St. Tselios wrote:Μπραβο Boysetfire..............
Εκανες μια σωστη αγοροπωλησια και δεν θα το μετανιωσεις.............Ευγε
thanxxxxx!!!!δεν εχει γινει ακομα...αλλα οπως δειχνει ολα θα πανε καλα...το καινουριο τουτου εχει βρεθει...και το παλιο το θελει ενα φιλαρακι ...οποτε αναμενω εξελιξεις.ελπιζω να μην στραβωσει κατι στην πορεια....παντως αν γινει θα γουσταρωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυυυ
Bravo boysetsfire, ευχομαι να σου κατσει οπως το θελεις!!! Και μην στεναχωριεσαι γι'αυτα που σου γραφει ο προεδρος σχετικα με την επιλογη σου, να παρεις και παλι wrangler...κανενας δεν ειναι τελειος!
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
...εγώ άν κάνω τελικά τη μετατροπή μάλλον θα έλθω στη συνάντηση με αυτοκίνητο που θα μου δώσουν απο το συνεργείο....ένα 4τράλιτρο XJ θα είναι αλλά μάλλον δεν θα μπορώ να το πολυκαγκουριάσω εφόσον θα είναι νορμάλ....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ wrote:...εγώ άν κάνω τελικά τη μετατροπή μάλλον θα έλθω στη συνάντηση με αυτοκίνητο που θα μου δώσουν απο το συνεργείο....ένα 4τράλιτρο XJ θα είναι αλλά μάλλον δεν θα μπορώ να το πολυκαγκουριάσω εφόσον θα είναι νορμάλ....
Πανούλη αποφεύγεις να μας παρουσιάσεις το υπέρτατο καγκουροόχημα ή μου φαίνετε
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
Απ'οτι φαινεται το ''μυστηριο'' που καλυπτει τον Πανο και το υπερτατο οχημα του θα συνεχισει να υφισταται!
Δεν το εχουμε δει ποτε σε φωτο! Δεν μας επισκευθηκε στη Λαρισα οπως υποσχεθηκε! Δεν θα το φερει στη καγκουροσυναντηση!
Ουτε ο μυστηριωδης ''Μαυρος Καβαλαρης'' να ητανε!!!!!!
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Σας ενημερωνω με τα στοιχεια που χρειαζονται για την διαμονη μας κατα την καγκουροσυναντηση.
Ο καγκουροανταποκριτης μας στον Αγ.Κων/νο μας βρηκε ξενοδοχειο μπροστα στη παραλια ωστε να μας χωρεσει ολους μαζι και το οποιο επισης θα μας ανεχτει με τις λασπες κλπ σε ιδιαιτερα πιστευω ανταγωνιστικη τιμη. Δεν το γνωριζω προσωπικα κατα ποσο καλο ειναι αλλα πιστευω οτι ειναι το τελευταιο που θα ενδιαφερει. Επισης θεωρησα σωστο να παρει ο καθενας μας τηλεφωνο και να κλεισει για λογαριασμο του ωστε να μην δημιουργηθουνε παρεξηγησεις και χαλασει το ωραιο κλιμα που ηδη διαμορφωσαμε.
Εχουμε και λεμε λοιπον:
Ξενοδοχειο '' Αμφιτρυων '' παραλια Αγ. Κωνσταντινου, υπευθυνη κα Κατερινα. Κατα την επικοινωνια σας θα πρεπει να αναφερετε οτι εισαστε απο το ''club 4x4 για την συναντηση''. Οι τιμες που μου ειπε η κα ειναι 35 ευρω το δυκλινο και 30 ευρω το μονοκλινο η βραδυα. Τηλ επικοινωνιας 22350 - 31702.
Επισης για φαγητο, εφ οσον θελησουμε να φαμε εκει ως παρεα ο καγκουροανταποκριτης μας εχει μιλησει με 2 ταβερνες ωστε να μας κανουν αντιστοιχα καλες τιμες λογω πολλων ατομων. Παρκινγκ εχει εξω απο το ξενοδοχειο αλλα εαν τελικα θα ειμαστε ολα αυτα τα αυτοκινητα, διπλα απο το ξενοδοχειο ακριβως υπαρχει ενα παρκινγκ με χωμα κατω το οποιο αυτη τη στιγμη ειναι κλειστο λογω χειμωνα και το διαπραγματευεται να μας το δωσουν δωρεαν η εναντι ενος συμβολικου ποσου εαν θελουμε.
Για διαδρομη οι τοποικοι καγκουρες θα μας πανε οπου θελουμε συμφωνα με το τι θα θελουμε ( το βουνο εχει απ'ολα, οπως λασπες,V,βραχια,λιμνες,ποταμια, ανηφορες, κατηφορες, κλπ ). Μην ξεχνατε οτι ο σκοπος ειναι ενας, να γνωριστουμε και να παιξουμε....
Εγω λοιπον ηδη εκλεισα και ας κανουμε ακομη μια φορα την αγγαρεια με τη λιστα