CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
-
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
παντα ομορφιες προσφερει η Ηπειρος!!!!St. Tselios wrote:Nα και φωτογραφια του αγωνα: (by kostas654)

Απο οτι καταλαβα περασατε καλα εεε?????
Μπραβο!!!
αντε ανεβαστε φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο Σταυρο καλα τα πηγες!!!!!!
Μονο ενα ΣΑΜΥ σε περασε???????
καλα ειναι!!!

κ τωρα κοιταξτε τι σκεφτηκε ο ανθρωπος για να ξεφορτωθει τη γυναικα του............
μετα τη πολυ παρεα με τον ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ.....!!!!!St. Tselios wrote:Και η συζυγος μου:![]()
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

-
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
κ τωρα κοιταξτε τι σκεφτηκε ο ανθρωπος για να ξεφορτωθει τη γυναικα του............
μετα τη πολυ παρεα με τον ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ.....!!!!!

γεια σας κ απο μενα.το 2μερο στην λαρισσα ητανε σουπερ!!!περασα πολυ ωραια αλλα πολυ η κουραση!!!
1)στενοχωρηθηκα πολυ με τον doctor που εσπασε απο το πρωτο εμποδιο!!δεν το περιμενα κ ας λεει ο κωστας κ ο γιαννης τα δικα του!!
2)επισης το ιδιο κ με τον σταυρο αλλα οχι τοσο γιατι αυτος εκανε ολον τον αγωνα κ εσπασε στον τερματισμο!!!το ευχαριστηθηκε.εδω πηγε να ανεβει στο βαθρο της δευτερης θεσης κ λιγο ηθελε να σπασει κ εκει(αλλα κανα ποδι)κ του φωναζα βαλε τα κοντα για να ανεβεις!!!
3)drimon ολοι μου λεγανε οτι ο σταυρος δεν κατεβαινει απο το jimny.κ σκεψου οταν πηγαμε εμεις το ειχε κρυψει!!!
κ εχω κιαλα πολλα να σου πω!!!
4)ο κωστας ναι οντως σας εχει τραβηξει πανω απο 400 φωτογραφιες κ ειναι οντως παρα πολυ καλες αλλα μην του το λετε γιατι θα την ψωνησει κ θα μας ζαλησει τα .......... οπως κανει κ με το καιτ!!!
5)ο αγωνας ητανε πολυ καλος κ ευχομαι του χρονου να τρεξω κ γω στην κ2 για να ξεκαθαρισουμε καποια αποριες μεταξυ cherokee wrangler αφου πλεον θα εχουνε τα ιδια πραγματα πανω!!!!μονο ετσι θα συγκριθουνε!!!

1)στενοχωρηθηκα πολυ με τον doctor που εσπασε απο το πρωτο εμποδιο!!δεν το περιμενα κ ας λεει ο κωστας κ ο γιαννης τα δικα του!!

2)επισης το ιδιο κ με τον σταυρο αλλα οχι τοσο γιατι αυτος εκανε ολον τον αγωνα κ εσπασε στον τερματισμο!!!το ευχαριστηθηκε.εδω πηγε να ανεβει στο βαθρο της δευτερης θεσης κ λιγο ηθελε να σπασει κ εκει(αλλα κανα ποδι)κ του φωναζα βαλε τα κοντα για να ανεβεις!!!

3)drimon ολοι μου λεγανε οτι ο σταυρος δεν κατεβαινει απο το jimny.κ σκεψου οταν πηγαμε εμεις το ειχε κρυψει!!!

κ εχω κιαλα πολλα να σου πω!!!

4)ο κωστας ναι οντως σας εχει τραβηξει πανω απο 400 φωτογραφιες κ ειναι οντως παρα πολυ καλες αλλα μην του το λετε γιατι θα την ψωνησει κ θα μας ζαλησει τα .......... οπως κανει κ με το καιτ!!!

5)ο αγωνας ητανε πολυ καλος κ ευχομαι του χρονου να τρεξω κ γω στην κ2 για να ξεκαθαρισουμε καποια αποριες μεταξυ cherokee wrangler αφου πλεον θα εχουνε τα ιδια πραγματα πανω!!!!μονο ετσι θα συγκριθουνε!!!

-
georgexj wrote: 2)...εδω πηγε να ανεβει στο βαθρο της δευτερης θεσης κ λιγο ηθελε να σπασει κ εκει(αλλα κανα ποδι)κ του φωναζα βαλε τα κοντα για να ανεβεις...
Τι π@π@ρ@ς εισαι?
Σε ακουσα και πηγα να ξαναπεσω απο τα γελια...

-
georgexj wrote: 3)drimon ολοι μου λεγανε οτι ο σταυρος δεν κατεβαινει απο το jimny.κ σκεψου οταν πηγαμε εμεις το ειχε κρυψει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κ εχω κιαλα πολλα να σου πω!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κρυβε λογια...

-
georgexj wrote: 5)ο αγωνας ητανε πολυ καλος κ ευχομαι του χρονου να τρεξω κ γω στην κ2 για να ξεκαθαρισουμε καποια αποριες μεταξυ cherokee wrangler αφου πλεον θα εχουνε τα ιδια πραγματα πανω!!!!μονο ετσι θα συγκριθουνε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχ........

όπως είπα και στον doctor τηλεφωνικός, δεν θα μιλήσω τώρα. να περάσουν λίγες μέρες, να πούν όσοι έχουν να πούν, να κράξουν όσοι έχουν να κράξουν και στο τέλος να βάλω το κερασάκι στην τούρτα.
αυτή τη στιγμή ένα μόνο λέω...
"όσοι με κοροϊδευαν τόσο καιρό για τα σπασίματα, το πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα."
και ένα ακόμα...
ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΧΟΛΗ ΣΠΑΣΙΜΑΤΟΣ Ο Π@ΥΣΤΗΣ?

"όσοι με κοροϊδευαν τόσο καιρό για τα σπασίματα, το πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα."
και ένα ακόμα...

if it doesn't break, fix it until it does
- YJ ''The Doctor''
antonisxj wrote:όπως είπα και στον doctor τηλεφωνικός, δεν θα μιλήσω τώρα. να περάσουν λίγες μέρες, να πούν όσοι έχουν να πούν, να κράξουν όσοι έχουν να κράξουν και στο τέλος να βάλω το κερασάκι στην τούρτα.
και ένα ακόμα...
![]()
ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΧΟΛΗ ΣΠΑΣΙΜΑΤΟΣ Ο Π@ΥΣΤΗΣ?
![]()

και λεγε τωρα ΟΤΙ θελεις

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club