CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

ROCKY XXX wrote:Οι καγκουρες του Ναυπλίου το κάνανε σήμερα το θαύμα.αγιε καγκουρα βοήθησε μας!!!!
Τι έγινε ρε Αποστόλη;
Λέγε!
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Drimon wrote:
ROCKY XXX wrote:Οι καγκουρες του Ναυπλίου το κάνανε σήμερα το θαύμα.αγιε καγκουρα βοήθησε μας!!!!
Τι έγινε ρε Αποστόλη;
Λέγε!
Διαφορικα,ψαληδια,μπάρες,άκρα,φτερά,......
Drimon

Post by Drimon »

ROCKY XXX wrote: Διαφορικα,ψαληδια,μπάρες,άκρα,φτερά,......
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Ποιός ήταν που φόραγε ψαλίδια;

Για τα υπόλοιπα άσε................κατάλαβα.............Δον Μιχαλόπουλος! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johny4x4

Post by johny4x4 »

Τα μπράτσα εννοεί!!!!
Να δεισ μπρατσο γαλλικό 8 να σου φύγει η μαγκια!!!!
3 αυτοκίνητα βγήκανε off και τα 2 με οδική!!!
αχ αυτό το μάτι αχ!!!!!
Image
aggas

Post by aggas »

Καλά ρε όργια...........τι κάνατε...........τα βάλατε με τίποτα βράχους :?: :?: :o :o
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote: 3 αυτοκίνητα βγήκανε off και τα 2 με οδική!!!
Ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για να μην έρθετε στην συνάντηση; :twisted: :twisted: :twisted:
georgexj

Post by georgexj »

καλημερα καυλιαρικα καγκουρακια!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εχτες ητανε μια υπεροχη μερα!!!!προσωπικα για μενα ητανε απο τις ποιο ευχαριστες κ οικονομικες εκδρομες!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1)εκαψα μονο 20 ευρω βενζινα γιατι μετα το πηρε η express
2)πουλησα κ ανταλλακτικα!!!

Υ.Γ.την ωρα που μου φωρτωνανε το αυτοκινητο στην express καταλαβαινεται τι κραξιμο εχω φαει κ απο ποια ατομα γυριζω με υφος χαμογελαστο κ λεω σε ενα ομορφο χαρουμενο κ γυμνασμενο κ ευλιγιστο κορμι της παρεας μας.μεχρι το βραδυ θα μου χτυπησεις την πορτα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

georgexj wrote:καλημερα καυλιαρικα καγκουρακια!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εχτες ητανε μια υπεροχη μερα!!!!προσωπικα για μενα ητανε απο τις ποιο ευχαριστες κ οικονομικες εκδρομες!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1)εκαψα μονο 20 ευρω βενζινα γιατι μετα το πηρε η express
2)πουλησα κ ανταλλακτικα!!!

Υ.Γ.την ωρα που μου φωρτωνανε το αυτοκινητο στην express καταλαβαινεται τι κραξιμο εχω φαει κ απο ποια ατομα γυριζω με υφος χαμογελαστο κ λεω σε ενα ομορφο χαρουμενο κ γυμνασμενο κ ευλιγιστο κορμι της παρεας μας.μεχρι το βραδυ θα μου χτυπησεις την πορτα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παρτου μέτρα τώρα και φτιαχτου ένα κουστουμακι.
lker

Post by lker »

Κωστας μου μυριζει :?
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
aggas

Post by aggas »

Kαμμιά φωτό δεν έχεται να δούμε τα κατορθώματά σας;; :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”