Αντωνάκη όλα ωραία και καλά, αλλά αυτά τα δύο χαριτωμένα λαμάκια πιστεύεις ότι θ' αντέξουν τον πόδα σου;;;antonisxj wrote:![]()

Αντωνάκη όλα ωραία και καλά, αλλά αυτά τα δύο χαριτωμένα λαμάκια πιστεύεις ότι θ' αντέξουν τον πόδα σου;;;antonisxj wrote:![]()
δεν τον έκανα σταθερό στη γέφυρα για να μην δημιουργεί στρέψη στον άξονα όταν ανοίγει η ανάρτηση. αυτός είναι και ο λόγος ύπαξης της άρθρωσης στη γέφυρα.YJ ''The Doctor'' wrote:Εγω δεν καταλαβα γιατι δεν το εκανες σταθερο στη γεφυρα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να ειναι ετσι.
Επισης, πισω γιατι δεν το επιασες μονο στο κατω μερος? Δεν υπαρχει κανενας λογος να πιανει και επανω, επανω τον
κρατανε ( τον αξονα ) οι σουστες.
Αυτα.
Εχουμε και λεμε,antonisxj wrote:δεν τον έκανα σταθερό στη γέφυρα για να μην δημιουργεί στρέψη στον άξονα όταν ανοίγει η ανάρτηση. αυτός είναι και ο λόγος ύπαξης της άρθρωσης στη γέφυρα.YJ ''The Doctor'' wrote:Εγω δεν καταλαβα γιατι δεν το εκανες σταθερο στη γεφυρα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να ειναι ετσι.
Επισης, πισω γιατι δεν το επιασες μονο στο κατω μερος? Δεν υπαρχει κανενας λογος να πιανει και επανω, επανω τον
κρατανε ( τον αξονα ) οι σουστες.
Αυτα.
και πίσω δεν τον έπιασα μόνο στο κάτω μέρος (ή στο πάνω μέρος) γιατί έτσι όπως το έκανα τώρα μηδένησα τις ροπές στρέψης![]()
... τελικά όμως μάλον το παράκανα, αφού και όπως ήταν παλιότερα πάλι δεν είχε ιδιάιτερη στρέψη. το φοβήθηκα τώρα επειδή έβαλα και 5 πόντους προσθήκη κάτω απο τα σουστόφυλα.
αυτάάάάάά....
πάμε για τα επόμενα.
κανένα άξονα ford8.8 έχει κανείς πεταμένο τριγύρω?
δεν έχουμε και δεν λέμε.YJ ''The Doctor'' wrote:Εχουμε και λεμε,
ΖΗΛΕΥΩ-ΖΗΛΕΥΩ-ΖΗΛΕΥΩ-ΖΗΛΕΥΩ-ΖΗΛΕΥΩ-ΖΗΛΕΥΩantonisxj wrote:δεν έχουμε και δεν λέμε.YJ ''The Doctor'' wrote:Εχουμε και λεμε,
φιλικά, χέσεμε.
με έπρηξες με την κόντρα.
ζηλεύεις γιατί εσύ τώρα δεν έχεις κόντρα ενώ εγώ έχω.
επίσης ζηλεύεις γιατί η δικιάμου κόντρα θα δου έ'υει καλύτερα απο αυτή που εσύ δεν έχεις.
επίσης ζηλεύεις που εγώ δεν έχω μπροστινό άξονα ενώ εσύ έχεις. (ώπα, για στάσου! εδώ μάλον ζηλεύω εγώ)
χέσεμε ρε γιατρέ.
Βασιλιάς είμαι κι'ότι θέλω κάνω.
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΑΣΙΛΙΑ
Πες του τα γιατρέ!!!! Γιατί όταν ξεκινώ να γράψω εγώ με αρχίζει στις "απαγορεύσεις".YJ ''The Doctor'' wrote: - στη γεφυρα γιαυτο εχεις joint, αρα αχρηστο το σκουλαρικακι ( και το κανει και πιο ευαισθητο )
Τα ίδια έλεγε κι ο Δον....................και είδαμε όλοι την κατάληξή του.antonisxj wrote:τα δύο χαριτωμένα λαμάκια είναι 5 χιλιοστά ρε κάγκουρα.
και η βάση είναι με κοιλοδοκό 3 χιλιοστά.
αν κόψει θα φταίς εσύ.
άσεμας ρε Ντριμόνη που θα μας κάνεις και υποδήξεις.Drimon wrote:Πρόταση δική μου (αν θες την λαμβάνεις υπόψη)