...λοιπόν, διαβλέπω ότι η συνάντησή μας θα μετατραπεί σε μεγάλο γεγονός και νομίζω ότι θα πρέπει μάλλον να καλυφτεί απο κάποιο περιοδικό του "χώρου", να δημοσιευθεί κάποια αφίσα αλλά και να βγεί στον "αέρα" απο τοπικά κανάλια όπως π.χ. το STAR (Στερεάς Ελλάδος) Φθιώτιδος....θα πρέπει να ειδοποιηθούν και να προσκληθούν και οι λέσχες ή και οι διάφορες ομάδες-παρέες 4Χ4 της Λαμίας, Σπερχειάδος κλπ....
....καλά αδέλφια μου, νομίζω ότι θα ξεπεράσουμε και πολλές άλλες καθιερωμένες συναντήσεις του "χώρου"...και θα καθιερωθούμε με δυναμικό τρόπο!!!!
Επίσης σκέφτομαι (-άν φυσικά συμφωνεί το Προεδρείο και τα μέλη-), την πιθανότητα ή την δυνατότητα να ονομάσουμε την συνάντησή μας μετά απο αυτή του Καλλίδρομου, σε " ΕΤΗΣΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΟΚΙΝΗΤΩΝ" με διοργάνωση και εποπτεία απο τη λέσχη μας σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς φίλους και κάγκουρες αλλά και επιλεγμένους καντινιέρηδες-ψητοπώλες, το οποίο, κάθε χρόνο θα γίνεται σε διαφορετικό μέρος της Ελλάδας μας, ώστε όλοι να γνωρίζουμε και να μεθάμε με την παραμυθένια ομορφιά της κάθε φορά!!!
Φυσικά, επίτιμος καλεσμένος της διοργάνωσης θα πρέπει να είναι πάντα το "
www.to4x4.gr", ώς ευγενής και φιλόξενος οικοδεσπότης της e-λέσχης μας αλλά και ώς η πρωταρχική και γενέθλεια μήτρα της!!! (της λέσχης μας εννοώ....)