Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
αν την εβαλες να φωναζει "ντα - ντα - ντα" και της εδινες και χαστουκακια στα κωλομέρια... τότε χαλάλι...

if it doesn't break, fix it until it does
κ αυτα που προλαβα πολλα ητανε στην κατασταση μου εχτες !!!

Άχρηστε φτιάξ' το γιατί δεν θέλω δικαιολογίες του τύπου "είμαι κουτσός και δεν μπορώ να το ζορίσω".georgexj wrote:ρε καντεμη την ωρα που εκανες σημερα σχολιασμο εγω εσπασα.παλιο γρουσουζη!!αλλα οχι τιποτα σοβαρο.ενα αμορτισερ πηρα στο χερι το σνορκελ κ η κοντρα του διαφορικου ξεκολισε γιατι ειχα καρφωθει σε κατι βραχια!!!
παρε μου μια πιπα θοδωρακη!!
Και δε μου λες Γιωργάκη, κανα βιντεάκι από αυτά τα βράχια θα δούμε;;; Ή δεν αφήνεις πάλι την φίλη μου ν' ανεβάσει για να μην έχουμε να λέμε;;;georgexj wrote:ρε καντεμη την ωρα που εκανες σημερα σχολιασμο εγω εσπασα.παλιο γρουσουζη!!αλλα οχι τιποτα σοβαρο.ενα αμορτισερ πηρα στο χερι το σνορκελ κ η κοντρα του διαφορικου ξεκολισε γιατι ειχα καρφωθει σε κατι βραχια!!!
Υ.Γ.: Το ποιος είναι γρουσούζης το είδαμε σήμερα! Με το που ευχήθηκες καλή βόλτα (κατά Αίγιο μεριά) ρήμαξε το σωληνωτό.
Ρεεεεεεεεεεεεεε..........ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........ΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑΠΩΝΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΠΟΟΟ;;;;;;;;; Τα καντηλια μου μεσα!!!!!!!!!!!georgexj wrote:ρε καντεμη την ωρα που εκανες σημερα σχολιασμο εγω εσπασα.παλιο γρουσουζη!!αλλα οχι τιποτα σοβαρο.ενα αμορτισερ πηρα στο χερι το σνορκελ κ η κοντρα του διαφορικου ξεκολισε γιατι ειχα καρφωθει σε κατι βραχια!!!δεν βαριεσαι.λοιπον οπως ειπε κ ο γιαννης ειχε ερθει τριημερο η λεσχη χανιων.τα περασαμε πολυ ωραια.ηπιαμε πολυ φαγαμε πολυ παιξαμε πολυ!!!εγω εχω μονο 2 φωτογραφιες!!παρα πολυ υλικο εχει ο προεδρος σε φωτογραφιες κ σε βιντεακια!!
κ τις ανεβασα μονο κ μονο για ενα λογο.γιατι απατησα των ερωτα μου τον βασιλια μου κ θελω σε αυτη την αγαπη να υπαρχει ειληκρινια!!!
ντα ντα ντα ντασκαμπα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κωλος θελει ξυλο ντασκαμπα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- friar
Στο τελευταίο καπό wrangler που ανέβηκα πρίν ...... πρίν πολύ καιρό ... ε λοιπόν ακόμα το ισιώνουν.
το δεκάποντο είναι απλό χάδι...

το δεκάποντο είναι απλό χάδι...
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Γιατί τι θα πάθει ρε φίλε;;αλλα κ να πάθαινε κάτι χαλάλι της!!
Εγώ φιλαράκι θα τις τα πριόνιζα πριν ανέβει!!!!!!!!

Αφιερωμένη στον Nicolas