Το τέλειο "πολιτικό" όχημα για τους "οπλαρχηγούς" της τριτοκοσμικής Αφρικής που την καταστρέφουν τόσα χρόνια με τους "δίκαιους" (κατά τ' άλλα) εμφύλιους πολέμους. Δεν είναι τυχαίο το μέρος που διάλεξαν να το διαφημίσουν.georgexj wrote:

Το τέλειο "πολιτικό" όχημα για τους "οπλαρχηγούς" της τριτοκοσμικής Αφρικής που την καταστρέφουν τόσα χρόνια με τους "δίκαιους" (κατά τ' άλλα) εμφύλιους πολέμους. Δεν είναι τυχαίο το μέρος που διάλεξαν να το διαφημίσουν.georgexj wrote:
+1Drimon wrote: Το τέλειο "πολιτικό" όχημα για τους "οπλαρχηγούς" της τριτοκοσμικής Αφρικής που την καταστρέφουν τόσα χρόνια με τους "δίκαιους" (κατά τ' άλλα) εμφύλιους πολέμους. Δεν είναι τυχαίο το μέρος που διάλεξαν να το διαφημίσουν.![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:ενα βιντεακι απο τα σημερινα!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=w1glT8dNGRs
δυστηχως τα βιντεακια ειναι παρα πολυ λιγα γιατι εβρεχε γη κ ουρανος ολη την ωρα κ δεν θελαμε να ταλαιπωρουμε την αμαλια!!!![]()
![]()
![]()
το αποτελεσμα !!!!δεν εσπασα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ούτε μια πεζούλα δεν είσαι άξιος ν' ανέβεις με την μία!georgexj wrote:ενα βιντεακι απο τα σημερινα!!!!
δυστηχως τα βιντεακια ειναι παρα πολυ λιγα γιατι εβρεχε γη κ ουρανος ολη την ωρα κ δεν θελαμε να ταλαιπωρουμε την αμαλια!!!![]()
![]()
![]()
Δεν είχες συναγωνισμό (εμένα δηλαδή) και γι αυτό δεν το ρήμαξες. Αν είχες ν' αντιμετωπίσεις τον "Αυτοκράτορα" θα σου έλεγα εγώ τι θα είχες κάνει.georgexj wrote: το αποτελεσμα !!!!δεν εσπασα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα δεν τις πει τις μαλακιες σου θα σκασεις εσυ!!Drimon wrote:Ούτε μια πεζούλα δεν είσαι άξιος ν' ανέβεις με την μία!georgexj wrote:ενα βιντεακι απο τα σημερινα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είχες συναγωνισμό (εμένα δηλαδή) και γι αυτό δεν το ρήμαξες. Αν είχες ν' αντιμετωπίσεις τον "Αυτοκράτορα" θα σου έλεγα εγώ τι θα είχες κάνει.georgexj wrote: το αποτελεσμα !!!!δεν εσπασα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:[αμα δεν τις πει τις μαλακιες σου θα σκασεις εσυ!!