CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
St. Tselios wrote:Αφιερωμενο για αυτους που δεν καταλαβαινουν τον Βασιλια μας

έτσι...
έτσι...
μέσα στο μυαλόμου είσαι...

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΣΑΡΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΤΟ Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Κ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΜΕΣΕΣ ΣΟΥ Κ ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΙΕΣ Κ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
toro

Post by toro »

antonisxj wrote:...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Και να.....φανταστεις, οτι ειμαι ακομη........μαθητευομενος !!!!!!!!!! (Στο........ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!!!!) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Αριστερα, δε πονας?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Περαστικα!!!!!!Ρε γαμωτο!!!!! :cry: :cry: :cry:
antonisxj

Post by antonisxj »

:( :( :( :( :( :(
παπού... δεξιά πονάω.
βασικά ο πόνος στη μλεση έφυγε.
τώρα μου τραβάνε μόνο τα νεύρα στο πόδι και ένα νεύρο πιέζεται και δεν περπατάω.
δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
έχω βαρεθεί να κάθομαι στο γραφείο και να μην μπορώ να πάω μια βόλτα τον υποπόταμο. αύριο θα βγώ για τοπογραφικά απο τη μια μεριά του νομού μέχρι την άλλη. όλη μέρα έξω. έστω και κουτσένοντας.
άντε να στανιάρω λίγο. :evil:
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:κοπέλια...
δεν είμαι καλά...
ψυχολογία χάλια...
κυκλοθυμία... και δεν είμαι καλά...
έχω να πάω βόλτα με τον υποπόταμο κοντά 4 μήνες.
ούτε βουνό
ούτε παιχνίδι
ούτε σπασιμο
ούτε τίποτα.
νιώθω ότι θα ανατιναχτώ. τι σκατά γίνεται? νιώθω ότι θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.
μου την έχει δώσει στα νεύρα.
θέλω να παώ μια extreme και να γυρίσω τον υποπόταμο με την οδική στο σπίτι.
να μην του αφήσω ούτε ρόδα πάνω του.
να τον κάνω να μιλήσει. να με παρακαλεί να σταματήσω. να τρίζουνε τα σκόθιαντου.
γαμώ την έλειψή μου γαμώ.
π@υτάνα μέση και μόλις σε φτιάξω... θα τονε θρουλίσω τον υποπόταμο...

ΤΑ ΝΕΥΡΑΜΟΥ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΥΜΠΟΡΙΆΜΟΥ
Δεν πας να βρεις καμιά γυναίκα να σε κάνει καλά, που μου κάθεσαι και ξεσπάς στον ταλαίπωρο τον υποπόταμο; :roll: :lol:

Σα δεν ντρέπεσαι κάγκουρα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
toro

Post by toro »

antonisxj wrote::( :( :( :( :( :(
παπού... δεξιά πονάω.
βασικά ο πόνος στη μλεση έφυγε.
τώρα μου τραβάνε μόνο τα νεύρα στο πόδι και ένα νεύρο πιέζεται και δεν περπατάω.
δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
έχω βαρεθεί να κάθομαι στο γραφείο και να μην μπορώ να πάω μια βόλτα τον υποπόταμο. αύριο θα βγώ για τοπογραφικά απο τη μια μεριά του νομού μέχρι την άλλη. όλη μέρα έξω. έστω και κουτσένοντας.
άντε να στανιάρω λίγο. :evil:
:D :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :D :lol: :mrgreen: :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Γαμωτο!!!!!Το....... ποδι του......γκαζιου, ε? Αν θες σου....χαριζω το......ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μαλλον πρεπει να εχει το......ιδιο...ΒΑΡΟΣ!!!!!!!! :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :D :D :D :D Οσο για ......ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ!!!!!!!! Ε!.....πιστευω να το....φχαριστηθεις !!!!!!(Δε με χαλαει το.....ΠΑΠΠΟΥ!!!! Το.....ΘΕΙΟ που λεει ο....Τσουρλακης , νομιζω, παει καλυτερα!!!! :lol: :lol: :lol: ) ......Χωρις πλακα.!!!!! Κανας ρεφλεξολογος παιζει στα Χανια???? Αν ναι, επισκεψου τον!!!! Θα σε κανει.....ΠΕΡΔΙΚΙ!!!!! Και πουσε ΜΙΚΡΕ!!!!!! (Αληθεια) Μακρια απο.......μασαζ !!!!!! Μπορει να γινεις χειροτερα!!!!!!! :
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Καλημερα Καγκουρες

