Άσε. Ο Τόλης έχει τα νεύρα του γιατί έχασε όλο το Κυριακάτικο πρωινό δίπλα σε μια λασπολακούβα.antonisxj wrote: απόστολε μην τσιτώνεις τους άλλους...![]()
![]()
![]()

Άσε. Ο Τόλης έχει τα νεύρα του γιατί έχασε όλο το Κυριακάτικο πρωινό δίπλα σε μια λασπολακούβα.antonisxj wrote: απόστολε μην τσιτώνεις τους άλλους...![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:μην τσιτώνεσται και μην τσιμπάτε ρε!ROCKY XXX wrote:Μηπωσ δεν εισαι πραγματικοσ καγκουρασ,γιατι δεν βλεπω να παιρνεις απο αστειαaggas wrote:Ή μάλλον όχι θα το σχολιάσω...........
Το τι είμαι και δεν είμαι το κρατάω για την πάρτη μου και δεν το διατυμπανίζω![]()
μηπωσ εισαι καγκουρασ τησ ψησταριας και του pc?
![]()
![]()
γιατι εμεισ οι καγκουρεσ στα βουνα,ετσι κοροιδευουμε ο ενας τον αλον.
ο κάθε κάγκουρας έχει δικήτου αντίληψη επι του θέματος.
άγγελε μην τσιμπάς...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απόστολε μην τσιτώνεις τους άλλους...![]()
![]()
![]()
Drimon wrote:Άσε. Ο Τόλης έχει τα νεύρα του γιατί έχασε όλο το Κυριακάτικο πρωινό δίπλα σε μια λασπολακούβα.antonisxj wrote: απόστολε μην τσιτώνεις τους άλλους...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ROCKY XXX wrote:...Αμα δεν λυσεισ και ενα διαφορικο στην εκδρομη δεν εχει νοημα,δεν εχει περιπετεια...
St. Tselios wrote:ROCKY XXX wrote:...Αμα δεν λυσεισ και ενα διαφορικο στην εκδρομη δεν εχει νοημα,δεν εχει περιπετεια...
Mixalopoulos
Mountain
Service
-Αναλαμβανουμε καθε τυπου επισκευης στο βουνο και σε ολες τις συνθηκες.(λασπες,χιονια κλπ.)
-Απο εναν απλο σταυρο...μεχρι να ισιαξουμε το σασι σας.
-Το κινητο μας συνεργειο εχει αμεση συνδεση με την μαντρα Μixalopoulos ολο το 24ωρο.
-Για την "επαναφορα" της διαθεσης σας αναλαμβανουμε την διασκεδασης σας σε τοπικα κεντρα διασκεδασεως.(πρωτα τραπεζια)
-Τελος δεν δινουμε καμια εγγυηση...και θα δοκιμαζεται το αυτοκινητο σας μετα απο μια ωρα της απομακρυνσης του συνεργειο μας.
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε
Δεν με έχεις δει από κοντά και δεν ξέρεις.............ROCKY XXX wrote:aggas wrote:Ή μάλλον όχι θα το σχολιάσω...........
Το τι είμαι και δεν είμαι το κρατάω για την πάρτη μου και δεν το διατυμπανίζω![]()
Μηπωσ δεν εισαι πραγματικοσ καγκουρασ,γιατι δεν βλεπω να παιρνεις απο αστειαμηπωσ εισαι καγκουρασ τησ ψησταριας και του pc?
![]()
![]()
γιατι εμεισ οι καγκουρεσ στα βουνα,ετσι κοροιδευουμε ο ενας τον αλον.