Τι έγινε ρε Αποστόλη;ROCKY XXX wrote:Οι καγκουρες του Ναυπλίου το κάνανε σήμερα το θαύμα.αγιε καγκουρα βοήθησε μας!!!!
Λέγε!
Τι έγινε ρε Αποστόλη;ROCKY XXX wrote:Οι καγκουρες του Ναυπλίου το κάνανε σήμερα το θαύμα.αγιε καγκουρα βοήθησε μας!!!!
Διαφορικα,ψαληδια,μπάρες,άκρα,φτερά,......Drimon wrote:Τι έγινε ρε Αποστόλη;ROCKY XXX wrote:Οι καγκουρες του Ναυπλίου το κάνανε σήμερα το θαύμα.αγιε καγκουρα βοήθησε μας!!!!
Λέγε!
ROCKY XXX wrote: Διαφορικα,ψαληδια,μπάρες,άκρα,φτερά,......
Ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για να μην έρθετε στην συνάντηση;johny4x4 wrote: 3 αυτοκίνητα βγήκανε off και τα 2 με οδική!!!
Παρτου μέτρα τώρα και φτιαχτου ένα κουστουμακι.georgexj wrote:καλημερα καυλιαρικα καγκουρακια!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχτες ητανε μια υπεροχη μερα!!!!προσωπικα για μενα ητανε απο τις ποιο ευχαριστες κ οικονομικες εκδρομες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1)εκαψα μονο 20 ευρω βενζινα γιατι μετα το πηρε η express
2)πουλησα κ ανταλλακτικα!!!
Υ.Γ.την ωρα που μου φωρτωνανε το αυτοκινητο στην express καταλαβαινεται τι κραξιμο εχω φαει κ απο ποια ατομα γυριζω με υφος χαμογελαστο κ λεω σε ενα ομορφο χαρουμενο κ γυμνασμενο κ ευλιγιστο κορμι της παρεας μας.μεχρι το βραδυ θα μου χτυπησεις την πορτα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()