Cherokee XJ vs Wrangler
					Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
	Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- XJ ''The Doctor''

Re: Cherokee XJ vs Wrangler
Αδελφοεξωγηινε, στον πλανητη ΓΗ μου ειπαν οτι δεν ξερουν εαν τα κοριτσια ειναι τριβυζα, αλλα στην π@ρτουζα θα ερθουν με κατι τεντοσκεπαστα περιπτερα, ετσι λεει θα τα αναγνωρισουμε 

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
...εγώ το έκοψα πριν 3 χρόνια και ακόμη δεν υπάρχει 'μέρα που να μην το θέλω....μάλιστα σκέφτομαι να το ξαναρχίσω....αλλά δεν το κάνω γιατί κατα τα άλλα νιώθω και αισθάνομαι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
						XJ RULZZZZZZ!!!
Λοιπον αφου τελειωσε και η εμφυλια διαμαχη επεστρψα και εγω και με πιο επαγγελματικο υλικο 
στην σελιδα ανοιξτε το video που λεει 4χ4 καραθωνα
http://www.gyrismata.skai.gr/default.as ... id=32&cid=

Κώστας Γκιαούρης
Παιδια χρειαζομαι αμεση βοηθεια,παραγγελνω για ενα φιλο με cherokee xj 2,5 diesel  κορωνοπινια και διαφορα αλλα και  μου ζητησαν αν ο dana 30 φοραει high pinion ή low pinion

Κώστας Γκιαούρης
						- 
				St. Tselios

Ειδατε εσεις με τα XJ σας πιο αυτοκινητο πηγαινε μπροστα?Και ποιο αυτοκινητο εκανε τα πιο extreme περασματα...kostas654 wrote:Λοιπον αφου τελειωσε και η εμφυλια διαμαχη επεστρψα και εγω και με πιο επαγγελματικο υλικο
...Παιδια χρειαζομαι αμεση βοηθεια,παραγγελνω για ενα φιλο με cherokee xj 2,5 diesel κορωνοπινια και διαφορα αλλα και μου ζητησαν αν ο dana 30 φοραει high pinion ή low pinion
Ευγε φιλε Kosta654...Καλως γύρισες στο ΚαγκουροClub μας και πιστεύω να σου λύθηκε η απορια περι "pinion"...εστω και τηλεφωνικά.

ναι μου λυθηκε η απορια σε ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα! 

Κώστας Γκιαούρης
						- XJ ''The Doctor''

Αρχι-Καγκουρα-αφεντη τα τεντακια θελουν λιγο τεντωμα και παλι
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
...τα XJ του 85-99  είναι με D30  high pinion  και τα XJ του 00-02  είναι με D30 low pinion....
Αυτά!

Αυτά!
XJ RULZZZZZZ!!!
						XJ RULZZZZZZ!!!
....τι έγινε με τον (ή την) YJmud παρουσιάστηκε καθόλου μετά την  (ή την μή) αποκάλυψη; Τελικά είναι κοριτσάκι και λέγεται Μαρία ή όλα αυτά είναι κακοήθεις φήμες και διάφορες μπαλωμένες αρβύλες;

XJ RULZZZZZZ!!!
						XJ RULZZZZZZ!!!
...και τέλος πάντων οι γυναίκες θεωρούνται πιο "δυνατές" απο τους άντρες σε διάφορα ζητήματα εκτός της σωματικής δύναμης...άν είναι κοριτσάκι λοιπόν γιατί φοβάται να το αποκαλύψει και να αποτελέσει κομμάτι αυτής της ιστορίας εδώ; 
Μιας ιστορίας που γράφεται καθημερινά εδώ στη εξαιρετική και ιδιαίτερη λέσχη των καγκουροτετρακίνητων με μεγάλα, χρυσά γράμματα και θα αποτελέσει μόνη της η ιστορία αυτή όταν και εφόσον ολοκληρωθεί, έναν ογκοδέστατο τόμο στην πολύτομη ιστορία της τετρακίνησης!!!!
Επιπρόσθετα θεωρώ ότι η λέσχη των κακγουροτετρακίνητων θα αποτελέση την επιτομή της ιστορίας της τετρακίνησης!!!!
Καλώ λοιπόν τη Μαρία να αφήσει τους φόβους κατά μέρος και να γευτεί τη μαγεία που αποπνέει η λέσχη μας και να αποτελέσει και αυτή κομμάτι αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας!!!

Μιας ιστορίας που γράφεται καθημερινά εδώ στη εξαιρετική και ιδιαίτερη λέσχη των καγκουροτετρακίνητων με μεγάλα, χρυσά γράμματα και θα αποτελέσει μόνη της η ιστορία αυτή όταν και εφόσον ολοκληρωθεί, έναν ογκοδέστατο τόμο στην πολύτομη ιστορία της τετρακίνησης!!!!
Επιπρόσθετα θεωρώ ότι η λέσχη των κακγουροτετρακίνητων θα αποτελέση την επιτομή της ιστορίας της τετρακίνησης!!!!
Καλώ λοιπόν τη Μαρία να αφήσει τους φόβους κατά μέρος και να γευτεί τη μαγεία που αποπνέει η λέσχη μας και να αποτελέσει και αυτή κομμάτι αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
						XJ RULZZZZZZ!!!