aytο θα ελεγα και εγω
δεν εχουνε τι να κανουνε τους αξονες και τα κυβικα τα εχουν περισεμα
και τους γαμανε την μανα!
καλα κανουνε ρεεεεεεεεεε
ΞΕΔΙΝΟΥΝΕ!
Ρε αυτοί είναι ωραίοι και κάνουνε την πλάκα τους και τον χαβαλέ τους και περνάνε λουκούμι!!! Πολύ θα γούσταρα σε μια επόμενη συνάντηση μας να στήναμε κάτι ανάλογο!!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
aggas wrote:Ρε αυτοί είναι ωραίοι και κάνουνε την πλάκα τους και τον χαβαλέ τους και περνάνε λουκούμι!!! Πολύ θα γούσταρα σε μια επόμενη συνάντηση μας να στήναμε κάτι ανάλογο!!!!
aggas wrote:Ρε αυτοί είναι ωραίοι και κάνουνε την πλάκα τους και τον χαβαλέ τους και περνάνε λουκούμι!!! Πολύ θα γούσταρα σε μια επόμενη συνάντηση μας να στήναμε κάτι ανάλογο!!!!
με τι?
με τα ψαλίδια του terrano?
ή με τον μπροστινό άξονα που δεν έχω?
Εσύ με τίποτα!!!!!!! Θα κάνεις την σημαία του τερματισμού
Ιδέα........... δεν κάνεις και τον Γιαπωνέζο αξονάτο;;; Έτσι και αλλιώς κάτι σου έχει περισσέψει απ' το ρημάδι.........
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
αφού πλέον έχει καταστραφεί κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια...
το βίντεο έχει τρεβηχτεί χωρίς τη θέλησή μου και εν αγνοία μου πρίν μερικές Πέμπτες (αυτέ οι πέμπτες με καταστρέφουν)
video made by Aggelos http://s1233.photobucket.com/albums/ff3 ... V00145.mp4
το μήνυμα αυτό θα αυτοκατασταφεί σε δύο μέρες. (ακούς Νικόλα?)
antonisxj wrote:αφού πλέον έχει καταστραφεί κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια...
το βίντεο έχει τρεβηχτεί χωρίς τη θέλησή μου και εν αγνοία μου πρίν μερικές Πέμπτες (αυτέ οι πέμπτες με καταστρέφουν)
video made by Aggelos http://s1233.photobucket.com/albums/ff3 ... V00145.mp4
το μήνυμα αυτό θα αυτοκατασταφεί σε δύο μέρες. (ακούς Νικόλα?)