Σκέπτομαι να μεινω στο πατρικό στο χωριό για οικονομικούς λόγους, ειδάλλως θα στήσω το τσαντήρι μου

lker wrote:Γιατρέ ... απο Ζάρκο-Φαρκαδώνα θα ειμαι μακρυά για το σημείο που έχεις σκεφθεί ?
Σκέπτομαι να μεινω στο πατρικό στο χωριό για οικονομικούς λόγους, ειδάλλως θα στήσω το τσαντήρι μου![]()
![]()
ρε Γιωργο θα μεινουμε σε κανενα χωριο οπως τωρα στη Λαρισα!!!!!georgexj wrote:Drimon wrote:Μην λες κουταμάρες. Ο Πάρνωνας δεν είναι μακριά από το Άργος.georgexj wrote:...αλλα κ να εχουμε θα πρεπει να κανουμε τουλαχιστον 100 χιλιομετρα ασφαλτο για να βρουμε αυτο που θελουμε!!!
οχι δεν ειναι μακρια.περιπου 70 με 80 χιλιομετρα ασφαλτο να πας κ αλλα τοσα να γυρισεις κ ποσα θα κανεις μεσα στο βουνο.για χτυπα να το δεις κ στο GPS.παπαρα ε παπαρα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι π@πάρας; Απλώς ψάχνω για βοήθεια μπας και τελειώσω γρηγορότερα.YJ ''The Doctor'' wrote: -Επειδη κατι διαβασα παλι για ελιες....δεν σε βλεπω Drimonako να ερχεσαι και παλι,ε?? Μονο λογια?![]()
![]()
![]()
Drimon wrote:Είσαι π@πάρας; Απλώς ψάχνω για βοήθεια μπας και τελειώσω γρηγορότερα.YJ ''The Doctor'' wrote: -Επειδη κατι διαβασα παλι για ελιες....δεν σε βλεπω Drimonako να ερχεσαι και παλι,ε?? Μονο λογια?![]()
![]()
![]()