Υπεύθυνος (όσο μπορεί να γίνει) για την extreme κατηγορία είναι............ ποιός άλλος;
Μα Ο ΔΟΝ!!!

Σχεδιάζει, λέει, διαδρομή που θα μας φύγουν τα μελίγγια.

Αλλά δεν μας είπες ρε κακόμοιρε, εσύ με τι θα "τρέξεις";;;;

Με την κλούβα;;;;

Εάν γίνει κι αυτό τότε θα πέσει και πολύ γέλιο!!!!Nicolas wrote: Λοιπόν, παίζει να έρθει και ο Αχιλλέας (ο οποίος δεν μπορεί να γράψει αυτή την στιγμή)
οπότε αν δεν γίνεται ομάδα με 4 να κάνουμε 2 των 2
και μέτα κάνουμε ομάδα των ομάδων![]()
Παμε μαζί.lker wrote: Ειδωμεν λοιπόν ... προτείνω να καβατζώσουμε τις θέσεις και στην τελική αν δεν τα καταφέρω έρχομαι και σαν συνοδηγός ...
αν βάλεις την ανάρτηση στο super μαλακό, μπορεί να ονομάσουμε την καντίνα σου σε "Βασιλική άμαξα" και να σας κάνω την τιμή να έρθω καθήμενος στα πίσω καθίσματα, τρώγοντας πίτσες και πίνοντας μπύρες με τσικουδιά υποβρύχιο μέχρι τελικής πτώσεως.Nicolas wrote:Παμε μαζί.lker wrote: Ειδωμεν λοιπόν ... προτείνω να καβατζώσουμε τις θέσεις και στην τελική αν δεν τα καταφέρω έρχομαι και σαν συνοδηγός ...
Δυστυχώς η μπουμπού έχει υποχρεώσεις εκείνη την Κυριακή και δεν θα έχω πλοηγό.
Αλλά και υποχρεώσεις να μην είχε, 1000 καλούς χωράει το λεωφορείο
antonisxj wrote:αν βάλεις την ανάρτηση στο super μαλακό, μπορεί να ονομάσουμε την καντίνα σου σε "Βασιλική άμαξα" και να σας κάνω την τιμή να έρθω καθήμενος στα πίσω καθίσματα, τρώγοντας πίτσες και πίνοντας μπύρες με τσικουδιά υποβρύχιο μέχρι τελικής πτώσεως.Nicolas wrote:Παμε μαζί.lker wrote: Ειδωμεν λοιπόν ... προτείνω να καβατζώσουμε τις θέσεις και στην τελική αν δεν τα καταφέρω έρχομαι και σαν συνοδηγός ...
Δυστυχώς η μπουμπού έχει υποχρεώσεις εκείνη την Κυριακή και δεν θα έχω πλοηγό.
Αλλά και υποχρεώσεις να μην είχε, 1000 καλούς χωράει το λεωφορείο
σύντομα...Nicolas wrote:Η ανάρτηση είναι ήδη στο full μαλακό και σας περιμένει your kagkourness.
Θα ρίξω και την πίεση στα ελαστικά να μην πονέσει το βασιλικό κωλαράκι σας.
Μου λες από που και πότε σε μαζεύω, και βρήκες αμαξά![]()
Ώρε γλέντια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανόνισε μαντράχαλε να γίνεις 10 τόνους. Και μετά να μου λες να σε τραβάω!Nicolas wrote: Αλλά και υποχρεώσεις να μην είχε, 1000 καλούς χωράει το λεωφορείο