antonisxj wrote:....αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι Ντριμόνηδες, στ'αρχίδιαμου. μπορούν να πάνε να παίξουν με τα μπιλιοφοράκια τους και να πάνε να γμαηθούν......
... είμαι πολύ αναρχικός και έχω και πολύ βρωμερή γλώσσα......
Πα πα πα πα πα...........πιπέρι θα σου βάλω στη γλωσσίτσα!!!
Kaiser Chief σορρυ εγω σε ασχετη φαση ειχα καταλαβει οτι κατι επαιζε με τα χρηματα.μαλλον καταλαβα λαθος οποτε sexcuse me.
τωρα θελω να πω πολλα για τα τελη κ το κρατος μας αλλα δεν την παλευω αλλο,πρεπει να κοιμηθω..
Φαντομα πληρεις 2 απο τα 3 κριτηρια.σε λενε Γιαννη,εισαι κ απο το Αιγιο.αν τελειωσες περσι κ το Μαθηματικο Αθηνας τοτε εισαι ο γκομενος της κολλητης μου!
Αντώνη γράψτους στ'@ρχίδια σου τους π@υσταράδες τους 300 και τα τσιράκια τους.....και να μην ξεχνάμε ότι τα έχουμε μεγάλα και βαριά σε αντίθεση με τα δικά τους που είναι σαν φουντούκια....όταν θα έρθει η πλήρωση του χρόνου και θα τους γ@μήσουμε (που εύχομαι να είναι σύντομα) ελπίζω να μην τους αρέσει αλλά να ζητάνε κι άλλο....
.
.
.
.
.ο υποπόταμος θα ζει αρκει να θυμάσαι να τον βάζεις μπροστά που και που...(αν και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί υπ και όχι ιππ...αλλά υποψιάζομαι.. )
.
.
.
εάν και όταν ανεβείς στην Αθήνα και γουστάρεις βόλτα,το ταπεινό περίπτερο μου στην διάθεση σου....