georgexj wrote:τελικα ξεκινησαμε απο σεπτεμβρη μπηκαμε οκτωμβριο(καλο μηνα καγκουρες) κ ακομα δεν εχουμε αποφασησει ενα μερος για την συναντηση.την ημερομηνια την αφηνω για το τελος.η παμε για δεκεμβριο στην ηπειρο η κανονιζουμε καπου για νοεμβριο!!![]()
![]()
![]()
pc4x4n wrote: ΕΚΔΡΟΜΕΣ 4Χ4 SPORT CLUB ΝΑΥΠΛΙΟΥ
- 21/11/2010 ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ τύπου CAMEL TROPHY δυο διαφορετικές διαδρομές με road book α) εύκολη για αυτοκίνητα κατ. 1- 2 και β) δύσκολη για αυτοκίνητα κατ. 3-4 . Στο τέλος πικ-κνικ...
St. Tselios wrote: Υ.Γ.: Ερωτηση....εγω που δεν καπνιζω Camel μπορω να ερθω?
St. Tselios wrote:georgexj wrote:τελικα ξεκινησαμε απο σεπτεμβρη μπηκαμε οκτωμβριο(καλο μηνα καγκουρες) κ ακομα δεν εχουμε αποφασησει ενα μερος για την συναντηση.την ημερομηνια την αφηνω για το τελος.η παμε για δεκεμβριο στην ηπειρο η κανονιζουμε καπου για νοεμβριο!!![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω για εσας.......αλλα οπως παει το πραμα εγω με βλεπω να παω εδώ:
pc4x4n wrote: ΕΚΔΡΟΜΕΣ 4Χ4 SPORT CLUB ΝΑΥΠΛΙΟΥ
- 21/11/2010 ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ τύπου CAMEL TROPHY δυο διαφορετικές διαδρομές με road book α) εύκολη για αυτοκίνητα κατ. 1- 2 και β) δύσκολη για αυτοκίνητα κατ. 3-4 . Στο τέλος πικ-κνικ...
Camel Trophy![]()
![]()
![]()
πικ - νικ
Αυτα ειναι....
Υ.Γ.: Ερωτηση....εγω που δεν καπνιζω Camel μπορω να ερθω?
YJ ''The Doctor'' wrote:
Ξεκινησαμε και εκδρομες με το Jimny τωρα??![]()
![]()
St. Tselios wrote:[
Αν η Λεσχη Ναυπλιου με χορηγησει 200 λιτρα βενζινης......ευχαριστως παω και με το Wrangler.