CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Φωτης ranger

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Φωτης ranger »

γεια στην απιστευτη και πολλυ τρελη καγκουροπαρεα σας!!!!!!!! :mrgreen:
αν με θελετε ειμαι και εγω μαζι σας :!: :!:
κακγουρακι μικρο ακομα.........αλλα ποτε δεν ξερεις.... :lol: :lol: :lol:
KAGOURES 4X4 CLUB

||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
Drimon

Post by Drimon »

fordakias wrote:γεια στην απιστευτη και πολλυ τρελη καγκουροπαρεα σας!!!!!!!! :mrgreen:
Γιατί όχι;!!
Καλός ήρθες! :D
Αλλά πρώτα πρέπει να πάρεις το χρίσμα από τον......."Βασιλιά" μας! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ FORDAKIA!!!!

Που ειστε ρε καγκουρες 2μερες τωρα.......
κολησατε ολοι η σπασατε μεσα στο Σ/Κ??
εγω εχω κολησει στην Αθηνα! :( :( :( :( :(
antonisxj

Post by antonisxj »

fordakia καλημέρα. καλως ήρθες να υποστηρίξεις κι'εσύ την κωλοαμερικάνικη τεχνολογία. :mrgreen:
μικρός ή μεγάλος κάγκουρας, δεν έχει σημασία. καλως ήρθες και αναφέρσου για να δεχτείς το ανάλογο πείραγμα. στην πορεία θα σου δώσω και εσένα τον αρμόζων τίτλο σου.

(άσχετο... και ο alex-tj δεν έχει λάβει ακόμα τον τίτλο του. να οργανωθούμε να του βρούμε αρμοδιοτητα. μην ξεχνάμε ότι είναι καθηγητής γαλικών, με πιάνο και μπαλέτο)

Τσουμάνηηηηηηηηηηηη... 15 και σήμερα για μένα
Μιχαλόπουλεεεεεεεεεεε... έρχομαι.

εχθές πήγαμε βόλτα...
γαμήστετα... αγόρασα 3-4 βράχους να τους πάω τσουλώντας μέχρι το σπίτι αλλά κατέληξα να κάνω περίπου 35 χιλιόμετρα επιστροφής με 50χλμ/ώρα ταχύτητα. :mrgreen:
οι τροχοί μου κοιτούσαν ο ένας στη δύση και ο άλλος στην ανατολή. η μπάρα του τιμονιού είναι σαν θλιμένη καλόγρια και τα καινούρια μπαλάκια που έβαλα μάλον τσακώθηκαν μεταξύτους και θέλανε να φύγουν απο το άκρο.
τελικά τα κομμάτια μου έχουν αποκτήσει δική τους προσωπικότητα και δρούν ανεξέλεγκτα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
aggas

Post by aggas »

Καλησπέρα καγκούρια!!! :D :D :D
Λοιπόόόνν............Τζουμέρκα!!!!!!!!!!
Ωραία τα Τζουμέρκα......αλλά..........πολύ πέτρα ρε αδερφάκι μου!!!!!!! Αν είχα σφραγίσματα ή πέτρες στα νεφρά θα μου είχαν φύγει στα σίγουρα. Και οι εντυπώσεις αυτές μόνο από το Περιστέρι, γιατί φάγαμε την μισή και λίγο παραπάνω μέρα για να ανέβουμε στην Δρακολίμνη Βερλίγκα (2100μ.) όπου δυστυχώς μετά την έκταση που πήρε από το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, αποφάσισαν να τον κλείσουν. Τελικά όμως τα περάσαμε τα αναχώματα!! Το ένα από το πλάϊ της πλαγιάς και το άλλο με ολίγη σκαπτική από επάνω.Λάσπη δεν βρήκα δυστυχώς :cry: :cry: :cry: .
Μετά φύγαμε και ανεβήκαμε Μέτσοβο και πήγαμε στις πηγές του Αώου από δρόμους που στον χάρτη ήταν χωματόδρομοι, αλλά στην πραγματικότητα έχουν ασφαλτοστρωθεί ή ετοιμάζονται να ασφαλτοστρωθούν. Και δυστυχώς όπως διαπιστώσαμε το 60% των χωματόδρομων όντως έχουν γίνει άσφαλτος. Κρίμα γιατί από όσο είδα έχει φοβερές διαδρομές μέσα στα δάση.
Οι Καλαρρύτες που μείναμε είναι ένα απίστευτο χωριό, μέσα στο φαρράγγι του Καλαρρίτικου!!
Γενικώς τα Βουνά γύρω-γύρω είναι τίγκα στα νερά!!!!!!!!!!
Πολύ ωραία βόλτα σε γενικές γραμμές αλλά πρέπει να έχεις ένα γεμάτο τριήμερο για να τα ανακαλύψεις, γιατί εμείς ουσιαστικά είχαμε μόνο μία μέρα!!
Αυτά τα πολύ ολίγα!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Φωτης ranger

