CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- XJ ''The Doctor''
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Ρε παιδια, ο Panos γιατι ειναι τοσο ησυχος τωρα τελευταια?
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
τι φτιάχνεις πάλι ρε επίτιμε?XJ ''The Doctor'' wrote:St. Tselios wrote:Ποιος ηταν η αιτια να χασεις ολο το πρωινο σου Doc?XJ ''The Doctor'' wrote:...εχασα σχεδον ολο το πρωινο μαζι σας...
Πες μου να τον δειρω...
Εσυ και τα σωληνακια σου, μου εφυγε η πετσα και τα δακτυλικα αποτυπωματα απο το σπρωξιμο για να μπει, πιο μαλακα δεν ειχες?
Μετα, ολοι οι υπολοιποι καγκουρες που γραφουν!
καγκουρίζεις το κάρο σου?
if it doesn't break, fix it until it does
παντα ήταν ήσυχος.XJ ''The Doctor'' wrote:Ρε παιδια, ο Panos γιατι ειναι τοσο ησυχος τωρα τελευταια?
πετούσε την ατάκα όποτε έπρεπε

if it doesn't break, fix it until it does
-
Ετσι...ετσιantonisxj wrote:παντα ήταν ήσυχος.XJ ''The Doctor'' wrote:Ρε παιδια, ο Panos γιατι ειναι τοσο ησυχος τωρα τελευταια?
πετούσε την ατάκα όποτε έπρεπε

...εγώ κι ο Τσέλιος γράφουμε κάτι πολιτικά σε έναν άλλο χώρο της λέσχης....α σας έβαλα και μια σελίδα με μάνιουαλς άπαιχτη!!! Την είδατε;
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
- XJ ''The Doctor''
Ενα σωληνακι αντι να στελνει την βενζινη στα μπεκ, την εστελνε κατα ενα ποσοστο πανω στην εξαγωγη του κινητηρα και βαζοντας air condition μαστουρωνα..... μαλλον επρεπε να το αφησω ετσι αλλα ειπα ποιος σταματαει να σβησει τη φωτια που θα παρει. Ετσι, πρωι-πρωι σταματησα στον trendy Tselio να μου δωσει αλλο και εκατσα εκει τρεις ωρες........
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
...κι ο Τσέλιος Λάρισα είναι;...α ρε μεγάλε Τσέλιο!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
- XJ ''The Doctor''
PanosXJ wrote:...εγώ κι ο Τσέλιος γράφουμε κάτι πολιτικά σε έναν άλλο χώρο της λέσχης....α σας έβαλα και μια σελίδα με μάνιουαλς άπαιχτη!!! Την είδατε;
Δηλαδη? Τι γραφετε? Που?
- XJ ''The Doctor''
PanosXJ wrote:...κι ο Τσέλιος Λάρισα είναι;...α ρε μεγάλε Τσέλιο!!!
Γιατι μεγαλος? Επειδη ειναι απο τη Λαρισα?

...Δευτέρα Τρίτη θα είμαι Καλαμπάκα και Μέτσοβο...μπορεί να περάσω στο γυρισμό απο Λάρισα!!!!!!! (Σάββατο Κυριακή Ευρυτανία και στη συνέχεια απο Ταρζάν και Σμόκοβο Καρδίτσα Τρίκαλα κλπ κλπ...)
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!