Ελπιζω οι Καγκουρες (Δον,Κωστας,Γιαννης,& Aggas) που ηρθαν το Σ/Κ στην Λαρισα για τον αγωνα (και οχι μονο) να περασανε καλα.
Δυστυχως οι υποχρεωσεις μου για την διεξαγωγη του αγωνα δεν με αφησαν να τα πουμε ακομα καλυτερα.
Δεν πειραζει ομως,θα βρεθει χρονος που θα τα ξαναπουμε...
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

Σε λίγο ετσι όπως το πάμε θα έχουμε μάθει όλα τα κτίρια που υπάρχουν στην εθνική αθήνα λάρισσα!! :lol: :lol: :lol:
Ναυπλιο αθήνα το έχουμε κάνει το Ναύπλιο Λάρισσα!!
Περάσαμε πολύ ωραία αν και επρεπε να τραβήξουμε μια αναμνηστική φωτο τις μούρες μας τις καμμένες!!! :lol: :lol: :lol:
Ακομα με πονάει το κεφάλι μου απο τον ήλιο!!!
Πολλά βιντεάκια και πολλές φώτος τραβήχτηκαν αν και τα δικά μου βιντεο τελικά ανοίγουν σε πολύ μικρο παράθυρο δυστυχώς!!!
Εχω ομως μπόλικο υλικο απο ολα τα αυτοκίνητα!!
Και τον τσελάκο έχω και τον γιατρό έχω........
Οι φωτογραφιες του κωστα ειναι οι καλυτερες φωτογραφιες που εχουν τραβηχτει στην ευρώπη μπορει και στον κόσμο!!!!
Τρεμε πάνο!!! :lol: :lol:
Image
kostas654

Post by kostas654 »

St. Tselios wrote: Δυστυχως οι υποχρεωσεις μου για την διεξαγωγη του αγωνα δεν με αφησαν να τα πουμε ακομα καλυτερα.
και ποιος σου ειπε ρε σταυρο εσενα οτι δεν πειραζει,σηκωνομαστε δηλαδη απο το ναυπλιο να ερθουμε να σας δουμε που τρεχετε και να πιουμε ενα καφε και μια μπυρα ολοι μαζι και εσυ μας πετας αυτη την φτηνη δικαιολογια οτι εχετε αγωνα και καλα,και δεν προλαβαινω....ευχαριστουμε πολυ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios

Post by St. Tselios »

kostas654 wrote:
St. Tselios wrote: Δυστυχως οι υποχρεωσεις μου για την διεξαγωγη του αγωνα δεν με αφησαν να τα πουμε ακομα καλυτερα.
και ποιος σου ειπε ρε σταυρο εσενα οτι δεν πειραζει,σηκωνομαστε δηλαδη απο το ναυπλιο να ερθουμε να σας δουμε που τρεχετε και να πιουμε ενα καφε και μια μπυρα ολοι μαζι και εσυ μας πετας αυτη την φτηνη δικαιολογια οτι εχετε αγωνα και καλα,και δεν προλαβαινω....ευχαριστουμε πολυ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Tι να κανω βρε Κωστακη?
Σου εχω δειξει ποτε πως αποφευγα να ειμαι μαζι σας?
Αλλα δεν ειδες?
Ολα τα γραπτα και τοσα αλλα του αγωνα περνανε απο το χερι μου.

Καλα να'μαστε και θα βρεθουμε να τα ξαναπουμε. :P
Image
kostas654

Post by kostas654 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ξεκολλα ρε ασε με λιγο να σε πειραξω ή βρισε με και εσυ λιγο να εχουμε πιο σασπενς

πλακα στην πλακα ομως σε εχουν ριξει αρκετα...η΄σε εχουν βρει μικρο και σε κοροιδευουν...μα ολα να τα κανεις εσυ...ολα? γραμματεας, speaker, νερουλας και να ξεκολλας τα αυτοκινητα απο τα εμποδια...ελεος
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”