αγγελε με ποιον να παω εκδρομη???ολοι τους εχουνε ξεχασει τι χρωμα εχει το αυτοκινητο τους!!!τι μου λες τωρα!!!
Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
τι με τι αμαξι???γιατι τι εχει το αυτοκινητο?ξεκινησες τις γλωσσοφαγιες σου???δεν κοιτας να μαζεψεις το δικο σου μην σου σκορπισει στον δρομο??ετσι δεν μου ελεγες στην κρητη??η δεν καταλαβα καλα??
αγγελε με ποιον να παω εκδρομη???ολοι τους εχουνε ξεχασει τι χρωμα εχει το αυτοκινητο τους!!!τι μου λες τωρα!!!
αυτο με κραταει.τι να κανω?να γυριζω μονος μου στα βουνα???σαν τους τρελους??

Γιατί οι πληροφορίες μου λένε ότι θα βγάλει τον χειμώνα πάλι κάτω από υπόστεγο;;;georgexj wrote:τι με τι αμαξι???γιατι τι εχει το αυτοκινητο?
Κατάλαβα!!!!!!!!! Το έχουν ρίξει όλοι στο surfing;;;georgexj wrote:αγγελε με ποιον να παω εκδρομη???ολοι τους εχουνε ξεχασει τι χρωμα εχει το αυτοκινητο τους!!!τι μου λες τωρα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο με κραταει.τι να κανω?να γυριζω μονος μου στα βουνα???σαν τους τρελους??
![]()
![]()
![]()
Γιατρέ!!!!!!!!!!!! Δεν θα πρέπει να βλέπουμε μόνο στα περιοδικά φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές σου δραστηριότητες στις βραχώδης παραλίες....................
Δεν μας ρίχνεις και τίποτα εδώ να χαζεύουμε;;;;;

Δεν μας ρίχνεις και τίποτα εδώ να χαζεύουμε;;;;;
Στοιχεία και λεπτομέρειες!!!!!!!!! Όχι άδεια για να πιάσουμε γεμάτα!!!!!!!!!!Drimon wrote:Γιατί οι πληροφορίες μου λένε ότι θα βγάλει τον χειμώνα πάλι κάτω από υπόστεγο;;;georgexj wrote:τι με τι αμαξι???γιατι τι εχει το αυτοκινητο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αστον να λεει αγγελε.κοιτα να δεις που τον χειμωνα το δικο του θα ειναι κατω απο τσιγκο.κ θα ξεκινησει απο μηχανη μεχρι οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.για τοσα προβληματα εχει το αυτοκινητο.επειδη σας το παιζει εδω μεσα οτι οι ιαπωνες δεν χαλανε.βγειτε μια μερα για καφε μαζι του,μιλατε του με το μαλακο χωρις να καταλαβει οτι υπαρχει η γνωστη κοντρα ιαπωνιας αμερικης κ να δεις πως τα ξερναει ολα!!!!κ μετα κραχτε τον!!!

Οδηγίες προς ναυτιλομένους : πως θα ξεγελάσετε τον Ντριμόνη, για να τον κοροϊδεύει μετά το σύμπαν.
Πουστιά

Πουστιά
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
σου αρεσε νικολη????

- YJ ''The Doctor''
aggas wrote:Γιατρέ!!!!!!!!!!!! Δεν θα πρέπει να βλέπουμε μόνο στα περιοδικά φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές σου δραστηριότητες στις βραχώδης παραλίες....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μας ρίχνεις και τίποτα εδώ να χαζεύουμε;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
???????????
Τι στο ΔΙΑΟΛΟ παλι????? Ποιος εβαλε τι?????????
Θα εννοεις μαλλον την Πανθεσσαλικη συναντηση, πηγαινε στις συναντησεις εχει βιντεο.....
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club