CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by YJ ''The Doctor'' »

kostas654 wrote:[

γιατρε δεν εννοω για την τιμη....εκει ειμαι σιγουρος οτι θα του τα εχεις δωσει πολυ καλα....εννοω για το ρημαδι του που τωρα με τα νεα rockslider θα περναει αερα τα εμποδια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γιατι με το προστατευτικο ρεζερβουαρ τι νομιζεις οτι θα κανει? Του ειπα να παρει και τον προφυλακτηρα για τις οπισθεν αλλα δεν ακουει, ολο μ@λ@κιες αυτο το παιδι :mrgreen:
By the way, τα sliders τα πηρα 210 usd και του τα χρεωσα 650 euro, συμφωνεις οτι του τα εδωσα καλα ε? :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
kostas654

Post by kostas654 »

και μαλιστα αν τα ειχες παρει πριν εναμιση χρονο περιπου που η ισοτιμια ηταν περιπου στο 1,75 μια χαρα του τα πουλησες...εσυ θα του λες οτι εχουν συναισθηματικη αξια :mrgreen:
Κώστας Γκιαούρης
johny4x4

Post by johny4x4 »

Τώρα θα σε μάθουμε και σενα τι κοψοκώλης είσαι!!! :lol: :lol: :lol:
Image
YJ ''The Doctor''

kostas654 wrote:και μαλιστα αν τα ειχες παρει πριν εναμιση χρονο περιπου που η ισοτιμια ηταν περιπου στο 1,75 μια χαρα του τα πουλησες...εσυ θα του λες οτι εχουν συναισθηματικη αξια :mrgreen:

Οχι ρε Κωστα, δεν εβγαλα τοσα πολλα, 1,55 ηταν τοτε...δυστηχως :mrgreen:
Θα το δεις ομως οτι τωρα του Δον θα πεταει, φοραει εξαρτηματα απο XJ που πατουσε τα wranglerakia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
οποτε θα λεει οτι και το δικο του ιδιο εγινε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
YJ ''The Doctor''

johny4x4 wrote:Τώρα θα σε μάθουμε και σενα τι κοψοκώλης είσαι!!! :lol: :lol: :lol:

Εγω? :o
Που τα σκοτωνω ΟΛΑ?
Που τα δινω δοκιμασμενα?

Σα δε ντρεπεσαι λιγο.... :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Drimon

Post by Drimon »

Nicolas wrote: Με το ροζ twingo της γυναίκας μου, δεν έρχομαι!!!!
Μα.......γιατί;
Θα σου πάει.....τρέλα!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:
georgexj wrote:
....οχι σαν μερικους μερικους που κοιτανε να απλωνουνε τα πανια κτλ κτλ....

Δον....πρεπει να δωσεις "άφεση αμαρτιών" στον Κωστακη...
Γιατι απο οτι ειδα....δεν υπαρχουν και πολλα οχηματα εκει στο Ναυπλιο που να ακολουθουν εκει που θελετε να πατε εσεις να "Καγκουρεψετε" ;) ;) ;)

γιατι ρε σταυρο ειλικρινα θεωρητε αυτοκινητο του κωτα που μπορει να ακολουθησει??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:
St. Tselios wrote:
georgexj wrote: Γιατι απο οτι ειδα....δεν υπαρχουν και πολλα οχηματα εκει στο Ναυπλιο που να ακολουθουν εκει που θελετε να πατε εσεις να "Καγκουρεψετε" ;) ;) ;)
φιλε σταυρο τετοιες χαρες και ειδικα απο τον μιχαλοπουλο εγω δεν δεχομαι.....δηλαδη αν θα υπηρχαν και αλλα αυτοκινητα θα επρεπε να με γραψει τελειως....πηρε ενα μπρικι το βαφτισε τζιπ και νομιζει οτι κατι κανει....οχι τιποτα αλλο τον επιασε και ο γιατρος μ@λ@κ@ και του λεει...θα σου πουλησω αυτα τα πραγματα απο το δικο μου XJ και θα τους σκισεις ολους!!!!!!

φιλε δεν περιμενα αυτα τα πραγματα για να σε γαμαω!!!αλλα καποτε ειχες γνωσεις για 4χ4.τωρα εαν θεωρητε ενα μπροστινο συστημα βελτιωση της τετρακινησης για να παω ακομα πιο πανω τι να πω.μηπως εχειςμπερδεψει τις ορτσες κ τα πριμα με το 4χ4??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:το λεγαμε και με τον γιαννη χθες...εμεις θα ερθουμε μαλλον,να θυμηθουμε και την πολη που σπουδασαμε :D

ΑΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ ΟΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΓΩΝΑ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:
kostas654 wrote:καλα εισαι....εκει και αν του επιασες το κωλο τελειως :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατι? Ξερεις ποσο κανουν και ποσο του τα εδωσα?

γιατρε δεν εννοω για την τιμη....εκει ειμαι σιγουρος οτι θα του τα εχεις δωσει πολυ καλα....εννοω για το ρημαδι του που τωρα με τα νεα rockslider θα περναει αερα τα εμποδια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΠΟΠΟΣ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΟ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ.ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”