια μου στον τετρακινητο χώρο!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

lker wrote:
aggas wrote: Ααααα φιλαράκι το συγκεκριμμένο τσίπρο δεν είναι τυχαίο!!!!!!!!!!
Έτσι Λευτέρη;; ;) ;) ;) ;)
Έτσι φίλε μου ;) Αχιλλέα θα καταλάβεις :lol:
Image
Image
Image
Image
Image
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
lker wrote:Παρακαλω το μεγιστο βασιλιά μας να μου δώσει έγκριση και την ευχή του, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω το όνομα και τα χρωματά μας στην καγκουροεκδρομή ...εεε εκδρομή / τροφυ που διοργανώνει το S.C. Nαυπλίου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μη σου φανεί περίεργο να με δείς φάντη μπαστούνη με την κορώνα μου και το πηνίο μου με σύνθημα στον υποπόταμο
"KING KANGKOURAS"
"και δεν είμαι καλά"
αν καταφερεις εκεινο το σαββατοκυριακο κ ψησεις κ τον σταυρο να κατεβει(με το κανονικο του αυτοκινητο) εχουμε αυτοκινητα για το βουνο να ερθει πιστευω οτι θα γινει καπακια η
Ε ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ!!(που ειμαι σιγουρος οτι ψωφαει για μια βραδια σε ανωμαλους δρομους).............θα εχει να γραψει πολλα μετα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:
antonisxj wrote:
lker wrote:Παρακαλω το μεγιστο βασιλιά μας να μου δώσει έγκριση και την ευχή του, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω το όνομα και τα χρωματά μας στην καγκουροεκδρομή ...εεε εκδρομή / τροφυ που διοργανώνει το S.C. Nαυπλίου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μη σου φανεί περίεργο να με δείς φάντη μπαστούνη με την κορώνα μου και το πηνίο μου με σύνθημα στον υποπόταμο
"KING KANGKOURAS"
"και δεν είμαι καλά"
αν καταφερεις εκεινο το σαββατοκυριακο κ ψησεις κ τον σταυρο να κατεβει(με το κανονικο του αυτοκινητο) εχουμε αυτοκινητα για το βουνο να ερθει πιστευω οτι θα γινει καπακια η
Ε ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ!!(που ειμαι σιγουρος οτι ψωφαει για μια βραδια σε ανωμαλους δρομους).............θα εχει να γραψει πολλα μετα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ξιάμου...
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

αχα αχα για ξιαου να σε δω!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

ξιάμου εμένα. θα τονε κουλαντρίσω. ;)
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:ξιάμου εμένα. θα τονε κουλαντρίσω. ;)

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ti paparas eisai!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΔΟΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ......rig :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΔΟΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ......rig :mrgreen:
έχει ξεκινήσει να μαζεύει.
πώς εσύ τα μαζεύεις απο το αμέρικα? έτσι και ο Δόν τα μαζεύει απο τη λαϊκή. σήμερα μου είπε στο τηλέφωνο ότι είδε ένα τρεϊλερ φορτηγού που φορούσε πίσω dana 80 με διπλότροχο. και τι έκανε? κατέβασε τον οδηγό, τον έπεισε ότι ο άξονας του τρέϊλερ δεν είναι καλός, του έδωσε τον dana 35, του έδωσε και ένα κατοσταρικάκι και του πήρε τον άξονα.
Δόν Μιχαλόπουλος κύριοι. αυτός σε λίγο θα ξεπεράσει και εμένα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΔΟΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ......rig :mrgreen:
έχει ξεκινήσει να μαζεύει.
πώς εσύ τα μαζεύεις απο το αμέρικα? έτσι και ο Δόν τα μαζεύει απο τη λαϊκή. σήμερα μου είπε στο τηλέφωνο ότι είδε ένα τρεϊλερ φορτηγού που φορούσε πίσω dana 80 με διπλότροχο. και τι έκανε? κατέβασε τον οδηγό, τον έπεισε ότι ο άξονας του τρέϊλερ δεν είναι καλός, του έδωσε τον dana 35, του έδωσε και ένα κατοσταρικάκι και του πήρε τον άξονα.
Δόν Μιχαλόπουλος κύριοι. αυτός σε λίγο θα ξεπεράσει και εμένα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλα στην επομενη θα πεσει ΤΟ ΓΕΛΙΟ με τις....κοντρες :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”