αμα γουστάρεις μπορώ να τον λήξω τον καυγά...Nicolas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τώρα τελευταία είμαι Νίντζα, δεν ξέρω αν στο είπα...
αμα γουστάρεις μπορώ να τον λήξω τον καυγά...Nicolas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:αμα γουστάρεις μπορώ να τον λήξω τον καυγά...Nicolas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τώρα τελευταία είμαι Νίντζα, δεν ξέρω αν στο είπα...
Μπαααααααα..............επειδή κυκλοφοράμε τώρα τελευταία με τον Ιάπωνα γίναμε και Νίντζα;;;;antonisxj wrote:...τώρα τελευταία είμαι Νίντζα, δεν ξέρω αν στο είπα...
Nicolas wrote:Άσε ρε φιλαράκι...
Μας πρόλαβε να μας προστατέψει ο Μέρφυ.
Οι νόμοι του Μέρφυ για την Ηλιθιότητα:
■Μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο… Ο κόσμος μπορεί να μην καταλάβει τη διαφορά.
■Μπορείς να προφυλαχθείς από τους ηλίθιους, όχι όμως από τους πανηλίθιους.
■Είναι αδύνατο να προφυλάξεις κάτι απο τη βλακεία, γιατί οι βλάκες είναι ικανότατοι.
■Ενας ηλιθιος σε ψηλο ποστο μοιαζει με καποιον στην κορυφη ενος ψηλου βουνου. Ολα του φαινονται μικρα και σε ολους φαινεται μικρος
■Μη διαφωνείς ποτέ με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του, και θα σε κερδίσει με την εμπειρία του
όχι...aggas wrote:Μπαααααααα..............επειδή κυκλοφοράμε τώρα τελευταία με τον Ιάπωνα γίναμε και Νίντζα;;;;antonisxj wrote:...τώρα τελευταία είμαι Νίντζα, δεν ξέρω αν στο είπα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγόρι μου δεν στα 'πανε καλά!!!!!Για να γίνεις Νίντζα πρέπεις να εντρυφήσεις και στην ανάλογη φιλοσοφία!!!!!
![]()
Εσύ το μόνο που θα μπορούσες να γίνεις είναι ο πεντηκοστός ξάδερφος του Γουάϊατ Ερπ..........
Είσαι εσύ................antonisxj wrote: όχι...
είμαι αμέρικαν νίντζα.