Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
Ρε tselio αφού έλειπες εσύ μας κόπηκαν τα φτερά!
Αμα λείπει ο δάσκαλος τι να κάνουμε και εμείς?

- XJ ''The Doctor''
johny4x4 wrote:Ρε tselio αφού έλειπες εσύ μας κόπηκαν τα φτερά!
Trendy Tselios = Μεγας Καγκουροδιδασκαλος του θεματος γιατι ΔΕΝ χρειαζεστε εργατη

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
-
Ρε ποια φτερα?Σας ανοιγε τον δρομο το βρωμοdiesel του Βασιλια?johny4x4 wrote:Ρε tselio αφού έλειπες εσύ μας κόπηκαν τα φτερά!
Επιτρεπεται να παει πρωτο το diesel?
Εγω ειδα τα αυτοκινητα σας φτιαγμενα,λαστιχομενα κλπ.
Τι σας ελειπε?
Επρεπε να δειξετε τσαμπουκα και να μην επιτρεπεται τα λεωφορεια να σας δειχνουν πως κατι κανουν....
Μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι εργαλεια εχετε στα χερια ή φοβοσασταν?Τι να πω?
Στο διαστημα που απομενει μεχρι την επομενη Καγκουροσυναντηση να προπονηστε σκληρα σε εμποδια που να λετε "εδω δεν βγαινει με τιποτα" για να δειξουμε στους λεωφορειουχους πως τα Wrangler ειναι καλυτερα...
Εμπρος λοιπον...καθε Σαββατοκυριακο να κανετε προπονηση...

Εννοείται!
Απλά είναι αλλιώς να τον θαυμάζουμε στο video αλλιώς live!!
Και αλλο ενα videaki με τα τέρατα!
http://www.youtube.com/watch?v=1FaKH6cRjtA
Υ.Γ.: Εμένα καγκουροcherokades δεν με τραβήξατε video σε αυτό το κομμάτι ε???
Αλλά τέτοια κάνετε για να λέτε οτι είμαστε λούλιδες και δεν κάνουμε τίποτα!!!
Απλά είναι αλλιώς να τον θαυμάζουμε στο video αλλιώς live!!
Και αλλο ενα videaki με τα τέρατα!
http://www.youtube.com/watch?v=1FaKH6cRjtA
Υ.Γ.: Εμένα καγκουροcherokades δεν με τραβήξατε video σε αυτό το κομμάτι ε???

Tselio έχεις δίκαιο ρε φίλε αλλά εμείς έχουμε και ταξίδι μετα!
Και δεν είμαστε και τόσο προχωρημένοι ακόμα σαν εσας πάνω!
Ατάκα του Γιάννη με το μπλέ το wrangler "Ρε παιδιά κάτι μου έσπασε στη σούστα, περιμένετε εδώ 5 λεπτάκια, πάω για ηλεκτροκόληση και έρχομαι"!
Εγώ αμα πάθω κάτι το μόνο που ξέρω είναι περιμένετε λίγο πέρνω οδική και τα λέμε!!
Ατάκα του Γιάννη με το μπλέ το wrangler "Ρε παιδιά κάτι μου έσπασε στη σούστα, περιμένετε εδώ 5 λεπτάκια, πάω για ηλεκτροκόληση και έρχομαι"!
Εγώ αμα πάθω κάτι το μόνο που ξέρω είναι περιμένετε λίγο πέρνω οδική και τα λέμε!!

-
Τι???Μπηκαν τα Wrangler μεσα και οι Λεωφορειουχοι δεν τραβηξαν τα πλανα...johny4x4 wrote:Υ.Γ.: Εμένα καγκουροcherokades δεν με τραβήξατε video σε αυτό το κομμάτι ε???
Έτσι ειναι Doctor???Υπαρχει προπαγανδα???
Και μετα μου ελεγες πως δεν κανανε τιποτα?

-
Ναι,σε τετοια ειμαστε καπως...johny4x4 wrote:Tselio έχεις δίκαιο ρε φίλε αλλά εμείς έχουμε και ταξίδι μετα!
Ειδικα εδω στην Λαρισα εχουμε τον Daga Crazy που σου κανει επισκευη ακομα και στο βουνο...

- XJ ''The Doctor''
St. Tselios wrote: Τι???Μπηκαν τα Wrangler μεσα και οι Λεωφορειουχοι δεν τραβηξαν τα πλανα...
Έτσι ειναι Doctor???Υπαρχει προπαγανδα???
Και μετα μου ελεγες πως δεν κανανε τιποτα?
Υπομονη..θα δεις σε λιγο

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
- XJ ''The Doctor''
Ελα με το 1ο να χαζευευτε περιπτεροκαγκουρες, ακολουθει σε λιγο και ο αρχικαγκουρας
http://www.youtube.com/watch?v=TAJ0ZWP1L0Q

http://www.youtube.com/watch?v=TAJ0ZWP1L0Q
loipon paliokagoures epeidh se ligo petaw gia galia giati alliws tha me xwrize h kopela mou olo jeep jeep jeep aganakthse kai epeidh 8a sas kraksw pali thn deutera sas ta lew twra mazemena,
agaphte tselio ta autokinhta ta phrame paraskeuh kai den ta exoume ma8ei akoma,den mphke kapou cherokee pou den mphke wrangler paar ola afta,
ola ta upload einai propaganda twn paliocherokadwn ,mexri thn epomenh for 8a exw parei to kolai alla an den er8ei o tselios o basilias exei etoimh thn deuterh kitrinh.
alla vasilia den exoume oti theloume leme
agaphte tselio ta autokinhta ta phrame paraskeuh kai den ta exoume ma8ei akoma,den mphke kapou cherokee pou den mphke wrangler paar ola afta,
ola ta upload einai propaganda twn paliocherokadwn ,mexri thn epomenh for 8a exw parei to kolai alla an den er8ei o tselios o basilias exei etoimh thn deuterh kitrinh.
alla vasilia den exoume oti theloume leme
Κώστας Γκιαούρης