Post by Φωτης ranger »

antonisxj wrote:fordakia καλημέρα. καλως ήρθες να υποστηρίξεις κι'εσύ την κωλοαμερικάνικη τεχνολογία. :mrgreen:
μικρός ή μεγάλος κάγκουρας, δεν έχει σημασία. καλως ήρθες και αναφέρσου για να δεχτείς το ανάλογο πείραγμα. στην πορεία θα σου δώσω και εσένα τον αρμόζων τίτλο σου.
εμενα δεν ειναι αμερικανικο ειναι κορεατικο :!: :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
KAGOURES 4X4 CLUB

||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

οτι οι κυνηγοι τα εχουν γαμησει ολα οπου πας κ οπου βρεθεις τους βρισκεις μπροστα σου!
Ημουν στη ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ - ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ συνολικα ημουν 8-9 ωρες πεζοπορια κ δεν ειδα ουτε ενα ζωο-
(στη κορυφη απο το βουνο στο χωριο μου πετυχα τουλαχιστον 20αυτοκινητα κυνηγων αυτοι δεν δημιουργουν προβλημα?)
(στη βαλια καλντα ολη μερα δεν ειδα ενα δασοφυλακα)

Κατω απο το σπιτι μου ειναι ο υδροβιωτοπος του ΠΟΤΑΜΟΥ ΛΟΥΡΟΥ κ ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ κ δεν εχουν αφησει πτηνο για πτηνο(περιφανευοντε κατι ζωα οτι σκοτωσαν 100 παπια σε μια μερα)

κ τους φταινε οι τετρακινητοι που οργανονουν εκδρομη!!!!!
εμεις το μονο που αφηνουμε ειναι αποτυπματα απο τα λαστιχα ουτε σκοτωνουμε ουτε βρωμιζουμε....
στη λιμνη Πλαστηρα 30 αυτοκινητα μονο ροδιες αφησαμε ουτε καν μια σοκοφρετα!!!! :D :D

χωρια οτι απογορευμενες περιοχες κ παπαριες εχουν δωσει τα βοσκοτοπια στους κτηνοτροφους κ αυτοι ανεβαζουν στα βουνα αντι για προβατα που δεν πειραζουν τιποτα ανεβαζουν αγελαδες!!!
εκει να δειτε καταστροφη!!!!!!!
σκοτωνουν τις αρκουδες γιατι δεν τους αποζημιωνουν για τις απωλειες....
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

fordakias wrote:
antonisxj wrote:fordakia καλημέρα. καλως ήρθες να υποστηρίξεις κι'εσύ την κωλοαμερικάνικη τεχνολογία. :mrgreen:
εμενα δεν ειναι αμερικανικο ειναι κορεατικο :!: :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
MAZDA zoom zoom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

fordakias wrote:γεια στην απιστευτη και πολλυ τρελη καγκουροπαρεα σας!!!!!!!! :mrgreen:
Φίλε καλωςόρισες στην παρέα μας!!! Ανοιχτός στο ατελείωτο και μέχρι τελικής πτώσεως χιούμορ, πείραγμα,αυτοσαρκασμό να είσαι και όλα εντάξει :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

φορντάκια...τι είναι? κορεάτικο?
ε... και εγώ τι είπα? γιατί? τα αμερικάνικα φτιάχνονται στην αμερική? τα γερμανικά στη γερμανία? τα γαλικά στη γαλία? τα αγγλικά στην αγγλία?
η ford ρε αγόριμου είναι αμερικάνικη? τέλος. αυτό μετράει.
το γεγονός ότι όόόόόόλα φτιάχνονται σε κίνα, κορέα, ταϋλάνδη, μοζαμβίκη, αζερμπαϊτζάν, σουτζουκιστάν κ.λ.π. είναι γνωστό.

είναι FORD? είναι αμερικάνικο. τέλος.
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”