CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Ωωωππ......είναι και ο Zakjeep μέσα!!!!!!!! Που είσαι ρε τρελλέ;;;;;
όχι...St. Tselios wrote:aggas wrote:...γυρνάει με υφάκι και μου λέει με στόμφο..........."αυτό είναι τζίπ μπαμπά!!!!!!!"
Agga.....αν την βαλεις να δει τον Drimon,ξερεις τι θα πει?
"Αυτο ειναι τσιπ μπαμπα"
![]()
![]()
![]()
θα πεί...
α!!!! μπάμπά κοίτα... είναι σαν και αυτό που είδαμε προχθές στο JUMBO!!!
τυχερό παιδάκι που του το πήρε ο μπαμπάς του.
if it doesn't break, fix it until it does
....ακούω και διαβάζω εδώ κι εκεί για ιαπωνία, για γιαπωνέζικα και γιαπωνέζους αλλά μου φαίνεται ότι μόνο κάποια (λίγα) μοντέλα της ΜΗΣΟΥΣΒΗΣΙ κατασκευάζονται πλέον στην ιαπωνία.....όλα τα άλλα παγκοσμιοποιήθηκαν εδώ και κάποια χρόνια......
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
-
PanosXJ wrote:....ακούω και διαβάζω εδώ κι εκεί για ιαπωνία, για γιαπωνέζικα και γιαπωνέζους αλλά μου φαίνεται ότι μόνο κάποια (λίγα) μοντέλα της ΜΗΣΟΥΣΒΗΣΙ κατασκευάζονται πλέον στην ιαπωνία.....όλα τα άλλα παγκοσμιοποιήθηκαν εδώ και κάποια χρόνια......
Aσε Πανο...
Μην ανοιγεις τετοια κουβεντα.......γιατι δεν μας παιρνει...(δες Hummer)

Και όχι μόνο........σε λίγο και τα jeep θα φτιάχνονται στην ΙταλίαSt. Tselios wrote:PanosXJ wrote:....ακούω και διαβάζω εδώ κι εκεί για ιαπωνία, για γιαπωνέζικα και γιαπωνέζους αλλά μου φαίνεται ότι μόνο κάποια (λίγα) μοντέλα της ΜΗΣΟΥΣΒΗΣΙ κατασκευάζονται πλέον στην ιαπωνία.....όλα τα άλλα παγκοσμιοποιήθηκαν εδώ και κάποια χρόνια......
Aσε Πανο...
Μην ανοιγεις τετοια κουβεντα.......γιατι δεν μας παιρνει...(δες Hummer)

....δυστυχώς είναι αλήθεια.....κινέζοι τα χάμερ ιταλοί τα τζίπ, μαλαισιανοί και βιετκόνγκ τα γιαπωνέζικα....έχουμε γίνει και εγώ δεν ξέρω τι πλέον.....
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
...τούρκοι τις μερσεντές, ισπανοί τα φόρντ, άγγλοι τα νίσσαν, ρουμάνοι τα ρενό, κινέζοι τα βόλβο και η λίστα συνεχίζεται ατελείωτη.... 

XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Δεν ξερω που φτιαχνονται τα γελαδαμαξα σας παντως ο Jimnaros μου ειναι made in Japan!!!
Αγελαδοτρόφοι

Αγελαδοτρόφοι

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
...ευτυχώς το εσκορτάκι μου είναι ολόκληρο made in Koln και το κινητηράκι του (παρότι είναι YAMAHA) γράφει παντού made in Germany....ήταν απο τα τελευταία γερμανικά φορντ.....
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
..."ετσι είναι άν έτσι νομίζετε" λέει μια γνωστή θεατρική φράση καλέ μου φίλε Λευτέρη...... 

XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!