Cherokee XJ vs Wrangler

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
XJ ''The Doctor''

Re: Cherokee XJ vs Wrangler

Post by XJ ''The Doctor'' »

Αδελφοεξωγηινε, στον πλανητη ΓΗ μου ειπαν οτι δεν ξερουν εαν τα κοριτσια ειναι τριβυζα, αλλα στην π@ρτουζα θα ερθουν με κατι τεντοσκεπαστα περιπτερα, ετσι λεει θα τα αναγνωρισουμε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...εγώ το έκοψα πριν 3 χρόνια και ακόμη δεν υπάρχει 'μέρα που να μην το θέλω....μάλιστα σκέφτομαι να το ξαναρχίσω....αλλά δεν το κάνω γιατί κατα τα άλλα νιώθω και αισθάνομαι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
kostas654

Post by kostas654 »

Λοιπον αφου τελειωσε και η εμφυλια διαμαχη επεστρψα και εγω και με πιο επαγγελματικο υλικο

στην σελιδα ανοιξτε το video που λεει 4χ4 καραθωνα

http://www.gyrismata.skai.gr/default.as ... id=32&cid=
Κώστας Γκιαούρης
kostas654

Post by kostas654 »

Παιδια χρειαζομαι αμεση βοηθεια,παραγγελνω για ενα φιλο με cherokee xj 2,5 diesel κορωνοπινια και διαφορα αλλα και μου ζητησαν αν ο dana 30 φοραει high pinion ή low pinion
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios

Post by St. Tselios »

kostas654 wrote:Λοιπον αφου τελειωσε και η εμφυλια διαμαχη επεστρψα και εγω και με πιο επαγγελματικο υλικο

στην σελιδα ανοιξτε το video που λεει 4χ4 καραθωνα

http://www.gyrismata.skai.gr/default.as ... id=32&cid=

...Παιδια χρειαζομαι αμεση βοηθεια,παραγγελνω για ενα φιλο με cherokee xj 2,5 diesel κορωνοπινια και διαφορα αλλα και μου ζητησαν αν ο dana 30 φοραει high pinion ή low pinion
Ειδατε εσεις με τα XJ σας πιο αυτοκινητο πηγαινε μπροστα?Και ποιο αυτοκινητο εκανε τα πιο extreme περασματα...
Ευγε φιλε Kosta654...Καλως γύρισες στο ΚαγκουροClub μας και πιστεύω να σου λύθηκε η απορια περι "pinion"...εστω και τηλεφωνικά. ;)
Image
kostas654

Post by kostas654 »

ναι μου λυθηκε η απορια σε ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα! :D
Κώστας Γκιαούρης
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

:o :o :o :o :o :o ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ :o :o :o :o :o :o :o :o Τετοια θα μας κανετε και στον καγκουροδιαγωνισμο????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αρχι-Καγκουρα-αφεντη τα τεντακια θελουν λιγο τεντωμα και παλι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...τα XJ του 85-99 είναι με D30 high pinion και τα XJ του 00-02 είναι με D30 low pinion....
Αυτά!
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....τι έγινε με τον (ή την) YJmud παρουσιάστηκε καθόλου μετά την (ή την μή) αποκάλυψη; Τελικά είναι κοριτσάκι και λέγεται Μαρία ή όλα αυτά είναι κακοήθεις φήμες και διάφορες μπαλωμένες αρβύλες;
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...και τέλος πάντων οι γυναίκες θεωρούνται πιο "δυνατές" απο τους άντρες σε διάφορα ζητήματα εκτός της σωματικής δύναμης...άν είναι κοριτσάκι λοιπόν γιατί φοβάται να το αποκαλύψει και να αποτελέσει κομμάτι αυτής της ιστορίας εδώ;
Μιας ιστορίας που γράφεται καθημερινά εδώ στη εξαιρετική και ιδιαίτερη λέσχη των καγκουροτετρακίνητων με μεγάλα, χρυσά γράμματα και θα αποτελέσει μόνη της η ιστορία αυτή όταν και εφόσον ολοκληρωθεί, έναν ογκοδέστατο τόμο στην πολύτομη ιστορία της τετρακίνησης!!!!
Επιπρόσθετα θεωρώ ότι η λέσχη των κακγουροτετρακίνητων θα αποτελέση την επιτομή της ιστορίας της τετρακίνησης!!!!
Καλώ λοιπόν τη Μαρία να αφήσει τους φόβους κατά μέρος και να γευτεί τη μαγεία που αποπνέει η λέσχη μας και να αποτελέσει και αυτή κομμάτι αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”