Ομοίως και το Terios που (για λιγο ακομη θα) έχω στην κατοχή μου

St. Tselios wrote:PanosXJ wrote:....ακούω και διαβάζω εδώ κι εκεί για ιαπωνία, για γιαπωνέζικα και γιαπωνέζους αλλά μου φαίνεται ότι μόνο κάποια (λίγα) μοντέλα της ΜΗΣΟΥΣΒΗΣΙ κατασκευάζονται πλέον στην ιαπωνία.....όλα τα άλλα παγκοσμιοποιήθηκαν εδώ και κάποια χρόνια......
Aσε Πανο...
Μην ανοιγεις τετοια κουβεντα.......γιατι δεν μας παιρνει...(δες Hummer)
ε!χεσεμας ρε νικόλα. εισαι προκατηλημενος.Nicolas wrote:St. Tselios wrote:PanosXJ wrote:....ακούω και διαβάζω εδώ κι εκεί για ιαπωνία, για γιαπωνέζικα και γιαπωνέζους αλλά μου φαίνεται ότι μόνο κάποια (λίγα) μοντέλα της ΜΗΣΟΥΣΒΗΣΙ κατασκευάζονται πλέον στην ιαπωνία.....όλα τα άλλα παγκοσμιοποιήθηκαν εδώ και κάποια χρόνια......
Aσε Πανο...
Μην ανοιγεις τετοια κουβεντα.......γιατι δεν μας παιρνει...(δες Hummer)
Ποιός τα χέζει τα hummer...
Με σούστα πίσω, ψαλίδια μπροστά και πλαίσιο πλαστελίνη,antonisxj wrote:ε!χεσεμας ρε νικόλα. εισαι προκατηλημενος.Nicolas wrote: Ποιός τα χέζει τα hummer...
ξερεις τι καλο ειναι το χαμερ για να μπουκαρεις σε τραπεζα?
ξερεις τι καλο ειναι για να ξηλωνεις Α.Τ.Μ.?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο γιαυτο κανουν.
St. Tselios wrote:Πηγαμε μια βολτα το Σαββατο για να βρουμε μερος για εκδρομη της Λεσχης μας.
Ειμουν μπροστα και προσπαθουσα να δυσκολεψω τα 5-6 αυτοκινητα που ακολουθουσαν.
Και τι βρηκα?
Περνουσα μεσα απο δεντρα που σχεδον ακουμπουσαν οι καθρεφτες του Jimny.
Kαποια στιγμη ακουγα στο VHF:
"Ρε π..στη Τσελιο...που μας πας?Δεν χωραμε με τιποτα."
Απαντηση:"Δεν θελατε δυσκολα?"![]()
![]()
georgexj wrote:...τελικα με σας τους wranglerades κατι γινεται...
Nicolas wrote: Ποιός τα χέζει τα hummer...
...ψαλίδια μπροστά ...
St. Tselios wrote:georgexj wrote:...τελικα με σας τους wranglerades κατι γινεται...
Φιλε μου ειναι ωραιο να εχεις επιλογες.
Σου παιρνουνε τηλεφωνο για βολτα.
Ρωτας:"Ποιοι θα ειμαστε?
Σου λενε:"Αυτοι" (μικρα αυτοκινητα)...παιρνω το Jimny
Σου λενε μεγαλα αυτοκινητα.....παιρνω το Wrangler.
Σου λενε:"Ειναι και ο Νταγκας μαζι".......(παιρνεις και την ταυτοτητα μαζι,αποχαιρετας τους δικους και πας)
St. Tselios wrote:Nicolas wrote: Ποιός τα χέζει τα hummer...
...ψαλίδια μπροστά ...
Ουτε τα Hummer με χαλανε:
Ουτε τα ψαλιδια:
St. Tselios wrote: Σου λενε:"Ειναι και ο Νταγκας μαζι".......(παιρνεις και την ταυτοτητα μαζι,αποχαιρετας τους δικους και πας)
Έλα ντε;;!!!georgexj wrote: nai kala!!arxises tis dikaiologies!!!!k sto jimny club giati exeis graftei me allo onoma???