Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.

Post by Drimon »

antonisxj wrote: απόστολε μην τσιτώνεις τους άλλους... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άσε. Ο Τόλης έχει τα νεύρα του γιατί έχασε όλο το Κυριακάτικο πρωινό δίπλα σε μια λασπολακούβα. :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Δεν είναι δυνατόν!!!!!
Έχει όλον τον κόσμο πρίν και μετά από εμένα και δεν έχει την τρομερή ζεϊμπεκιά μου. :(

Γιατί ρε φίλε μου το έκανες αυτό;;; :cry: :cry:
Πού θα βρώ ένα βιντεάκι να με δω;;; :cry: :cry: :cry:
Πάω στη γωνιά μου να κάψω τον πόνο μου. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
comanche

Post by comanche »

δεν σε προλάβαινε ούτε η βιντεοκάμερα Θοδωρή...μέχρι ν'ανοιγωκλείσουμε τα μάτια είχες εξαφανιστεί απέναντι.. :lol:
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

antonisxj wrote:
ROCKY XXX wrote:
aggas wrote:Ή μάλλον όχι θα το σχολιάσω...........
Το τι είμαι και δεν είμαι το κρατάω για την πάρτη μου και δεν το διατυμπανίζω :evil: :evil:
Μηπωσ δεν εισαι πραγματικοσ καγκουρασ,γιατι δεν βλεπω να παιρνεις απο αστεια :) μηπωσ εισαι καγκουρασ τησ ψησταριας και του pc? :D :D :D γιατι εμεισ οι καγκουρεσ στα βουνα,ετσι κοροιδευουμε ο ενας τον αλον.
μην τσιτώνεσται και μην τσιμπάτε ρε!
ο κάθε κάγκουρας έχει δικήτου αντίληψη επι του θέματος.
άγγελε μην τσιμπάς... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
απόστολε μην τσιτώνεις τους άλλους... :lol: :lol: :lol: :lol:

Οτι πει ο βασηλιας :P :P :P :P :P :P :P :P :P
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Drimon wrote:
antonisxj wrote: απόστολε μην τσιτώνεις τους άλλους... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άσε. Ο Τόλης έχει τα νεύρα του γιατί έχασε όλο το Κυριακάτικο πρωινό δίπλα σε μια λασπολακούβα. :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αμα δεν λυσεισ και ενα διαφορικο στην εκδρομη δεν εχει νοημα,δεν εχει περιπετεια. :lol: :lol: Ειμαστε καγκουρες αλλα μαχιμοι :roll: :roll: :roll:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

ROCKY XXX wrote:...Αμα δεν λυσεισ και ενα διαφορικο στην εκδρομη δεν εχει νοημα,δεν εχει περιπετεια...

Mixalopoulos
Mountain
Service

-Αναλαμβανουμε καθε τυπου επισκευης στο βουνο και σε ολες τις συνθηκες.(λασπες,χιονια κλπ.)
-Απο εναν απλο σταυρο...μεχρι να ισιαξουμε το σασι σας.
-Το κινητο μας συνεργειο εχει αμεση συνδεση με την μαντρα Μixalopoulos ολο το 24ωρο.
-Για την "επαναφορα" της διαθεσης σας αναλαμβανουμε την διασκεδασης σας σε τοπικα κεντρα διασκεδασεως.(πρωτα τραπεζια)
-Τελος δεν δινουμε καμια εγγυηση...και θα δοκιμαζεται το αυτοκινητο σας μετα απο μια ωρα της απομακρυνσης του συνεργειο μας.

Ανοιξαμε και σας περιμενουμε
Image
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:
ROCKY XXX wrote:...Αμα δεν λυσεισ και ενα διαφορικο στην εκδρομη δεν εχει νοημα,δεν εχει περιπετεια...

Mixalopoulos
Mountain
Service

-Αναλαμβανουμε καθε τυπου επισκευης στο βουνο και σε ολες τις συνθηκες.(λασπες,χιονια κλπ.)
-Απο εναν απλο σταυρο...μεχρι να ισιαξουμε το σασι σας.
-Το κινητο μας συνεργειο εχει αμεση συνδεση με την μαντρα Μixalopoulos ολο το 24ωρο.
-Για την "επαναφορα" της διαθεσης σας αναλαμβανουμε την διασκεδασης σας σε τοπικα κεντρα διασκεδασεως.(πρωτα τραπεζια)
-Τελος δεν δινουμε καμια εγγυηση...και θα δοκιμαζεται το αυτοκινητο σας μετα απο μια ωρα της απομακρυνσης του συνεργειο μας.

Ανοιξαμε και σας περιμενουμε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

ROCKY XXX wrote:
aggas wrote:Ή μάλλον όχι θα το σχολιάσω...........
Το τι είμαι και δεν είμαι το κρατάω για την πάρτη μου και δεν το διατυμπανίζω :evil: :evil:

Μηπωσ δεν εισαι πραγματικοσ καγκουρασ,γιατι δεν βλεπω να παιρνεις απο αστεια :) μηπωσ εισαι καγκουρασ τησ ψησταριας και του pc? :D :D :D γιατι εμεισ οι καγκουρεσ στα βουνα,ετσι κοροιδευουμε ο ενας τον αλον.
Δεν με έχεις δει από κοντά και δεν ξέρεις.............
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Image

Επεισης...οπως βλεπετε στην φωτογραφια μας εχουμε τοποθετησει κουδουνι στην πισω πορτα (για ωρες και στιγμες αναγκης)

Αδερφος Γιαννη:"κ.Μιχαλοπουλε θα ηθελα ενα ημιαξονιο"
Δον:"Σε λιγο παιδι μου....κατσε να δω τι εχω και θα σε εξυπηρετησω"
Image
georgexj

Post by georgexj »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”