Αδελφοεξωγηινε, στον πλανητη ΓΗ μου ειπαν οτι δεν ξερουν εαν τα κοριτσια ειναι τριβυζα, αλλα στην π@ρτουζα θα ερθουν με κατι τεντοσκεπαστα περιπτερα, ετσι λεει θα τα αναγνωρισουμε
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
...εγώ το έκοψα πριν 3 χρόνια και ακόμη δεν υπάρχει 'μέρα που να μην το θέλω....μάλιστα σκέφτομαι να το ξαναρχίσω....αλλά δεν το κάνω γιατί κατα τα άλλα νιώθω και αισθάνομαι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
Παιδια χρειαζομαι αμεση βοηθεια,παραγγελνω για ενα φιλο με cherokee xj 2,5 diesel κορωνοπινια και διαφορα αλλα και μου ζητησαν αν ο dana 30 φοραει high pinion ή low pinion
...Παιδια χρειαζομαι αμεση βοηθεια,παραγγελνω για ενα φιλο με cherokee xj 2,5 diesel κορωνοπινια και διαφορα αλλα και μου ζητησαν αν ο dana 30 φοραει high pinion ή low pinion
Ειδατε εσεις με τα XJ σας πιο αυτοκινητο πηγαινε μπροστα?Και ποιο αυτοκινητο εκανε τα πιο extreme περασματα...
Ευγε φιλε Kosta654...Καλως γύρισες στο ΚαγκουροClub μας και πιστεύω να σου λύθηκε η απορια περι "pinion"...εστω και τηλεφωνικά.
ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ Τετοια θα μας κανετε και στον καγκουροδιαγωνισμο????
Αρχι-Καγκουρα-αφεντη τα τεντακια θελουν λιγο τεντωμα και παλι
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
....τι έγινε με τον (ή την) YJmud παρουσιάστηκε καθόλου μετά την (ή την μή) αποκάλυψη; Τελικά είναι κοριτσάκι και λέγεται Μαρία ή όλα αυτά είναι κακοήθεις φήμες και διάφορες μπαλωμένες αρβύλες;
XJ RULZZZZZZ!!!
...και τέλος πάντων οι γυναίκες θεωρούνται πιο "δυνατές" απο τους άντρες σε διάφορα ζητήματα εκτός της σωματικής δύναμης...άν είναι κοριτσάκι λοιπόν γιατί φοβάται να το αποκαλύψει και να αποτελέσει κομμάτι αυτής της ιστορίας εδώ;
Μιας ιστορίας που γράφεται καθημερινά εδώ στη εξαιρετική και ιδιαίτερη λέσχη των καγκουροτετρακίνητων με μεγάλα, χρυσά γράμματα και θα αποτελέσει μόνη της η ιστορία αυτή όταν και εφόσον ολοκληρωθεί, έναν ογκοδέστατο τόμο στην πολύτομη ιστορία της τετρακίνησης!!!!
Επιπρόσθετα θεωρώ ότι η λέσχη των κακγουροτετρακίνητων θα αποτελέση την επιτομή της ιστορίας της τετρακίνησης!!!!
Καλώ λοιπόν τη Μαρία να αφήσει τους φόβους κατά μέρος και να γευτεί τη μαγεία που αποπνέει η λέσχη μας και να αποτελέσει και αυτή κομμάτι αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας!!!
XJ RULZZZZZZ!!!